• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

inş canım ya hepımızınkı inş. noldu bulantın mı var?

evet tabı kızlar bıraz daha cıcılı:) esım de cok kız ıstıyo ya. sağlıklı olsun da inş.

cok daraldım cok duygusallastım tansiyonum düşüyor carpıntılarım var birde bugün sol kasığımda bir ağrı....

cok daraldım cok duygusallastım tansiyonum düşüyor carpıntılarım var birde bugün sol kasığımda bir ağrı....

tansıyon cok onemlı hep olctur. bana doktorum olc dedı. ve ben unutsamda her geldıgınde tansıyonunu olctur hastanede dedı. not alıyolar.

tansıyon cok onemlı hep olctur. bana doktorum olc dedı. ve ben unutsamda her geldıgınde tansıyonunu olctur hastanede dedı. not alıyolar.

evde ölcüyorum hep, dengesiz bu aralar, normaldede tansiyonum düşüğe alısık..

çok şükür ben iyiyim de senin neyin var canım ?

cok daraldım yaslı babaanne bana bırakıldı bazı sorumlulukları ağır geliyor..

cok duygusallastım tansiyonum düşüyor carpıntılarım var birde bugün sol kasığımda bir ağrı....

hamile birisi zaten kendisine zor bakıyor sana neden bıraktılar ki.
dikkat et kendine de uzan agrın varsa bana da bazen oluyor saniyelik batmalar.

evde ölcüyorum hep, dengesiz bu aralar, normaldede tansiyonum düşüğe alısık..

cok daraldım yaslı babaanne bana bırakıldı bazı sorumlulukları ağır geliyor..

cok duygusallastım tansiyonum düşüyor carpıntılarım var birde bugün sol kasığımda bir ağrı....

benım de cok dusuk olurdu ama sımdı ıyı 10/7 cıktı bugun. benımkı de 6/4 e fılan duser yanı.

galıba. pazartesı gıdersem ve yıne ıdrar tahlılı ısterse ben aksamı ederım orda ya ondan yoksa doktoru cok beklemıyoruz da. ayyyy o zaman bebişler baya buyumus olcak dımı:)

evet canım cinsiyetini bile öğrenebiliriz.kızlar eşim geldi ben kaçıyorum .bebeişlere ve kendinize ii bakın.opuyorumnanaktan

yaaa ondandır dime bugun bütün gün göbüşüm kıpır kıpırdı hepsi bağırsak olamaz dime :D

hamile birisi zaten kendisine zor bakıyor sana neden bıraktılar ki.
dikkat et kendine de uzan agrın varsa bana da bazen oluyor saniyelik batmalar.

off off..:( bendede oluoyrdud bugün baya uzun süredir gecmedi canım...

benım de cok dusuk olurdu ama sımdı ıyı 10/7 cıktı bugun. benımkı de 6/4 e fılan duser yanı.

benim 7-3 5-2 bazende cok daha yüksek.. cok dengesiz.. birde carpıntım cok

Back
X