selam hanımlar nedir benim bu kocamdan çektiğim ya işe başliyimde bir an önce netimden kurtulsunmuş girip napıyosam ....yaptığım paso okuyorum haberleri bebekler ilgili şeyleri adama rahatsızlık veriyo...
bu aralar çok gıcık ediyo beni çalışmıcam grücek gününü çok sinirlendiriyo cıldrıcam bakalım bn calsıınca cocuguma nasıl bakılacak kayınpeder sigara içer yanında çoçuğumun altını bile değişmezler offf bn sabhın köründe kalkıp işe gidicem 10 saat calışıcam adamın umrunda deil bebğim bensz kalıcak sütlerim akıcak hiç bunu düşünen yok offf
kimse beni düşünmüyor ya gecen gün kayınvalıdeme bak dedim markete gidiyim 10 dk bile sürmez yerde ağlar daha yakın marketde yokmu laflara bak ya bende gitmem kızla iderim dedim kalktım çıktım
offf ne beni anlıyo eşim nede bana destek oluyo ek gıdaya baslanıcak 6 ayda kayınvalıde yapamam sen izninde yaparsın diyo olmaz eksik kalır çocuk dedm .ben sana anlatırım dedim.
EYVAH KAYNANANM GELİYOR...
pazar günü gelcekmiş sevgili kaynanam
gelip oğlunun evinde ekmek yiycekmişmiş.
bilenler biliyordur yeni taşındım.dört gözle taşınmamı bekledi.taşının gelcem diye diye bir oldu ve dediğinide yaptı geliyor.
ukala kadın taşınmayı kolay zannediyor.k.valide geldi diyor eşim allah ondan razı olsun o olmasa yerleşemezdik diyor bizimki ne varmış diyor şu dünüre bak şundan da dünüür olcak haber vermeden gidiyor diyor!!! bende sinirendim senden mi izin alcak dedim .ondan sonra allah ondan razı olsun demeye başladıı. annem taşınacağımı duyduğundan beri gelirim torunun rezil olmasın sen ona ban ben yerleştirirm dedi.bu hanfendi taşının yerleşin gelcem.her işi zaten hazıra konmak!!!
sanırım o gelince buraya daha çok yazıcam
desteğinize çok ihtiyacım olcak kızlarrrrrrrrr
aynen öyle hazırcı insanlarBayılırlar hazıra konmaya. Uyuzlar
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalııııı
kızlar benim derdim sizinleniye artık kimseler gelmiyor topiğe ne oldu herkese birden nerelere gittiniz eskiden kk girmek için fırsat kollardım şimdi gidiyorum geliyorum kimseler yok ne oldu eskiden sayfaya yetişemezdik şimdi yerinde sayıyo kk girdiğimde sevinir birazda olsa günün yorgunluğunu atardım şimdi kimsecikler olmuyo bişey yazıyon kendi kendine konuşuyo gibi oluyon huuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuu nerelerdesiniz yuvaya dönün artık
kızlar benim derdim sizinleniye artık kimseler gelmiyor topiğe ne oldu herkese birden nerelere gittiniz eskiden kk girmek için fırsat kollardım şimdi gidiyorum geliyorum kimseler yok ne oldu eskiden sayfaya yetişemezdik şimdi yerinde sayıyo kk girdiğimde sevinir birazda olsa günün yorgunluğunu atardım şimdi kimsecikler olmuyo bişey yazıyon kendi kendine konuşuyo gibi oluyon huuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuu nerelerdesiniz yuvaya dönün artık
ece de yok bu ara haber olan varmı
2 gun önce facede konusmustuk dun facede grmustum canım akşama gırer gunduz yatıyorya
bugunde biz gelem diodukEYVAH KAYNANANM GELİYOR...
pazar günü gelcekmiş sevgili kaynanam
gelip oğlunun evinde ekmek yiycekmişmiş.
bilenler biliyordur yeni taşındım.dört gözle taşınmamı bekledi.taşının gelcem diye diye bir oldu ve dediğinide yaptı geliyor.
