2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bencede güzel bi özellik canım:)))

iyi geceler bitanem
öpüyorum seniii

tume çok yaşa emiiii
deli kız beni nasıl korkuttun sadece ilk mesajını okudum yıkıldım eşim çok kızdı...
önce sana üzüldüm sonra kendimden şüphe ettim
keşke kimseye sölemeseydim dedim
eşim aldı dışarı çıktık bişiler atıştırdık düşünme dedi...
ben eve gelir gelmez devamını okuyup fotoyu gördüm :)) kese görünüo hayatım daha ne olsun...
bencede pozitif düşünmek lazım
bende rahatladım şimdi...p.tesi bende kontrole gideceğim...
offf hamile kalıyoz ama hala stresinden kurtulamıyoz...sanırım doğal yolla hamile kalanlar hiç bişi takmıyolar...ama biz hep diken üzerindeyiz

masalcım bugün seni daha ii gördüm hayatım
şimdi çıkıyorum ii geceler canım

canım tadını çıkar at artık bu negatif düşünceleri o sadece senin bebişin değil hepimizin anlaştıkmı?
teyzesinin güzeli amanda aman bende anlamam ama çok sağol tumecim böyle dolu bir karın ilk defa görüyorum sağol canım yaa.
hürrem kanunisine kavuştu sonunda erdiler muratlarına
sorma onun yerinde olmak isteyen çok erkek vardır heralde?
bende tanıyacağımı düşünüyorum ama tuhaf olan birbirimizin yatak odalarına kadar biliyoruz her özelimizi ama yüz yüze gelince nasıl olur bilemem

:)) neyseki sonradan karamsarlığım geçti... hormonlardan sanırım herşeye alınıp birden ağlayabiliyorum.. birden çok mutlu olup sonra aniden üzülebiliyorum...

herkeste aynı olacak diye birşey yok. inşallah pazartesi sen de bebişinle en azından kesesiyle tanışırsın:)))

kızlar dün akşamki desteğinizden dolayı hepinize teşekkür ederim
iyi ki varsınız.
gerçekten birbirini anlayan, ortak bir amaç için uğraş verip fikir alışverişinde bulunan ve her konuda birbirine destek olan insanların lduğunu bilmek çok güzel.
umraım hayat hepinize istediğiniz tüm güzellikleri verir.. bunun için dua ediyorum :)))

hepinizin sayesinde bu sabah mükemmel bir moralle kalktım.. dersimde geç başlıyor... kuaföre gidip biraz kendime bakayım diyorum, şöyle bir fön çektirip kendimi daha iyi hissedeyim:)))

akşama görüşürüz

iyiyim canım yemek yiyeceğim.. işten geldim. önce bir buraya uğrayım dedim.. sen napıyorsun.. günün nasıl geçti?

iyi iyi. bebeğimiz nasıl bugün?? bişeyler hissediyomusun??

iyiyim valla bende napıyım, evimle uğraştm 2 gündür. çok şükür bitti.
artık aşılama için hazırım bakalı. gelsin bu ay bebişm inşallah

iyiy canım bebeiş.. yarın yeniden görmeye gideceğim bakalım sabah 9 da randevum var.. ara ara sancım oluyor. progeston kullanıyorum o da baş dönmesi yapıyor.. leyla leyla ortalarda dolanıyorum valla.

ohhh ne güzel mis gibi olmuştur ev tertemiz.. bende aşılama öncesi hep temizliğe girişirdim.
inşallah bu ay sana uğurlu gelecek.. gelsin bakalım bebişşşşşşş

inşallah canım benim.
valla o progetan benide mahvediyor, çok kötü oluyorum. yerimden kalkamıyorum ben:)))
napalım katlanıyoruz yeterki bebişler gelsin

kızlar ben biraz kocişle ilgileneyim.. kızıyor valla. varsa yoksa bilgisayar diyor...

bende geldim
iyi akşamlar
masalcm bugünde mutfağı hallettin galiba ohhh mis
kaçıncı iğnendi bugün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…