yok canım yasımdı ama şimdi 26 oldu
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi
ece1509|2.deneme|02.01.2011|17.01.2011|
nurci|2.deneme|10.01.2011|24.01.2011|
hperi|2.deneme||19.01.2011
mine25|||21.01.2011|
semi|||22.01.2011|
nurten74|1.deneme|
leyliko|1.deneme|
febe|2.deneme|
REYHANgoker|2.deneme|
eylul0655|2.deneme|
masalcan|2.aşılama|
aska|2.deneme||
sunasay|||
HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası
tume|2.deneme|5.hafta
dosba|1.deneme|5.hafta
hamişlere beni de ekleyiiiin. 3. aşılamaya geçerken hamiş kaldı die. ben de aşılamacılardım nasıl olsaD
hamişlere beni de ekleyiiiin. 3. aşılamaya geçerken hamiş kaldı die. ben de aşılamacılardım nasıl olsaD
canım benim nasılsın? bebişimiz nasıl??
umarım herşey yolundadır bıtanem:)))
oooooo hoşgeldin bades nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik bebişin nasıl ne kadarlık oldu
iyiyim masalcancımmm sen nasılsın? çok iyi şimdilik şükür.
uzun süredir giremiyorum nete, iyiki girmişim çok mutlu oldummm çooooook sevincimi anlatamam. darısıs tüm isteyenlere hayırlıca inşallahhhhhh:90:
3,5 aya gircem kısmetse
amin amin bitanem.
ne kadar oldu bebişin canım.
bu arada iyi olmana çok sevindim.
bebişiize iyi bak annesiiiii, tabii kendindeee:
hoşbulduk minecimmmm resim değişmiş tanıyamadım bi an. iyiyim bitanem şükürler olsun.sen de iyisin inşallah. napiosunuz nsl gidior?
3,5 aya giriorum. bakmam mı anca tıkınıorum. siz napiosunuz ne var ne yok havadisler?
resimdeki benim canım bende iyiyim napim tedaviyle uğrasıyom üç tane aşılama yaptırmıştım biliyon ikincisi tutmuştu ama düşmüştü doktorlarım asılamadan önce rahim filmi çekmemişlerdi bu doktorum çekti ve üç aşılamayıda boşuna yaptırmışım rahmimin arka tarafında çöküklük varmış meğer şimdi ilaçla tedavi görüyom bastan basladım yani herşeye zor hemde çok zor...
aman ye ye bitanem. size lazım şimdi.
amaaaan sen iki canlısın. amaan ne güzeeeeel
bende iyiyim şükür. 3. aşılama için ilaçları kullanıyorum. bakalım inşallah hayırlıısıyla tutar bu sefer canım benim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?