• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

Kendi doktorum cuma günü %90 kız demişti farklı 2 hastanede farklı 2 doktor erkek dedi %100 demiyorlar ama kız değil erkek dedi ikiside gösterdi bacak arasını..

e kesindir o halde canım ya di mi? gösterdikleri şey yokolmayacağına göre oğluşun olcak demek ki hayırlı olsun canım :)

günaydın kızlar
mezimecim geçmiş olsun
ecrinece hayırlı olsun makinen
nevyas gözünaydın inşallah ufaklık bu sefer değiştirmez cinsiyetini :))

nevyas sendemı canım yaa ne oluo ben anlamıom sen hep erkek ıstıodun hayılrısı olsun canım yaa

kizlar ya benim icim yaniyorr su icmek istiyorum ama bi kere 8 haftalikken icmistim cikartmistim suyu o gundur icemiyordum korkudan su.. simdi icsem bisey olur mu acaba?? icmemde lazimmm yaa cocugum susuz kalicakk...:?((

canım bence bi yarım bardak su iç dene bakalım. belki yemeğin üstüne falan içtiğin için seni aniden şişirmiştir ondan çıkarmışsındır önceden? az az içerek dene?

ben hastaneye gitmiyorum kağan kocatepe diye bi doktora gidiyorum kuzenimin yakını kendisi o tavsiye etti. leventte muayenehanesi var. siz nereye kime gidiyosunuz?
aaa bılıyorum o doktoru vıdeolarını ızlıyorumhep :)
ben avrasya hastanesıne gıdıyorum canım

Hepiniz sağolun kızlar :)) valla ben kesin diyemiyorum artık bidahaki kontrolde kesinleşir ama son gittiğim usg ler daha iyi benim doktorunkinden ee bide gösterdiler :)) Allah gönlüme göre verdi kıza üzülmemiştim bunada aynı şeyleri hissediyorum :)

günaydın kızlar a.s.

of karma karışık rüyalar gördüm uyandım daldım tekrar aynı şeler
sora doktor kızın olacak dedi ultrasonda üzülüyodum ne yalan söliyim hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren erkek hissediyorum herkes erkek diyo rüyalarımda erkek bebek seviyorum
kocam sabah uyandırıyo kızım olucakmış diyorum uyku sersemi evet kız zaten diyo
hayırlısı nese o olsun benim yavrumm benim kuzum pıtışını yerim onun :ecrin_bebek:

Back
X