- Konu Sahibi umutlardunyasi
-
herkese slm arkadaşlar bende inşallah ekim annesi olacağım 18+2 hafta içerisindeyim.benimde bir prensesim olacak çok mutluyum bizdede isim düşünmelere başladık,efsanur düşünmüştük ama karar veremedik daha düşünmekteyiz.bebek hareketlerini merak ediyo herkes şimdilik bebişlerden kuvvetli hareketler beklemeyin eminim hepimizinki kıpır kıpır ama çok küçük oldukları için biz sadece kelebek kıpırtısı gibi hissedebiliriz ben böyle küçük hareketler hissediyorum eminim hepnizde oluyo ama algılayamıyorsunuz merak etmeyin.ayrıca ben şuan riskli bir durumdayım en son kontrolümde kısmi plasenta previa olduğunu söyledi doktorum şimdilik iyiyim plasentamın yukarı çıkıp yerleşmesi için dua ediyorum. hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamız dilegiyle .....
canım öncelikle geçmiş olsun umarım en kısa sürede plasentan yerine yerleşir.sağlıkla gelsin meleğin.bizde isim konusunda kararsızız düşünüyorum sürekli.
teşekkür ederim canım, hepimizin melekleri sağlıklı sıhhatli gelir inşallah!!!! ismine karar verirsen paylaşırsın bizimle...........
tamam canım paylaşacağım sizlerle.bakalım şuan da masal ağır basıyor ama eşim pek sıcak bakmıyor:)
bende masal ismini beğeniyorum ama benimde eşim istemiyo, hangi isme karar verececeğiz bende bilmiyorum eşim çok inceliyo ama bakalım :))))))))))))bilmiyorumkismile
valla bu erkekler hep böyle sanırım her isme bir kulp buluyorlarkaydirigubbakcemile3 isme karar verince sende haber ver canımopuyorumnanaktan
Merhaba arkadaslar bende ekimin 9 un da anne olacagim insallah. suan 18+1 hamileyim. bende iki hafta önce kelebek kipirtisi gibi biseyler hissediyodum ama o gundenberi bisey hissedemedimyarin randevumuz var. cok korkuyorum bebisime biseymi oldu diye. bide ben ilk bebegimi dusuk yapmistim onun için hep doktor randevumuza bir hafta kala bi korku giriyo içime.net hareketleri ne zaman hissederiz bileniniz var mi? yada siz 18 haftalikken net bi sekilde hissediyo muydunuz?
insalah yarin iyi haberlerle gelirim.
merhaba canım bende 18+6 haftalık hamileyim.bende arada kelebek kıpırtısı gibi hissediyorum bunlar normal bu haftalarda. ilk bebeğini düşük yaptığın için endişeni anlayabiliyorum. benimde düşük tehlikem vardı geçti, şimdide kısmi plasenta previam var, korkularını bir kenara bırak ve içini ferah tutmaya çalış opuyorumnanaktan net hareketleride 22. haftadan sonra hissedebilicez. hiç kimse 18. haftada net olarak hissedemez çünkü bebişlerimiz daha küçük onlar büyüdükçe hareketleri kuvvetlenecek ..inşallah yarınki randevunuz da iyi geçerzemuszemus
3lü tarama testi 16. haftada mı oluodu???
4lü test nasıl oluyor ben geçen ay 2li yaptırdım daha...
yani bu 2li 3lü veya 4lünün içeriği nedir...
bi de doktorunuz size vitamin vs verdimi... benimki hiç bişey vermedi ne demir kan ilacı ne vitamin ne folik asit
sanki hamile deilimde öyle karnım büyüo gibi hissediorum....
merak ediorum acaba eksik kalıomu bişeylerim kalsiyum falan hapı kullanan oluomuş bende hiç ama hiç bişey yok(((
canım ikili test down sendromu riski için bakılan bir test kandan.üçlü ve dörtlü de aynı mantık.sadece dörtlü yeni yeni yaygınlaşıyor ve kanda 3 ayrı değere değil 4 ayrı değere bakılıyor.güvenilirliği %80 lerde.bunun için doktorlar genelde bunu tavsiye ediyorlar.bende ikili yaptırdım sora 16. haftamda direkt dörtlü istedi doktorum.temiz çıktı çok şükür.bana doktorum ilk hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren kullanmam için folik asit verdi 12. haftada bıraktırdı ve yanı sıra multi vitaminde vermişti onuda kullandım hep 12. haftadan sonra 2 günde 1 taneye düşürmemi istedi.Dörtlü test için gittiğimde de magnezyum ve demir ilacı verdi.nasıl sana birşey vermedi anlamadım.aynen benimde senin gibi karnım büyüyor sadece her yerim aynı.bence doktoruna bir sor derim vitamin konusunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?