• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

kızlar geri tuşu basıyomu sizde deli olcam mausu parçalıcam dün akşamdan beri diğer sayfalarda bişey yok basmamla geri gidiyo sadece k.k de mecburen anasayfadan tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum

kizlar ben cin takvimine bakiyorum ama bi sorunum varr..
6 ekim 2010 yilinda ben 31 yasina giriyorum.. ;)
bebegimin muhtemel dogum tarihi 5 ekim 2010.. yani ben o tarihde 30 oluyorum..

simdi ben cin takvimine bakarken 30 a mi bakicam 31 e mi?

senin kadar mi??? annem gecen gun pogaca yapmisti.. allahim nasil buram bvuram sut koktu butun evv.. oldum oldum durmaadim.... yani pogacanin icindeki sutun kokusunu aldim yaa....

kocami opemiyorum 2 aydir... sigara kokusundan... kirklaniyor fircalaniyorr ama yokk gene o koku gitmiyorr...balkonda sigara iciyor bana yatak odasinin camindan kokusu geliyorrr.....gercekden igrenc biseymiss...

bende eşimden tiksiniyorum :(( senin demek yemek kokularına karşıı benım şükür yemek kokularında sorunum yok..
BENim sorunum bulaşım yıkayamamak :((( prildennnnnn nefretttt edıyorummm.bulasık makınasından tıksınıyorummmmmmm ıcındne kokular gelıo ıcı boş olsada :( cif çamasır suyuuuuu berbatt kokuyorr.... helekiiiii :(((( ariel omo v.s.omolarrrrrrrrrr berbat:gitme: sabunnn :( şampuan :( parfüm krem kolonyaaaa :gitme:

çamasır asamıyorum ..kurumus çamasırlarıı zorla katlıyorum kokudann.. yatak odasından yogunnnn omo kokusu gelıorr cunku butun yıkanmıs camaısr orda oldugu ıcın dolaplarımızın kapaklarını zor açıyorum nefes tutuarak :(( helekiii kıyefetlerımı gıyemıyorumm..1-hafta gecmesı lazım kokusun cıkması ıcın :( berbat bısı

kızlar geri tuşu basıyomu sizde deli olcam mausu parçalıcam dün akşamdan beri diğer sayfalarda bişey yok basmamla geri gidiyo sadece k.k de mecburen anasayfadan tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum

Benimde öle canım sinir oldum çıkıcam siteden geri tuşu çalışmıyor :kızgın:

kizlar ben cin takvimine bakiyorum ama bi sorunum varr..
6 ekim 2010 yilinda ben 31 yasina giriyorum.. ;)
bebegimin muhtemel dogum tarihi 5 ekim 2010.. yani ben o tarihde 30 oluyorum..

simdi ben cin takvimine bakarken 30 a mi bakicam 31 e mi?

Canım benim bildiğim hamile kaldığın yaşına bakçaksın

guclubacismile
bende eşimden tiksiniyorum :(( senin demek yemek kokularına karşıı benım şükür yemek kokularında sorunum yok..
BENim sorunum bulaşım yıkayamamak :((( prildennnnnn nefretttt edıyorummm.bulasık makınasından tıksınıyorummmmmmm ıcındne kokular gelıo ıcı boş olsada :( cif çamasır suyuuuuu berbatt kokuyorr.... helekiiiii :(((( ariel omo v.s.omolarrrrrrrrrr berbat:gitme: sabunnn :( şampuan :( parfüm krem kolonyaaaa :gitme:

çamasır asamıyorum ..kurumus çamasırlarıı zorla katlıyorum kokudann.. yatak odasından yogunnnn omo kokusu gelıorr cunku butun yıkanmıs camaısr orda oldugu ıcın dolaplarımızın kapaklarını zor açıyorum nefes tutuarak :(( helekiii kıyefetlerımı gıyemıyorumm..1-hafta gecmesı lazım kokusun cıkması ıcın :( berbat bısı

b enim yemek kokularina karsi .. oyle parfum sampuan felan degil.. tuvalete felan ben kolonyayla gidiyorum :))

slm hanımlar güzel bi gün diliyorum hepinizeee:)
balsuratım sende kocişten mi tiksinir oldun bende kokusu acaip geliyo sanki bide buzdolabınınkokusu ile bulaşık mak. kokusu acaip geliyo:(

günaydın kızlarrr benimde midem kötü yemeklerin adını duymaya tahammülüm yok bebiş için zorla yiyom 1 2 kasık :(

cin takvimine gore oglum olucakmis.. hadi bakalim cikicakmi dogru..:)

bu arada icinizde en yasli ilk cocuk shibi olacak benim herhalde;)

geçer canım aklını ona takmamaya çalış daha çabuk geçer, bendede kokuar çok kötü. bayılacak gibi oluyorum yaa o zaman öğürmeye başlıyorum işte... bu 9 ay sürer mi ki...

pembedana mrb canım aynen bende de kokulara karşı hassaslık vardı halada var ama eskisi gibi değil
buzdolabımın kapağını açamıyodum
mutfağa giremiyodum
ama artık çok şükür 12 haftadan sonra geçti canım ama tabi gene var ama o kadarda değil

bu arada hepinize merhabalar kızlar a.s.

ben resmen su ya aseriyorum ama bulantilardan korkuma su icemiyorum.. resmen suya hasret kaldim yaaaaa.. kendimi kocaman buz gibi bir havuzun icine atmak istiyorum.....

Back
X