• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

günaydın esra..doktorun neden emin olmadan ilk başta oğlan dediki ..%kaç doğru tahminde bulunduğunu söyledimii..peki kız cinsiyet tahmimini %100 mü dedi..emin olmadan söylemese uyuz drlar benneyaptımki

Olsun cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunda canını sıkma esra

cnm ben ikikezdir kendimin dengesini ayarlıyom ben çok kız bekliyodum hatta emindim geçen hafta rizede somanor tıbbı görüntüleme merkezideki drerkeğe benziyo dmeişti kesin sonuç 4 5 aylıkken belli olur demişti artvine gelince kendi dr gittim kız dedi %100 sölemedi kzıınız olacak dedi ardan fazla bir zamand ageçmediki bir hafta benc eherkez 4 ayını doldurmadna gitmesin cinsiyet için ilk zamnada kız deselerdi daha farklı sevinecektim ozamanda oglum olacka diye çoktaydımm....bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

hayırlı haberlerle gel inşallah canım

esracım bence çok kafana takma bunu sonuçta en önemli olan şey sağlıklı olması bende 12 hafta bitiminde dr a gittim gayet net bi şekilde oğlan dedi bana ama ben daha hiç olğum diye sevmedim hep bebişim diyorum bu olaya 16. haftalara kadar pek kaptırmamak lazım kendimizi akışına brak canım yeterki sağlıklı olsun en önemlisi o üzülme olurmu :1hug:

üzülmüyorum cnm hatta kızım olacak diye seviniyorum ama bu tahmin yine degişcek diye korkuyorummm...

cnm ben ikikezdir kendimin dengesini ayarlıyom ben çok kız bekliyodum hatta emindim geçen hafta rizede somanor tıbbı görüntüleme merkezideki drerkeğe benziyo dmeişti kesin sonuç 4 5 aylıkken belli olur demişti artvine gelince kendi dr gittim kız dedi %100 sölemedi kzıınız olacak dedi ardan fazla bir zamand ageçmediki bir hafta benc eherkez 4 ayını doldurmadna gitmesin cinsiyet için ilk zamnada kız deselerdi daha farklı sevinecektim ozamanda oglum olacka diye çoktaydımm....bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

İnsanın aklını karıştırıyolar :dilcikar: olsun canım sen canını sıkma

esracım bence son tahmın daha gecerlı cunku bebegın gecen haftaya gore daha buyumustuuuurrr yanı bence kıs olma olasılıgı daha yuksek

Günaydın kızlar ilk tahminler hep erkek oldu ama değişmeler olacak gibime geliyor ilk zamanlar erkeğe benzermiş her doktor ayırt edemezmiş o yüzden 15-16. haftaya kadar alıştırmayın kendinizi Allah gönlünüze göre versin..

Günaydın kızlar ilk tahminler hep erkek oldu ama değişmeler olacak gibime geliyor ilk zamanlar erkeğe benzermiş her doktor ayırt edemezmiş o yüzden 15-16. haftaya kadar alıştırmayın kendinizi Allah gönlünüze göre versin..

günaydın nevyas evett ilk başta bebeğin organı erkeğe benziyormuş.Anne karnında yolculuk videosunu izlemiştimm..Orda bir çıkıntı olurmuşş ve o çıkıntı erkek olarak görülebilirmişş..eğer kızsa cinsiyet oluşumu tamamlandıgında o çıkınca kaybolurmuş ve kız :)))

günaydın nevyas evett ilk başta bebeğin organı erkeğe benziyormuş.Anne karnında yolculuk videosunu izlemiştimm..Orda bir çıkıntı olurmuşş ve o çıkıntı erkek olarak görülebilirmişş..eğer kızsa cinsiyet oluşumu tamamlandıgında o çıkınca kaybolurmuş ve kız :)))

:)) evet canım bende izlemiştim onu burda 11. hafta bile tahminde bulunulan oldu bence çok yanlış ona alıştırıyorlar kendini çünkü değişme olursa şok olur insan :) ben 12+3 de ilk tahmin ettirdim doktora oda kendi doktorum değildi ısrarlarımla baktı kıza benziyor kesin değil demişti..Kendi doktorum 14 hafta dolmadan söylemem yanılma olabiliyor sonra üzülürsün doğru değil dedi ve söylemedide 14+2 de baktı %90 kız dedi :)

:)) evet canım bende izlemiştim onu burda 11. hafta bile tahminde bulunulan oldu bence çok yanlış ona alıştırıyorlar kendini çünkü değişme olursa şok olur insan :) ben 12+3 de ilk tahmin ettirdim doktora oda kendi doktorum değildi ısrarlarımla baktı kıza benziyor kesin değil demişti..Kendi doktorum 14 hafta dolmadan söylemem yanılma olabiliyor sonra üzülürsün doğru değil dedi ve söylemedide 14+2 de baktı %90 kız dedi :)

sağlıklı hayırlı bir kız evlat olsun inşallhh:Saruboceq:

Benimde 2 gündür karnım ağrıyor içim rahat değil birazdan doktora gideceğim ordan eve dönmeyebilirim arkadaşım bekliyor akşam yazarım durumu hadi görüşürüz arkadaşlar..

Valla banada 12 haftalıktı erkek dedi ama gerçi benim içimede hep erkek doğuyodu ama bir dahakine bakalım değişçekmi aman değişirse değişsin hiç önemi yok napiiimm sağlığı iyi olsun valla ben hiç merak etmedimdi aklıma da gelmedi sormak dr um kendi dedi ne doğuyo içine diye bende erkek dedim öyle söyledi benim aklımda bile yoktu e bu kadar çok kayıptan sonra herhalde onu düşünemedim :)

günaydın bebişler annişler.....

nasılız bugün. ben kan hapına başladım dün,gyno-tardyferon ve bi tanede kasılma ve kramplar için magnesyum verdi bana... sabahları sancım oluyo çişe kalkarken... bacaklarımada kramp giriyooo...

Back
X