2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

ay kızlar maşallah sizee...

pek bi hevese geliyom göbeklerinizi görünce kaydirigubbakcemile3 ama benim kız kibar olacak onu anladım. sizinki kadar olsun bende resmini koyacam sengözlerimebaksanab

masalllah kızlarr gobuslere benımde cok gobusum yok ıkıncı olmasına ragmenn benım kızımdaa kıboş olacak heral oyy annesının mınıcık kızı

ay kızlar maşallah sizee...

pek bi hevese geliyom göbeklerinizi görünce kaydirigubbakcemile3 ama benim kız kibar olacak onu anladım. sizinki kadar olsun bende resmini koyacam sengözlerimebaksanab

tabiki fotograftanda kaynaklanıyor.tam baseninize dik çekerseniz fotografı göbüş büyük görünür:))) ama baseninize 45 ila 60 derecelik bir açı ile çekerseniz daha küçük görünür.ayrıca karşıdan ışık alırsa net seçilemediğinden pek büyük görünmez.ama arkası karanlık bir yerde yada fonda net sonuç alınır.başka bir alternatifte tezat renklerle yine daha net sonuç elde edilir.BENCE.yani sözün kısası fotoshopsuz fotograf çekmenin incelikleri bu olsa gerek.

Son düzenleme:

çoşmuşun doğru dion walla bide göbüşün en büyük anınıda bulmak lazım

ecrin göbüşüne bebişine maşallah
ama resmimi tam seçemiyorum yoksa gerçekten okadar büyükmü
benimki ne zaman okadar olacak yaaa bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…