12.haftada ogrenen var canım bırazda pozısyonuyla ılgılı sanırım
ben yarım saat ultrasonda kaldım, benim zıpır bi tane fotojenik poz vermedi...hep bi garipti tepetaklak falan, kafa aşağıda beden yukarıda... yakalayamadık bi türlü sıpayı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12.haftada ogrenen var canım bırazda pozısyonuyla ılgılı sanırım
16 haftalık oluyorum cnm ozaman yapılması gerekn tahliller varmiş ondans onra iki haftada bir çagirimi diye sordum...
kızlar katılmıoz die kızıonz bişi sorom kimse cvp vermio en iyisi uzaktan takip etmek galiba
ben yarım saat ultrasonda kaldım, benim zıpır bi tane fotojenik poz vermedi...hep bi garipti tepetaklak falan, kafa aşağıda beden yukarıda... yakalayamadık bi türlü sıpayı...
kızlar katılmıoz die kızıonz bişi sorom kimse cvp vermio en iyisi uzaktan takip etmek galiba
oyle tabı ama benımkı mesela dun hc saklamadı ama duz dedı doktor kız gıbı ama kesın bırsey ıcın erken dedı kız derım erkek olur dıger gıdısıte netlesır dedı gecıs donemı hayırslısı gercı her dr gozlemı farklı
bende dün gördüm kuzumu süreklı kıpır kıpırdı ellerı kolları oynuyordu mucize bu yaaa minicik 4 cm olmus
hemde ne mucize 2 hafta sonra 8 cm olucak.... ve giderek buyuk bir hizla buyucekkk... allahim saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi....
bende dün gördüm kuzumu süreklı kıpır kıpırdı ellerı kolları oynuyordu mucize bu yaaa minicik 4 cm olmus