2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

mezime görünce şok oldum yaa maşallah 41.5 kere ay ne güsel şu 18. hafta bitsin tekrar çekçem ben göbüşümü :)

göbüşler süper valla kızalar mezime başı çekiyo gibi geldi bana çok tatlı yaaa :)

kızlaaaarrr hepinise maşallah yahuu... akşama bende bi çekip koyem bakem. sizinkileri görünce korkuyorum yanii.. benim ki de kocaman ama hala aşağıda benneyaptımki

Çarşamba pazarına gitmiştim ordan aldım 20 liraya :) genelde pazarlarda veya mağazalarda satılıyor canım üst tarafı açık biraz ama altı baya geniş çok rahat..

aylardır pazar gördüğüm yok
yoksa gölcüğemi geldin çarşamba pazarına =)) kocaman bi pazarı var gölcüğün hafta içi düzcedeyim
düzcenin pazarıda ctesi günü ctesi günüde gölcükteyim
pazara gidip dağıtmak istiyorum

bak aklıma geldi ben anneme gidip kalsammı 1 hafta acaba havalarda harika ohhh ama aşkımı nasıl bırakcam ya

Ben burdaki çarşambadan aldım ama heryerde görüyorum canım böyle elbiseler :) pazarlara bayılırım zaten hihoyyyt doğumdan sonra gidemezsin canım havalarda güzel git kal 1 hafta derim ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…