2010 Ekim Anneleri

Evet simge_wxyz inşallah o ihtimal senin için geçerli olmaz. Aynı tehlike bizde de var ama içimden bir ses sorun olmadığını söylüyor ama ben amniyosentez yaptıracağım emin olmak istiyorum.

herkes hem yemek yapmış hem yazmıyo, bende daha yemek bile yapmadım hala oturuyom :) hadi bende kacıyom, görüsürüz kızlar..

simge arkadaşım Allah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin.yeni girdim yazını bulamadım ama risk var demişsin anladığım kadarıyla kesin bişi yok.gönlünü ferah tut Allah hepimizin yardımcısı olsun

selam kızlar nasılsınızz ne zamandır düzenlı yazamıyorum...bu haftA ıÇı ikili tet yaptırıcam yaptıran arkadaşlar vardır mutlaka sigortasız ne kadar a yapıldıgı konusunda bi bilginiz var mı

2li test yaptırmadım fiyatını da bilmiyorum o yüzden:)benmde yarın dr kontrolüm var:)bu arada 10 gündür gribim of bebeğimi görmek istiyorum bi an önce.benim gibi grip olan var mı aranız da.liste de yok adım ama bende sizin gibiyim:)ekim 5 de doğum nasip olursa

kızlar pc nin başında oturuyomsunuz sürekli ben tedirgin oluyorum bebeğe zararı olur mu diye

gunde 5-6 saatımı geçiriyorum valla ne yalan sölımm...yarın doktorlar programında kanal d de bu konu hakkında bılgı vereceklermiş... bilgisayar mıkrodalga fırın vs. yaydıgı radyosyonun zararları hakkındaa

o saatlerde hastanede olucam izleyen arkadaşlar burada paylaşırsa çok sevinirim:)bende listeye girmek istiyorum ama
yeni olduğum için özel msj atamıyorum

ben ankaranın ilçesindeyim,burda hastaneler yapmıyomuş,özel poliklinikte yapılıyomuş,ücreti 65 tl miş.test sonuçları ankaraya gönderiliyormuş,4 gün sonra eline ulaşıyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…