tamamen katılıyorum sana canım
bende düşünüyorum bazen değişmeli diye ama imkan yok tabi böyle gelmiş böyle gider
bizi farklı kılan güzel bir özellik sonuçta diyelim avunalım
tatlım çıkıyorum ben
iyigeceler tatlı rüyalar
şimdide sen sustun semiciim:))):26::26:
canım tadını çıkar at artık bu negatif düşünceleri o sadece senin bebişin değil hepimizin anlaştıkmı?kızlar merhaba ben bugün doktora gittim
doktor karından baktı keseyi göremedi
sonra vajinal baktı yine yok. tekrar karından baktı yok dedi, görünmüyor dedi.
dış gebelik olabilir dedi. tekrar beta hcg istedi.
en son ben geçen perşembe gitmiştim o zaman beta hcg 590dı.. hesapladı 4700 civarı olmalı dedi.. eğer bu sayıya ulaşmadıysa dış gebeliktir dedi.akşama sonucun çıkar ben nöbetçiyim saat yedi gibi gel dedi... ben tabi ki saat yediyi beklemeden gittim..
beta hcg 4721 çıktı.. gayet güzel dedi.. bu değere göre dış gebelik değil dedi..karından baktı ve minicik bir kese gördü
cuma tekrar gel dedi... bakalım ne olacak.. ama ben hala tedirginim..bir sorun var sanırım
sorun olmasa bir hafta sonra gel bebeği görelim derdi değil mi.. ama beni iki gün sonraya bir daha çağırdı.. bence doktor da emin olamadı.. offffff kafayı yemek üzeriyim kızlar..
inanın bugün hiç bir şey yemedim.. moralim bozuk... lütfen dua edin bana..
teyzesinin güzeli amanda aman bende anlamam ama çok sağol tumecim böyle dolu bir karın ilk defa görüyorum sağol canım yaa.kızlar net çıkmamış ama ortadaki keseyi görüyor musunuz???
sağolun kızlar.. şu an daha rahatım.. kese göründü ama benim kötümserliğim sanırım.. kocaman bir kese beklerken küçük geldi herhalde bana :)))) neyse yemeğimi yedim şimdi daha iyiyim
sorma onun yerinde olmak isteyen çok erkek vardır heralde?hürrem kanunisine kavuştu sonunda erdiler muratlarına
bende tanıyacağımı düşünüyorum ama tuhaf olan birbirimizin yatak odalarına kadar biliyoruz her özelimizi ama yüz yüze gelince nasıl olur bilememhe he he düşündüm dün akşam güldüm kendi kendime
düşünsenize oturmuşuz bir masaya kim kimdir tahmin oyunu oynuyoruz
ııı senn masasın sanırım yaa..da yok yok reyhanda olabilirsin
aaaaa.bu kocagöbeklide kim
kim olacak tumeeeeeeeee
en kolay seni tanıyacaz canım.göbişi en kocaman olan sen olacaksın
ben reyhanla orkideyi tanıyorum resimlerinden onlarda beni yani biz tanırız birbirimizi tumede göbeğinden dolayı tanınır geriye diğer kızlar kalıyo..[/QUO
benim dr da aynıydı canım merak etme kadın bilinçliydi galiba bişeylerin gerek duymadı bence ALLAH bilir.hatırladım canım
senin yaptığın iyi tabi bebek için
benim drumda var zaten bir tuhaflık
hiçbirşey vermedi bana ya
bu arada hafızan süper
tume çok yaşa emiiii
deli kız beni nasıl korkuttun sadece ilk mesajını okudum yıkıldım eşim çok kızdı...
önce sana üzüldüm sonra kendimden şüphe ettim
keşke kimseye sölemeseydim dedim
eşim aldı dışarı çıktık bişiler atıştırdık düşünme dedi...
ben eve gelir gelmez devamını okuyup fotoyu gördüm :)) kese görünüo hayatım daha ne olsun...
bencede pozitif düşünmek lazım
bende rahatladım şimdi...p.tesi bende kontrole gideceğim...
offf hamile kalıyoz ama hala stresinden kurtulamıyoz...sanırım doğal yolla hamile kalanlar hiç bişi takmıyolar...ama biz hep diken üzerindeyiz
iyi akşamlar arkadaşlaaaarrr
naber kızlar?
nasılız bu akşam bakalım???
naber kızlar?
nasılız bu akşam bakalım???
iyiyim canım yemek yiyeceğim.. işten geldim. önce bir buraya uğrayım dedim.. sen napıyorsun.. günün nasıl geçti?
iyi iyi. bebeğimiz nasıl bugün?? bişeyler hissediyomusun??
iyiyim valla bende napıyım, evimle uğraştm 2 gündür. çok şükür bitti.
artık aşılama için hazırım bakalı. gelsin bu ay bebişm inşallah
iyiy canım bebeiş.. yarın yeniden görmeye gideceğim bakalım sabah 9 da randevum var.. ara ara sancım oluyor. progeston kullanıyorum o da baş dönmesi yapıyor.. leyla leyla ortalarda dolanıyorum valla.
ohhh ne güzel mis gibi olmuştur ev tertemiz.. bende aşılama öncesi hep temizliğe girişirdim.
inşallah bu ay sana uğurlu gelecek.. gelsin bakalım bebişşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?