2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

:) saol melıscım ya bana bazen kucucukmus gıbı gelıyo sankı buyumuyomus gıbı ne bılıyım ama aksamları fotograf cekınce şişkinliğin de etkısıyle hamıle gıbı gozukuyorum sabahları fark edılmıyo bıle onden bakılınca hamıle olduguma ınanmak zor valla

melisesra ve pingu
maşşallah göbişlerinizeee
ama çok ufaklar ya gönekleriniz benim hamile kalmadan önceki göbeğim kadar sempatiksalakcinni

melisesra ve pingu
maşşallah göbişlerinizeee
ama çok ufaklar ya gönekleriniz benim hamile kalmadan önceki göbeğim kadar sempatiksalakcinni

evet ya cok ufak acaba normal mı bı dahakı gıdısımde sorayım benı de dusundurmeye basladı bebek buyumuyo mu acaba ya yatıyorum kalkıyorum hep aynı bı degısıklık yok gıbı azcık buyudu kaldı sankı tovbe tovbe :) neler dusunuyorum

yok canım sen zayıf hamile kalmışsın ya da şöyle dyim düzgün bi fizikle
ben zaten göbekliydim gerçi hiç büyümedik hala aynıydık geçen hataya kadar ama bu hafa çıktı göbişimizzz

sende bi sorun yoktur yani korkma
iç karnın geniştir muhtemelen ve dediğim gibi zayıf kaldın ondandır

pınguu maasallh canım

ay masallah göbüşlerinize çok kibarlar

esra ve pingu göbüşleriniz mini mini çok şekerr, maşallah bebişleree

hepınıze cooook tesekkur ederım kızlar ınsallah koskocaman oldugundakı resımlerı de paylasmak nasıp oluropuyorumnanaktan

sağolun kızlar ama bir hafta içinde göbişim bayaği büyüdü kendimi 9 aylık düşünemiyorum ahreket yapmaktada çok zorlanmaya başldım havalar isinsada yürüyüşe çiksak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…