• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

canım benım ınsallah sagol ıçım rahatladı vallahı bırazda olsa bende agladım sabahtan berı sımdı daha ıyıyım çok sukur geçmıs olsun sana canımcım sımdı ıyısın degılmı Allah ım korumus sızı dıkkat et kendıne banada zaman geçmıyo hiç tatlım

iyiyim iyi :) 20 gün yattım evde.geçen haftada çalışmaya başladım tekrar.işte daha çabuk geçiyor zaman.havalar ısınsın hele oraya buraya gideriz geçer :) bide kımıldadığını falan hissetmeye başlasak daha zevkli geçer :)

baş popo mesafesi olarak mi bacaklar da dahil mi?benim ki baş popo 52 cm bacaklarda bi o kadar dedi dr toplam 10 cm miş.merakım acaba uzun mu olcak babası gb ondankaydirigubbakcemile3

:roflol:canım basını kıçını bılmem bu ayda 8-9 cm olması gerekırken benımkı 12 cm.miş

bende dün gittim ama yan tarafına yatmış sırtınıda bize dönmüştü.çok uğraştık dönmedi .bir dahaki ay gittiğimizde görebilecekmiyiz bakalım .çokda merak ediyorum yaaa.cinsiyeti belli olsada bişiler almaya başlasak keşke ::)

bende dün gittim ama yan tarafına yatmış sırtınıda bize dönmüştü.çok uğraştık dönmedi .bir dahaki ay gittiğimizde görebilecekmiyiz bakalım .çokda merak ediyorum yaaa.cinsiyeti belli olsada bişiler almaya başlasak keşke ::)

senin kaç haftalık oldu canım? 16 haftadan önce öğrenince daha sonra değişebiliyo, doktor bize %80 kız dedi ama bakalım değişir diye kendimi hiç kaptırmıyorum kız fikrine bilmiyorumkismile

senin kaç haftalık oldu canım? 16 haftadan önce öğrenince daha sonra değişebiliyo, doktor bize %80 kız dedi ama bakalım değişir diye kendimi hiç kaptırmıyorum kız fikrine bilmiyorumkismile

14+5 olduk.bide o tarafı var evet.ama meraklanmamkda elde değil ki :) insna öğrenmek istiyor hemen :)

kızlar bende şimdi yeşil erik aldırayım diyorum.dün yarım kilo yedim tek başıma.bu arada fiyatı inmiş.9 milyondu yarım kilosu ve çok güzeldi

Back
X