2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

Gülsen, Demet ve Slcn kızlar maşallah göbüşlerinize iyice büyüttük artık :)) demet canım sana ayrıca tekrar maşallah demek istiyorum fıstık gibi çıkmışsın :)

tesekkur ederım bıde bu halımeee dıyet verdı ya dr ne yapalım bebeıs ıcın katlancaz

kızlar hepinizee maşallahhh slcn ritacım demetcim salıkla dünyaya gelsi n bebişler inşş

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar..
demetcim 5 kilo aldım sanırım...tartılmadım daha..yarın kontrolum var..o zaman kesin bakarım kaç kilo aldığıma...

ritacımmm ay nasıll maaşalahh sana bayıldımmm ne güsel hiç hamile gibi değil 41.5 kere maaşallah

Geçen sene bu zamanlar biz yarıştırıyorduk göbüşleri şimdi yaşalrına girme heyecanı sardı bile...
Ne güzel bir duyguyu yaşıyorsunuz çocuk istemememe rağmen özendim sizlere artık en heyecanlı zmanlar başlıyr çoğu gitti azı kaldı hepinize maşallah barekallah sağlıkla kucaklayın prenslerinizi,prenseslerinizi seneye bu zamnda siz bakarsnız yeni ekim annelerinin göbüşlerine inşş...

ah ah ah.. inşallah canııım az kaldı bakalım hayırlısıyla gelsin miniklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…