2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

nerden yapiyosun hangi siteden canim ,yukleme islemi bittikten sonra fotografin altinda url adreslerini goreceksin onu kopyala buraya yapistir.forum icin olani diyor onu kopyalaman lazim.

kızlar yapamıyorum bana anlatırmısnız enine boyuna beceremedim bi türlü ya resmi koymayı..

neyse ya yapamıyorum olmuyo albümümde var göbeğimin resmi bakmak isteyen olursa arkadaşlar ordan bakın...

severcım senın gobus de cok guzel maşallahhh

yaaa kızlar benım gobegım neden cok kucukkk =( bu haftalarda severınkı gıbı olması gerekmez mı =(

maşallah severcim göbüşüneee

severcım senın gobus de cok guzel maşallahhh

yaaa kızlar benım gobegım neden cok kucukkk =( bu haftalarda severınkı gıbı olması gerekmez mı =(

tşk ederimmm hepsinize maşallahhh
pingucum benim kabızlık gibi bi sorunum var ve aşırı su içiyorum su şişliğide olabilirrr çünkü elim ayağım çok fena şişti sen küçük diye üzülme ne mutlu benim kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo delikafadulden sağlıkla gelsinlerde

usgde 2 gün önden gidiyodu 1 ay önce şimdi 2 ay öne geçti herhalde korkmaya başladım valla çokmu çıkmış kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu da benim göbüşüm:)

Eklentiler

• $IMG_1839 [].webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 65
  • $IMG_1840 [].webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…