2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

semicim bol yumurta bol hamilelik demek:))). yani hamile kalma ihtimali çoğalıo.inşallah güzel hbrler yazarsın:Saruboceq:

kaçıncı denemen bades
ayrıca sen ne zaman gün saymaya başlayacaksın

sağol badescim işallah öyle olur
gelir bebişler 2 er 3 er:)

canım ben çıkmak zorundayım. burdasın ama yazmıosun:)) sanırım sayfayı yenilemedin. kendine çok ii bak görüşürüz yine

spermde sorun yoksa şans artıomuş. sperm tahliliniz temiz mi?
2 kasımda mı?
benim de çevemdekilerin çoğu 3. de sahip oldular
deneme sayısı arttıkça sans artıyor diye biliyorum

benim ilk denemem sperm kalitemiz ve hareketlilik normal
fakat sayı tam sınırda yani 20 milyon

bize önce probleminiz yok dediler sonra hsg de sol tüpüm tıkalı çıktı
ama bu dr um kapalı değil spazm olmuş film çekilirken kendini kastığın için diyor
karışık biraz yani
açık olan sol tüpüm tarafında da kistim var 4 cm ama dr um hamileliğe engel olacal bir kist değil dedi
benim hikayem de bu bades
3 yıldır bekliyoruz

pardon ya ben 2 sinde olucam diye okumuşum
sen ben bebişini beklemeye baslamıssın bile
dualarım seninle bades

masallah canımm, benimde yoktu yumurta problemim ama sağda 1 tane oluşmuş benim. 17.5 olmuş dr çok ii dedi ama 1 tane olması kafamda soru işareti bıraktı canım bende yaa, Adetimin ikinci günü başladım iğneye 7 gün kullandım dozuda 75 mg dı sende mi ondan kullandın?

konden cim ben adetimin 2. günü merionala başladım 150 mg
5 gün olduktan sonra gittim dr a 75 mg düşürdü
2 günde öyle 7 gün iğne oldum yani
1 olgun yumurtada gayet iyi konden cim zaten normali de o
benim çok fazla dr um çok fazlasıda iyi değildedi
hatta neredeyse iptal edecekti aşılama mı

inşallah canım dua edelim Rabbim ikimizede hayırlısı ile nasip etsin, ben 313 ayetel kürsiye başladım çarsambaya kadar sende oku dua et istersen

pardon ya ben 2 sinde olucam diye okumuşum
sen ben bebişini beklemeye baslamıssın bile
dualarım seninle bades
inşallahhhh:Saruboceq:
inşallah canım dua edelim Rabbim ikimizede hayırlısı ile nasip etsin, ben 313 ayetel kürsiye başladım çarsambaya kadar sende oku dua et istersen

kızlar dua tavsiyelerinizi de paylaşın bizimle lütfen:)

slm benimde bügün dok konturöle gideceğim benim de aşılamam olacak benide aranıza alın

hoşbulduk canım bilmiyorum biraz zor benim olması ne yapacağimı bilmiyorum artık kafayı yameye az kaldı

sizin aşılama oldu mu

yok canım kısmetse yarın sabah olacağım bence kafana takmamaya calış, Allaha bol bol dua et için rahatlar. Bende ilk başta kafaya çok takıyordum ama artık takmıyorum inanıyorum ki rabbim vereceği vakti biliyor.

kızlar kaç kişi olduk
bades
connet
ys88
konden
nisa16
semi
bu kadarmıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…