2010 Ekim anneleri:)))

meraba kızlar eğer cinsiyetini öğrenmek istiyorsanız benim gibi çok merak ettiyseniz özel hastanelerde ve labarotuarlarda dört boyutlu ultrosonlar var bebek daha iki buçuk aylıkken cinsiyetini yüzde yüz söylüyorlar ankarada oturan arkadaşlar varsa ben 3.5 aylıkken doktor levent ünsal tıp merkezine gittim demetevlerde % 100 söylüyorlar ve ayrıca gösteriyorlar tavsiye ederim.ücretleride uygun bu arada

merhaba arkadaşlar.bende 18.haftalık hamileyim. cinsiyetını hafta sonu öğrendik %80 kız dedı doktor bir türlü göstermedı cok uğraştırdı bacak bacak üstüne atmış açmam diye inat etti. 3 hafta sonra organlara bakılcak o zaman daha net görürüz siz şimdi bir hazırlık yapmayın dedı doktor.biz hep erkek gibi hissedıyoduk. henüz doktorum ne zaman doğum yapıcağımı söylemedi ama 13 ekım gibi gözüküyor.benimki çok hareketlı yerınde hiç durmuyor. sizinkilerin isimleri bellimi.benım kızımın adı ılgın masal olcak.

Arada sirada benim de basim agriyor. normalmis. Tabi hergun falan sa git soyle doktora. Bazen oluyor benim. Maasallah diyeyim, bir problemim yok ALLAH a sukur. Yalniz tuvalete gittigimde bir baski hissediyorum kasiklarimda. Umarim normaldir.

merhaba canım. bizde geçen hafta kontrole gittiğimizde 14+4 günlüktü bebişim doktorumuz henüz küçük belli değil dedi ama ben çok ısrar ettim en azından bir tahminde bulunun dedim duruşuna göre kıza benziyor ama kesin bir şey yok kimseye bir şey söylemeyin dedi.pazartesi günü dörtlü test için çağırdı tam 16. haftada oluyoruz o zaman tekrar bakacağını söyledi.bizde erkek gibi hissediyoruz ama kısmet sağlıklı olsun da önemli değil ilk bebek sonuçta isim olarak erkeğe göre düşündük kız isiminde kararsızız ela demiştik ondan vazgeçtim duru dedim ama çok yaygın anlayacağın karışık bir durumdayız:) hayırlısı olsun hepimiz için sağlıkla gelsin bebişlerimiz

bende özel hastaneye gidiorum hiçte söylemedi doktor bana ben özellikle sordum şimdi ztn gözükmez dedi 12 haftalıkken 5. ayda 4 boyutlu çekecem ultrasonu ozmn söyleyecem dedi(((

merhaba kızlar

benimde 19 ekimde doluyor 40 haftam..şu an 17 haftalık hamileyim
bebeğimin cinsiyetini 14 haftalıkken söylemişti doktorum 16 haftalıkken tekrar baktı yanılmamış
Allah nasip ederse bir kızım olacak hihoyyyt

merhaba kızlar bende eylül 13-14 ünde bebişime kavuşacam bugun 3lü test sonucumuzu aldık çok mutluyum riskimiz yokmuş ama cinsiyeti hala belli değil 18. haftadayız ama ya popsu dönük ya popsunun üzerine oturuyo yada bağdaş kuruyomuş yorum bile yapamıyorum dedi ne olacak bilmem 5 hazirana kadar nası beklicem bilmiyorum acaba başka doktoramı gitsem yada 3 boyutlumu baksak

canım merak ediyorsan ki tahmin edebilirim ne kadar öğrenmek istediğini başka bir doktora git ama araştır ve tecrübeli olmasına dikkat et.benim görümcemin doktoruda 16. haftada göremedi o da pendik şifa hastanesinde bir doktor varmış bu konuda çok tecrübeliymiş ona gitti ve hemen öğrendi.şimdi 3 hafta sora doğumu var.bir kız bekliyor.kendi doktoru kız olduğunu 20. haftada kesinleştirmişti.bende pazartesi günü dörtlü test için gideceğim o zaman bakılacak tekrar cinsiyetine eğer tekrar doktorum göremezse bende o doktora gitmeyi planlıyorum.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Son düzenleme:
bide kızlar doktorum bir dahaki geldiğinde detaylı utltrasonla bakcam dedi yani renki doplerle tüm organlarına bakıyorlarmış bağırsak faliyetlerinden akcigerine damakdan dudağa buruna yaptıranınız varmı acaba doktorum korkacak bişi yok aynı yatar pozisyonda bakcam dedi birde şeker yüklemesi kaçıncı ayda oluyo benim annemde yüksek şeker olduğu için aç ve tok haftada bir ölçüyorum bir sorun yok allaha şükür ama yinede şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum

Merhabalar, bizim de son tarihimiz 10 Ekim, 18 haftalık bir oğlumuz var. Bekliyoruz. Öncelikle karnımda hareketlerini hissetmeyi bekliyorum ama şimdilik bir aksiyon yok. Siz hissedebiliyor musunuz? Ya da hissetmeye ne zaman başladınız?

Benim bugun 18+5. Iki gundur sanki karnimda birseyler hissediyorum. Bagirsak harketleri gibi:))

arkadaşlar bugün dörtlü test için doktora gittik cinsiyetinede baktı tam net demedi ama %80 prensesmiş bizimkisi.sizlerle de paylaşmak istedim.:dance:

hiç etrafındakji büyüklere bakıp onu memnun ediyim bunu menun ediyim diye düşünme sakın içinden ne geliyosa çocuğunu ne diye çağırınca mutlu olaqcaksan hepimizz çocukluktan beri bişiler düşünüyoruz kızım olursa bu oğlum olursa bu diye ben kızım olursa eflin nisa oğlum olursa yasir ikra düşünüyorum allah hayırlısını versin herkeze AMA BU ARA ENÇOK TERCıH EDıLEN KIZ ıSıMLERı MASAL, RÜYA, ECRıN, HAYAT, EGE, BEN BUNLARI DUYUYORUM HASTANEYE GıTTıKÇE

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
7 ekimde demişti doğum için doktor 19. hafta içindeyim ama hala bir kıpırtı alamadım endişeleniyorum ve sürekli ultrasonda bakmak istiyorum b u sizde de oluyor mu???

canım zaten kimsenin dediğine takılmıyorum.kendi içimde kararsızlık yaşıyorum tabi eşimde öyle benim gibi kararsız.teşekkür ederim önerilerin için benimde aklımdan geçen masal ya da rüya.bakalım neye karar vereceğiz.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…