ukala kadın taşınmayı kolay zannediyor.k.valide geldi diyor eşim allah ondan razı olsun o olmasa yerleşemezdik diyor bizimki ne varmış diyor şu dünüre bak şundan da dünüür olcak haber vermeden gidiyor diyor!!! bende sinirendim senden mi izin alcak dedim .ondan sonra allah ondan razı olsun demeye başladıı. annem taşınacağımı duyduğundan beri gelirim torunun rezil olmasın sen ona ban ben yerleştirirm dedi.bu hanfendi taşının yerleşin gelcem.her işi zaten hazıra konmak!!!
sanırım o gelince buraya daha çok yazıcam
desteğinize çok ihtiyacım olcak kızlarrrrrrrrr
herkez facete cnm bende uğruyorum bakaıom yazan yok bide burda bişe yazıom kimse beni takmıokızlar benim derdim sizinleniye artık kimseler gelmiyor topiğe ne oldu herkese birden nerelere gittiniz eskiden kk girmek için fırsat kollardım şimdi gidiyorum geliyorum kimseler yok ne oldu eskiden sayfaya yetişemezdik şimdi yerinde sayıyo kk girdiğimde sevinir birazda olsa günün yorgunluğunu atardım şimdi kimsecikler olmuyo bişey yazıyon kendi kendine konuşuyo gibi oluyon huuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuu nerelerdesiniz yuvaya dönün artık
ah cnm ben seni gruptasın sanıodum şimdi ekleidm senidebn facede yım ama bagzn eceriece ile konusuyom okadar
ececim benide eklermisin süheyla soyyigit die geçiyo burda kimsecikler yok yaaabugunde biz gelem dioduk
herkez facete cnm bende uğruyorum bakaıom yazan yok bide burda bişe yazıom kimse beni takmıo
ah cnm ben seni gruptasın sanıodum şimdi ekleidm senide
ececim benide eklermisin süheyla soyyigit die geçiyo burda kimsecikler yok yaaa:92:
herkesin derdi kaynanasıyla benimki de annemle daha doğrusu anne olduktan sonra anne demek gelmiyor artık içimden.kadın beni adeta kendine rakip bir düşman görüyor.
bebeğimin olacağını öğrendiğinde doğmamış sabime beddua etti beter olsun diye.hamileyken hiç arayıp sormayan ve neden aramıyorsun dediğimde sen mutlusun ben seni niye arayayım diyen bir annem var.
erken doğum tehlikesi geçirdim kimsenin haberi olmadı. daha hamile değilken sakın beni çağırma doğumuna gelmem diyordu.sağolsun kaynanam geldi.ben onu anne bildim artık.
doğum yaptım bebeğimin doğumdan sonraki fotograflarını gönderdim lütfedip de bakmadı bile ve halen daha şimdiki halini merak edip de istemiş değil.eşimle bile kaç sefer aramızı bozma girişimleri oldu.içinizden bana kızanlar vardır.annendir sevmek zorundasın diye ama inanın hiç içimde sevgi kalmadı.Rabbim beni evladıma layık bir anne eylesin...
herkesin derdi kaynanasıyla benimki de annemle daha doğrusu anne olduktan sonra anne demek gelmiyor artık içimden.kadın beni adeta kendine rakip bir düşman görüyor.
bebeğimin olacağını öğrendiğinde doğmamış sabime beddua etti beter olsun diye.hamileyken hiç arayıp sormayan ve neden aramıyorsun dediğimde sen mutlusun ben seni niye arayayım diyen bir annem var.
erken doğum tehlikesi geçirdim kimsenin haberi olmadı. daha hamile değilken sakın beni çağırma doğumuna gelmem diyordu.sağolsun kaynanam geldi.ben onu anne bildim artık.
doğum yaptım bebeğimin doğumdan sonraki fotograflarını gönderdim lütfedip de bakmadı bile ve halen daha şimdiki halini merak edip de istemiş değil.eşimle bile kaç sefer aramızı bozma girişimleri oldu.içinizden bana kızanlar vardır.annendir sevmek zorundasın diye ama inanın hiç içimde sevgi kalmadı.Rabbim beni evladıma layık bir anne eylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?