2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

pericim evet böyle daha ii bence ,ellerine sağlık:)

hamişlere beni de ekleyiiiin. 3. aşılamaya geçerken hamiş kaldı die. ben de aşılamacılardım nasıl olsaD

aman allahım bu arada tume hamile mi????????? tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr tumecimmmmmm. Allah sağlıkla sıhatle mutlulukla kucağına almayı nasip etsinnn

hamişlere beni de ekleyiiiin. 3. aşılamaya geçerken hamiş kaldı die. ben de aşılamacılardım nasıl olsaD

oooooo hoşgeldin bades nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik bebişin nasıl ne kadarlık oldu

canım benim nasılsın? bebişimiz nasıl??
umarım herşey yolundadır bıtanem:)))

iyiyim masalcancımmm sen nasılsın? çok iyi şimdilik şükür.
uzun süredir giremiyorum nete, iyiki girmişim çok mutlu oldummm çooooook sevincimi anlatamam. darısıs tüm isteyenlere hayırlıca inşallahhhhhh:90:

oooooo hoşgeldin bades nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik bebişin nasıl ne kadarlık oldu

hoşbulduk minecimmmm resim değişmiş tanıyamadım bi an. iyiyim bitanem şükürler olsun.sen de iyisin inşallah. napiosunuz nsl gidior?

amin amin bitanem.
ne kadar oldu bebişin canım.
bu arada iyi olmana çok sevindim.
bebişiize iyi bak annesiiiii, tabii kendindeee:

hoşbulduk minecimmmm resim değişmiş tanıyamadım bi an. iyiyim bitanem şükürler olsun.sen de iyisin inşallah. napiosunuz nsl gidior?

resimdeki benim canım bende iyiyim napim tedaviyle uğrasıyom üç tane aşılama yaptırmıştım biliyon ikincisi tutmuştu ama düşmüştü doktorlarım asılamadan önce rahim filmi çekmemişlerdi bu doktorum çekti ve üç aşılamayıda boşuna yaptırmışım rahmimin arka tarafında çöküklük varmış meğer şimdi ilaçla tedavi görüyom bastan basladım yani herşeye zor hemde çok zor...

3,5 aya giriorum. bakmam mı anca tıkınıorum. siz napiosunuz ne var ne yok havadisler?

aman ye ye bitanem. size lazım şimdi.
amaaaan sen iki canlısın. amaan ne güzeeeeel
bende iyiyim şükür. 3. aşılama için ilaçları kullanıyorum. bakalım inşallah hayırlıısıyla tutar bu sefer canım benim:))

canımmmmm çok geçmiş olsunnn benim haberim yoktu düşükten. ama benim gibi rahim filmi çektirmeyen bi sen vardın. inşallah tedavin sonuç verir. en kısa zaman da gönlüne göre olur herşer. ne ilacı verdi peki doktorun. neden olmuş çöküklük ilk defa duydum

inşallaaaaaaaaaaahhhhh hayırlıca masalcancım. bu arada keçiboynozu pekmezi için hergün 1 kaşık. ben öle yapıodum 1 sene aşılma bile kar etmemişti. olurya diorum

bades hoşgeldin tatlım
bebeğinde sende iyiymişsin canım sevindim
3,5 aylık olmuşsun maaşallah riskli dönemide atlatmışsın şükür
göbişin çıkmaya başladımı?
bu kadar ihmal etme canım bizi arada bebeğinin sağlığından iyi olduğundan haberdar et bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…