merhaba canım hoşbuldum nasılsın görüşmeyeli...
çok şükür ben iyiyim de senin neyin var canım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım hoşbuldum nasılsın görüşmeyeli...
inş canım ya hepımızınkı inş. noldu bulantın mı var?
evet tabı kızlar bıraz daha cıcılı:) esım de cok kız ıstıyo ya. sağlıklı olsun da inş.
bu sefer denk gelmicek sanırım
cok daraldım cok duygusallastım tansiyonum düşüyor carpıntılarım var birde bugün sol kasığımda bir ağrı....
tansıyon cok onemlı hep olctur. bana doktorum olc dedı. ve ben unutsamda her geldıgınde tansıyonunu olctur hastanede dedı. not alıyolar.
çok şükür ben iyiyim de senin neyin var canım ?
kimse beni görmüo :'(
evde ölcüyorum hep, dengesiz bu aralar, normaldede tansiyonum düşüğe alısık..
cok daraldım yaslı babaanne bana bırakıldı bazı sorumlulukları ağır geliyor..
cok duygusallastım tansiyonum düşüyor carpıntılarım var birde bugün sol kasığımda bir ağrı....
galıba. pazartesı gıdersem ve yıne ıdrar tahlılı ısterse ben aksamı ederım orda ya ondan yoksa doktoru cok beklemıyoruz da. ayyyy o zaman bebişler baya buyumus olcak dımı:)
evet canım cinsiyetini bile öğrenebiliriz.kızlar eşim geldi ben kaçıyorum .bebeişlere ve kendinize ii bakın.opuyorumnanaktan
evet canım cinsiyetini bile öğrenebiliriz.kızlar eşim geldi ben kaçıyorum .bebeişlere ve kendinize ii bakın.opuyorumnanaktan
hamile birisi zaten kendisine zor bakıyor sana neden bıraktılar ki.
dikkat et kendine de uzan agrın varsa bana da bazen oluyor saniyelik batmalar.
benım de cok dusuk olurdu ama sımdı ıyı 10/7 cıktı bugun. benımkı de 6/4 e fılan duser yanı.