gecmiş olsun canım ya, benimde aklımdan geciyodun şimdi nerde bu melis diyodum, bebişinin iyi olmasına cok sevindim azcık daha sabret 3 ay bitince rahatlarsın inş. a.s.
saol canım çok şükür iyi kuzum bır haftada kocaman olmus ınsallah canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmiş olsun canım ya, benimde aklımdan geciyodun şimdi nerde bu melis diyodum, bebişinin iyi olmasına cok sevindim azcık daha sabret 3 ay bitince rahatlarsın inş. a.s.
hoşgeldin portakal.. bende daha ögrenemedim cinsiyeti, benimde randevu 1 ay sonra :çok üzgünüm:
selam kızlar nasılsınız
dün gece kanamam oldu doktora gıttık çok sukur bebegım iyi çok korktum doktor bıde bebegın suyu az dedi bizi korkuttu çok sukur kendı doktorum iyi bebegın merak etme dedi
ALLAHIM sana sukurler olsun
kocaman olmus yavrum elını kolunu oynatıyordu yavrum masallah
Evet bu testlerin kesinliği yok biliyorum ama ayrıntılı ultrason yeterli mi acaba? Ben daha önce yazmıştım 37 yaşında olduğum için doktorum direk amniyosentez önerdi . Yani ayrıntılı usg yeterli olsaydı böyle bir şey demezdi herhalde gerçi usg de şu an için her şey normal görünüyormuş ama tedbir amaçlı herhalde..Pazartesi CVS yapılacak bu nedenle , korkmuyor değilim ama dua ederek rahatlıyorum.. Sizlerin de dualarınıza ihtiyacım var .
uff napcaz biz yaa.. bebeğimi fazla ultrasona maruz bırakmak istemiyorum yoksa alırım soluğu doktorda ama sabretmeliyim yoksa kalan aylar nasıl geçecek di mii.. :çok üzgünüm:
peki ne hissediyorsun yarincan boshayallersmile kız mıı erkek miii kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım, umarım yaşadığın son sorun olur... senin de sağlıklı bir hamileliğin olur bundan sonra..
canım şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapmakta fayda var tabi ki. ben yaptıranları da haklı buluyorum ve senin durumunda bunu gerektiriyor. açıkcası 35 li yaşlarda olsaydım bende düşünebilirdim belki ama şu anki yaşım ve ailedeki genetik yapı gerektirmedği için doktorum da istemedi... sen içini ferah tut, dualarımız seninle inş.
ben hic kursa gitmedim balum sadece sınava gircem.. ben hic calısmıyomki, 10 gün kaldı bi ucundan başlasam iyi olcak![]()
melisesra geçmiş olsun canım
uff napcaz biz yaa.. bebeğimi fazla ultrasona maruz bırakmak istemiyorum yoksa alırım soluğu doktorda ama sabretmeliyim yoksa kalan aylar nasıl geçecek di mii.. :çok üzgünüm:
peki ne hissediyorsun yarincan boshayallersmile kız mıı erkek miii kaydirigubbakcemile3
saol canım
bende senı tbr ederım oğlusun gelıyormus masallahh
testlerı coz onlardan cıkıyo gercekten. ben motoru ezberlemeye calıstım ıyıce bırbırıne karıstırdım ama yıne de 75 almıstım. daha yuksek almalıydın demıstı ogretmenım:):) trafıkten 93 ılkyardımdan 88 dıreksıyondan da 85 almıstım:) taaa 2006 da aldım ben.
teşekkür edrriz teyzesi darısı sana inşallah
hmm iyiymiş seninki.. biz herhaftasonu direksiyon calısıyoz eşimle bayada ilerledim kanımca, o cok zevkli geliyo bana, ama ders calısmak istemiyom mafoldumben cıkmıs sorulara baslıyım bari..
kızlar bu arada ben ılk defa fanta içtim canım çok istedi dayanamadım:)
ya kızlar laboratuardan aradılar ya 2 lı test sonucları cıktı dıye. yarın doktora gıdıcem ama esım ısten gelırken alıcak test sonuclarını. ben anlarım dımı bıseyler. ay catlarım yarına kadar.
canım orasını hice düsünme bence ultrasonun hic bi zararı yokki bebeler icin, ses dalgarıyla calısıyo usg.. biz erkek hissediyoruz eşimle, herkeste erkek doğuyo bana diyo, kız olursa şok olcaz kaydirigubbakcemile3 siz ne hissediyosunuz ??
risk grubu % kacın altındaysa vardır internette, ama bence sen yinede kendin değerlendirmeye calısma canım :))
gecen gun bende ıcmıstım bı bardak:)
testlerden cıkıyo gecersın bak dusunme hıc. dıreksıyon zevklı evet. kursa gıtseydın daha ıyı olurdu cok zevklı. ama vaktın olmayabılır tabı.