- Konu Sahibi umutlardunyasi
-
meraba arkadaşlar bende ekimin 2. inci haftası bekliyorum bebeğimi :)
birşey sorucam benim çok fazla başağrım oluyor son üç gündür tansiyon vs bir problemim yok aranızda bu şekilde problem yaşayan varmı acaba ? hamileliğinizin nasıl geçtiği konusunda bana biraz bilgi verebilirmisiniz? çevremde hamile yok..
merhaba arkadaşlar.bende 18.haftalık hamileyim. cinsiyetını hafta sonu öğrendik %80 kız dedı doktor bir türlü göstermedı cok uğraştırdı bacak bacak üstüne atmış açmam diye inat etti. 3 hafta sonra organlara bakılcak o zaman daha net görürüz siz şimdi bir hazırlık yapmayın dedı doktor.biz hep erkek gibi hissedıyoduk.henüz doktorum ne zaman doğum yapıcağımı söylemedi ama 13 ekım gibi gözüküyor.benimki çok hareketlı yerınde hiç durmuyor. sizinkilerin isimleri bellimi.benım kızımın adı ılgın masal olcak.
canım merak ediyorsan ki tahmin edebilirim ne kadar öğrenmek istediğini başka bir doktora git ama araştır ve tecrübeli olmasına dikkat et.benim görümcemin doktoruda 16. haftada göremedi o da pendik şifa hastanesinde bir doktor varmış bu konuda çok tecrübeliymiş ona gitti ve hemen öğrendi.şimdi 3 hafta sora doğumu var.bir kız bekliyor.kendi doktoru kız olduğunu 20. haftada kesinleştirmişti.bende pazartesi günü dörtlü test için gideceğim o zaman bakılacak tekrar cinsiyetine eğer tekrar doktorum göremezse bende o doktora gitmeyi planlıyorum.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.merhaba kızlar bende eylül 13-14 ünde bebişime kavuşacam bugun 3lü test sonucumuzu aldık çok mutluyum riskimiz yokmuş ama cinsiyeti hala belli değil 18. haftadayız ama ya popsu dönük ya popsunun üzerine oturuyo yada bağdaş kuruyomuş yorum bile yapamıyorum dedi ne olacak bilmem 5 hazirana kadar nası beklicem bilmiyorum acaba başka doktoramı gitsem yada 3 boyutlumu baksak
Merhabalar, bizim de son tarihimiz 10 Ekim, 18 haftalık bir oğlumuz var. Bekliyoruz. Öncelikle karnımda hareketlerini hissetmeyi bekliyorum ama şimdilik bir aksiyon yok. Siz hissedebiliyor musunuz? Ya da hissetmeye ne zaman başladınız?
Hayırlı olsun :)... Artık gelsin pembeli ciciler, balerin patikler....
allah sağlıkla gelmesini nasip etsin benim belli değil ama bende bir prensesim olsun istiyorum inş. banada nasip olur
hiç etrafındakji büyüklere bakıp onu memnun ediyim bunu menun ediyim diye düşünme sakın içinden ne geliyosa çocuğunu ne diye çağırınca mutlu olaqcaksan hepimizz çocukluktan beri bişiler düşünüyoruz kızım olursa bu oğlum olursa bu diye ben kızım olursa eflin nisa oğlum olursa yasir ikra düşünüyorum allah hayırlısını versin herkeze AMA BU ARA ENÇOK TERCİH EDİLEN KIZ İSİMLERİ MASAL, RÜYA, ECRİN, HAYAT, EGE, BEN BUNLARI DUYUYORUM HASTANEYE GİTTİKÇE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?