2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

gulsen, p.perısı fragola,dark tesekkur ederız teyzelerıııı bugun cok kasılıyoruz ama bayabı karnımızda kasılmalrımız var

SAĞOLUN KIZLAR KARNIMIN BÜYÜDÜĞÜNÜ ANLAMIYORUM BÜYÜMÜŞMÜ SİZCE ..
gülsenarda.demet.slcn kızlar maşallah göbüşünüzede bebişlerinizede bu arada demet çok seksi çıkmışsın hiç fazlan yok valla bi göbek göğüslerinde büyük değil valla minnacık duruyo benimkini görsen top gibiler...

bat cok sagol canım karnım buyuyunce goguslerım banada kucuk gelmeye basladı sankı ama karnım ınınce goguslerın buyuklugunu tahmın etmek ıstemıyorumsempatiksalakcinni

maşalllllllaaaah kızlar hepinize, gülşencim, demetcim bayıldım vallahi sizi görünce... gayette fitiz ama değil miii :lepi:

maşalllllllaaaah kızlar hepinize, gülşencim, demetcim bayıldım vallahi sizi görünce... gayette fitiz ama değil miii :lepi:

sorma canım yaaaa aldığımız 10 kg ile biraz fazla fitiz ama neyse
helal olsun kilolar bebişlerimize
veririz sonra nasıl olsa
teşekkürler pembedanacım

Gülsen, Demet ve Slcn kızlar maşallah göbüşlerinize iyice büyüttük artık :)) demet canım sana ayrıca tekrar maşallah demek istiyorum fıstık gibi çıkmışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…