2010 Ekim Anneleri

slm kızlar ben geldim naılsınız balum heyecan dorukta galiba hadi hayırlı haberlerle gel yarın gerçi ben anca akşam görebilirm ama

slm güzell anne adaylarıolumunekankayizsmile nabersiniz
kız balum yarın senin büyük gün hadi inş sende minigin sesini duyarsın canım

kızzzzzz nevyasssssssssss pıtpıtları duydum die msj attım looo degiştir canım listede onu sen nnasılsın

merhaba arkadaşlar bende anne adayıyım.yazılarınızı okuyorum.şimdi zaman oldu yazmak için bende 7+4 haftalık hamileğim ilkinde düşük yaşadım.bunda çok korktum.ama şimdiye kadar bir sorun çıkmadı.inşallah çıkmaz.sadece şekerim 141 çıkdı.şeker yüklemesi yapıldı.onda da141 çıkdı.en önemlisi bulantılarım bahvediyor.hayat boş gibi geliyor.yemek istiyorum ama yiyemiyorum.ohaoldumsmileolsun katlanmaya değer..of çok dolmuşum herkese kolay gelsin.

merhaba arkadaşlar bende anne adayıyım.yazılarınızı okuyorum.şimdi zaman oldu yazmak için bende 7+4 haftalık hamileğim ilkinde düşük yaşadım.bunda çok korktum.ama şimdiye kadar bir sorun çıkmadı.inşallah çıkmaz.sadece şekerim 141 çıkdı.şeker yüklemesi yapıldı.onda da141 çıkdı.en önemlisi bulantılarım bahvediyor.hayat boş gibi geliyor.yemek istiyorum ama yiyemiyorum.ohaoldumsmileolsun katlanmaya değer..of çok dolmuşum herkese kolay gelsin.

hayırlı olsun bebişin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

haziranveekim geçmiş olsun tatlım bizdede öle mide bulantısı falan gidiyo bide okuldayım akşama kadar içim dışıma çıkıyo her kokuda bilmem bigün sınıfta çıkarırsam kusura bakmasınlar her daim eğitim öğretimdeyiz yani çocukum ders dinliyo teyzeleri

cimbomlu canım hayırlı olsun rabbim inş saglıkla kucaklamanı nasip eder
testerecim ben ilk 5+4 de gördüm kesegi ama çok küçüktü canım seninde erken miş daha geç görebilirsin hafif kanaman varmış inş hiçbişey olmaz rabbim nasip ettiyse kucagına almayı canım alırsın inş

duducum sende mi gitcen yyarın pıtpıtlar için hadi inş rabbim duyamyı nasip eder canım hayırlı haberler al inş

yarin doktora gitcek arkadslar insallah hayirli haberlerle gelirsiniz.
anam benim 3 haftam var bir türlü gecmek bilmiyor günlerrrr.merak ediyorum büyüdümü nur tanem diye

ya kızlar ben çok heyecanlıyım yarın için. bi türlü aklımdan çıkmıyo.mide bulantılarımda artıyo heyecandan.

rahat ol canım inş. güzel haberlerle döneceksin.... balum sende rahat ol emi bebişlerinizin pıtpıtlarını duyun ve güzel duygularınızı burda bizimle paylaşın başka kontrole gidecek varmı yarın...

İnşallahh keseyi görürümmm cumartesi günü :(( lekeler korkutuyorr benı bugun allaha şükür hiç gelmedi .progetona basladım

canım inş. göreceksin keseyi rahat :teytey:ol lekelenme burda biçok arkadaşta kaydirigubbakcemileoldu merak etme ayaklarını :oklava:sıcak tut ve ayakta gezinme :oklava:fazla yat sürekli... yorma kendini valla bende lekelenme felan olmadığı halde hiçbir iş yapmıyorum sende dikkat et kendine 3 ay sık dişini canım benim.... ne zorluklar çektik birlikte onun için seni çok iyi anlıyorum:teselli:

caglaaa ve eyan25 sizde yarın kontrole gidiyormuşsunuz güzel haberlerle dönün inş. kızlar...

iyi akşamlar arkadaslar benım bugun doktor kontrolüm vardı çok iyi geçti duydum bebişimin pıt pıtlarını bı sorun yok çok şükür tam 8+1 olmuş oğlumda bizimleydi çok heyecanlı kardeşinin resımlerını elınden düşürmüyor darısı tüm yarın kontrole gıdecek arkadasların basına

kızlar. bugün biraz iş yaptım dışarı çıktım alışveriş yaptım. eve geldikten bi süre sonra sağ kasığıma yakın bir yerde ağrı, yanma ve sancı oldu bacağıma doğru. belimde kurudu resmen şuan hala sızlıyor acıyor ve yanıyor sağ kasığım neden sizce.........???

ıyı akŞamlar canlarm..nasıl sabırsızlanıyorum bende keseyı gÖrmek ve meleĞımın sesını duymak ıÇın bır bılsenız..

Back
X