Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin kadar mi??? annem gecen gun pogaca yapmisti.. allahim nasil buram bvuram sut koktu butun evv.. oldum oldum durmaadim.... yani pogacanin icindeki sutun kokusunu aldim yaa....
kocami opemiyorum 2 aydir... sigara kokusundan... kirklaniyor fircalaniyorr ama yokk gene o koku gitmiyorr...balkonda sigara iciyor bana yatak odasinin camindan kokusu geliyorrr.....gercekden igrenc biseymiss...
kızlar geri tuşu basıyomu sizde deli olcam mausu parçalıcam dün akşamdan beri diğer sayfalarda bişey yok basmamla geri gidiyo sadece k.k de mecburen anasayfadan tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum
kizlar ben cin takvimine bakiyorum ama bi sorunum varr..
6 ekim 2010 yilinda ben 31 yasina giriyorum..
bebegimin muhtemel dogum tarihi 5 ekim 2010.. yani ben o tarihde 30 oluyorum..
simdi ben cin takvimine bakarken 30 a mi bakicam 31 e mi?
şekerlerim nasılsınız ya cınsıyetlere baktımda maş.bu sene erkek senesı gıbı cogu erkek :) darısı basıma ıns.canlarım
bende eşimden tiksiniyorum( senin demek yemek kokularına karşıı benım şükür yemek kokularında sorunum yok..
BENim sorunum bulaşım yıkayamamak(( prildennnnnn nefretttt edıyorummm.bulasık makınasından tıksınıyorummmmmmm ıcındne kokular gelıo ıcı boş olsada
cif çamasır suyuuuuu berbatt kokuyorr.... helekiiiii
((( ariel omo v.s.omolarrrrrrrrrr berbat:gitme: sabunnn
şampuan
parfüm krem kolonyaaaa :gitme:
çamasır asamıyorum ..kurumus çamasırlarıı zorla katlıyorum kokudann.. yatak odasından yogunnnn omo kokusu gelıorr cunku butun yıkanmıs camaısr orda oldugu ıcın dolaplarımızın kapaklarını zor açıyorum nefes tutuarak( helekiii kıyefetlerımı gıyemıyorumm..1-hafta gecmesı lazım kokusun cıkması ıcın
berbat bısı
slm hanımlar güzel bi gün diliyorum hepinizeee:)
balsuratım sende kocişten mi tiksinir oldun bende kokusu acaip geliyo sanki bide buzdolabınınkokusu ile bulaşık mak. kokusu acaip geliyo![]()
geçer canım aklını ona takmamaya çalış daha çabuk geçer, bendede kokuar çok kötü. bayılacak gibi oluyorum yaa o zaman öğürmeye başlıyorum işte... bu 9 ay sürer mi ki...