2010 ekim annelerinin dertleri paylaşma topiği :D

canım benimkide seninkinin bir benzeri,ben bu durumu ünlü bir psikoloğla görüştüm,bana eşininiz hamile bir kadının ve tekrar baba olmanın yükünü kaldıramıyor,ters gitmeyin,onun yaşadığı bunalımda sizin kine benzer dedi....
bencede adamlar eski konforu rahatlığı özlüyor,bir anda afallıyorlar ve erkekler yeni durumlara biz kadınlar kadar rahar ayak uyduramıyor...sende kendini deşarj etmeye bak,bunun sadece bir süreç olduğunu aklından çıkarma...bak bende bunalımdayım,hem gebelik hem lohusalık depresyonunu yaşadım ,yaşıyorum ,ikinci çocuğum ve hem ablanın bazı soruunlarıyla(doğumdan sonra olan)hemde çok hırçın sürekli ağlayan bir bebekle uğraşıyorum,eşimde hiç yardım etmez,ama kendime diyorum ki,geçecek,bu bir süreç ve atlatacaksın...her geçen gün baz şeyler dahada yoluna girmiş olacak,sende böyle düşün...

EYVAH KAYNANANM GELİYOR...
pazar günü gelcekmiş sevgili kaynanam
gelip oğlunun evinde ekmek yiycekmişmiş.
bilenler biliyordur yeni taşındım.dört gözle taşınmamı bekledi.taşının gelcem diye diye bir oldu ve dediğinide yaptı geliyor.
ukala kadın taşınmayı kolay zannediyor.k.valide geldi diyor eşim allah ondan razı olsun o olmasa yerleşemezdik diyor bizimki ne varmış diyor şu dünüre bak şundan da dünüür olcak haber vermeden gidiyor diyor!!! bende sinirendim senden mi izin alcak dedim .ondan sonra allah ondan razı olsun demeye başladıı. annem taşınacağımı duyduğundan beri gelirim torunun rezil olmasın sen ona ban ben yerleştirirm dedi.bu hanfendi taşının yerleşin gelcem.her işi zaten hazıra konmak!!!
sanırım o gelince buraya daha çok yazıcam
desteğinize çok ihtiyacım olcak kızlarrrrrrrrr

Bayılırlar hazıra konmaya. Uyuzlar

kızlar benim derdim sizinle niye artık kimseler gelmiyor topiğe ne oldu herkese birden nerelere gittiniz eskiden kk girmek için fırsat kollardım şimdi gidiyorum geliyorum kimseler yok ne oldu eskiden sayfaya yetişemezdik şimdi yerinde sayıyo kk girdiğimde sevinir birazda olsa günün yorgunluğunu atardım şimdi kimsecikler olmuyo bişey yazıyon kendi kendine konuşuyo gibi oluyon huuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuu nerelerdesiniz yuvaya dönün artık

bnde nezamn grsem kımse yok demk tek bna denk gelmıyormuş

ben giriyorum bazen kimseler olmuyor
bazen tam yazıcam kuzum uyanıyor yazamadan çıkıyorum
bende eski kk yı çok özledimmm
cidden geri gelin yaaaaaaaa
yada bi saat belirleyelim herkesler o saatte girsinnnnn

Arada sırada ben de bakıyorum kimseler olmuyor. Demekki hep farklı saatlerde uğruyoruz o yüzden karşılaşamıyoruz.
Facede olanlar en çok ordan konuşuyor galiba.

bugunde biz gelem dioduk
herkez facete cnm bende uğruyorum bakaıom yazan yok bide burda bişe yazıom kimse beni takmıo
bn facede yım ama bagzn eceriece ile konusuyom okadar
ah cnm ben seni gruptasın sanıodum şimdi ekleidm senide

bugunde biz gelem dioduk

herkez facete cnm bende uğruyorum bakaıom yazan yok bide burda bişe yazıom kimse beni takmıo

ah cnm ben seni gruptasın sanıodum şimdi ekleidm senide
ececim benide eklermisin süheyla soyyigit die geçiyo burda kimsecikler yok yaaa:92:

herkesin derdi kaynanasıyla benimki de annemle daha doğrusu anne olduktan sonra anne demek gelmiyor artık içimden.kadın beni adeta kendine rakip bir düşman görüyor.
bebeğimin olacağını öğrendiğinde doğmamış sabime beddua etti beter olsun diye.hamileyken hiç arayıp sormayan ve neden aramıyorsun dediğimde sen mutlusun ben seni niye arayayım diyen bir annem var.
erken doğum tehlikesi geçirdim kimsenin haberi olmadı. daha hamile değilken sakın beni çağırma doğumuna gelmem diyordu.sağolsun kaynanam geldi.ben onu anne bildim artık.
doğum yaptım bebeğimin doğumdan sonraki fotograflarını gönderdim lütfedip de bakmadı bile ve halen daha şimdiki halini merak edip de istemiş değil.eşimle bile kaç sefer aramızı bozma girişimleri oldu.içinizden bana kızanlar vardır.annendir sevmek zorundasın diye ama inanın hiç içimde sevgi kalmadı.Rabbim beni evladıma layık bir anne eylesin...

Allah yardımcınız olsun. Gerçekten insanın annesiyle böyle şeyler yaşaması eminim çok zordur.
Neden böyle davranıyor ki. İlişkiniz evlenmeden önce de böyle miydi?

yinede kalbinizden ona karşı iyi şeyler geçirmeye bakın,nasıl bir ruh hali vardır kimbilir.bende ilk doğumumdada bundada annemden istediğim desteği bulamadım,ama annem sonuçta...inşallah onlarda eksik gördüklerimizi biz evlatlarımıza yaparız...

evet bende şikayetçiyim kk nın yeri ayrı kızlar ..herkes face takılıyo ondan kimse yoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…