2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

NevYas

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
6.007
8
356
İstanbul
2010 Ekim Anneleri Hadi Göbüşlerimizin Fotoğraflarını Ekleyelim :)

Son düzenleme:
Sağolun kızlar ben balık etliyim göbüşümde önceden vardı bebekte 3 aylık olunca böyle oldu 9 aylık halimi düşünemiyorumm :emir_bebek:

Sağolun kızlar ben balık etliyim göbüşümde önceden vardı bebekte 3 aylık olunca böyle oldu 9 aylık halimi düşünemiyorumm :emir_bebek:

benimde gobeigim vardi hamilelikten once yemek yedigim zaman cok sisiyor ama sabah kalkinca hicbisey yok gibi:)benimkide cikiyor yavas yavas:nazar:

nevyas cok tatlı gobüsun merak etme be sana yakınım hemde daha 7 haftalığım bende en kısa zamanda koyucam

mafoldumben ayy yeni döbüşler gelmiş masallah kızlarr kilo alımına dikkat edin şimdiden allah kucaklarınıza almayı nasip eder inşallah :ecrin_bebek:

ooooh süper kızlar göbüş resimleride başlamış. maşallah size ve içinizdeki meleklere :ecrin_bebek:

nevyas canım topik cok guzel olmus ben de uygun vaktımde cekıp koyucam resım :) bu arada kızlar sızler de koyun dolu dolu fotoları olsun göbüşlerinkaydirigubbakcemile3 bu arada çok güzel resim canım ne guzel buyuyo tosuncuk :)

11+0 Kızlar ilk göbüş benden gördüğünüz gibi gören 6 aylık sanır sempatiksalakcinni

maşşşaallllllahhh!!!!! süper görünüyosun... hemen yarın bende çekicem göbüşümü. biz daha 10. haftaya yeni girdik ama tostoparlak bi göbüşüm war...

deryacıgım gobek super yaaa:):):) benım bebıs mınık ama bende de var bıraz gobek. ama bebek mı gobek mı bılmem:) sıskınlık oluyor ben de. ben de cekıp eklerım.

bi tuhaf oldum geçen sene bu zamanlar biz koyuyorduk resim ne tuhaf ya şimdi kucağımızdalar...Rabbim tamamına erdirsin

nevyascım maş. kocaman olmuş bea.. bende göbek hamile kaldığım gibi kilo göbüşü kadar bişii :CüvCüv: ama basenler aldı gidiyo.. naniknanik çapım epey bi genişledi... delikafadulden

hayırlı olsun topikimiz
nevyas harbiden byüyümüş göbek maşallah
sabahları bende göbek yok =) ama akşamları bende 5aylık halini koyabilirim

canım biz senle aynı kiloda hamile kalmısız, senin boyun kaç? benim 160cm zaten hafif kiloluydum ve hamilelik öncesi 15 kilo vermiştim şimdi 3.5 kilo aldım sen kaç kilo aldın ama tabii senin haftan benimkinden fazla

canım biz senle aynı kiloda hamile kalmısız, senin boyun kaç? benim 160cm zaten hafif kiloluydum ve hamilelik öncesi 15 kilo vermiştim şimdi 3.5 kilo aldım sen kaç kilo aldın ama tabii senin haftan benimkinden fazla

Benimde 1.58 :)) ben kilo almadım canım 72.4 kaldım şuan 71.9 yani yarım kg verdim :))

bayıldımmm.bene bir an önce çıksın istiyorum ,hamile kıyafetleri giyiyim elim blimde sallana sallana yürüyeyim istiyorum :):CüvCüv:

Back
X