• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

oyle tabı ama benımkı mesela dun hc saklamadı ama duz dedı doktor kız gıbı ama kesın bırsey ıcın erken dedı kız derım erkek olur dıger gıdısıte netlesır dedı gecıs donemı hayırslısı gercı her dr gozlemı farklı

bence dr gidip cinsiyetini sirarla ögrenemyin sonra nettleşince gerçeğe inanasiniz gelmiyo en kesin sonuç 16 haftalıken bence bende 13 haftalıken cinsiyetini sormuştum erkke demişti kendimi çok aliştirmiştim şimdi kız dedi bir dahaki sefer yine degişecekmi diye düşünmek çok kötüü..

bende dün gördüm kuzumu süreklı kıpır kıpırdı ellerı kolları oynuyordu mucize bu yaaa minicik 4 cm olmus

bende dün gördüm kuzumu süreklı kıpır kıpırdı ellerı kolları oynuyordu mucize bu yaaa minicik 4 cm olmus

hemde ne mucize 2 hafta sonra 8 cm olucak.... ve giderek buyuk bir hizla buyucekkk... allahim saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi....

ben dün görüdm bebeğime ama him kıpırdağini göremedim dr ölçümlerini alıyodu bizde şaşkındık ama ayın 20sinde görürüm

allah korusun kalbi delik mi, mesanesinde bir sorun varmı, böbreklerinin gelişimi nasıl?biri büyük biri küçük mü? yani iç organlarda bir sorun varmı ona bakıyolar...

Back
X