çok geçmiş olsun tumecim. zorluklara değer. inşallah kolaylıklarla ilkinde olur. seni bekletmez bebişin.
arkadaşlar artık listeyi oluşturma vaktinin geldiğini düşünüorum. sizlerden özelime msj atmanızı rica edicem.
rahatsızlığınız?
kaçıncı aşılamanız?
aşılmanın yapıldığı tarih?
vee sonucu :CüvCüv: yazıcaz inşallah
kondencim herşeyin yolunda gitmesine sevindim
hakkında hayırlısı olsun bol bol dinlen
ben acı falan duyarım diye korkuyordum ama yazdıklarından sonra rahatladım
sağolcanım
badescim benimde msj hakkım yokmuş
tek tüpüm tıkalı ilk aşılamam 07.10.2010
yani yarınnnnnnopuyorumnanaktan
hepinize dualarınız için teşekkür ederim arkadaslar. Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah. Aşılamam yapıldı dr başarılı geçti dedi bakalım hayırlısı. Muayeneden daha kısa süren ve kolay olan bi işlem kızlar hiç tedirgin olmayın sakın. bu akşamda dahil bir hafta boyunca birlikte olmamızı söyledi, bir jel verdi 15 gün kullancam hamile kalmayı kolaylaştıran progesteroon içeren bir jelmiş. normal hayatına devam edebilirsin dedi orada 15 dakika çatalda bacak bacak üstüne atarak yattım. şimdide sağ kasığımda biraz ağrı var ama yumurtam o taraftaydı sanırım o nedenden. birde spermi su ile veriyorlar sanırım enjektör doluydu çünkü. bakalım 15 gün sonra hayırlıssı ile belli olcak, günün özeti bundan ibaret canlarım
hayırlı, uğurlu ve testin pozitif olsun sağlıklarla kondencim.:CüvCüv: canım spermi özel hazırlıolar. hareketlileri seçilip özel bi şekilde ayrıştırılıp enjekte ediolar.
semicim sanada şimdiden bol şans diliorum dualarımız seninle. cümlemizin göbişi dolsun:CüvCüv: listeyi 2 gün daha bekletcem çünkü aşılama tarihleri belli olmayan arkadaşlarımız var hala aramızda.
size bir tavsiye daha sürekli gün saymak çok gerio insanı sakın aşılamadn sonra gün sayıp sürekli belirti takip etmein. stres yaratıo. ve stres göbişimize ii gelmio. öpüorum siziopuyorumnanaktan
hepinize dualarınız için teşekkür ederim arkadaslar. Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah. Aşılamam yapıldı dr başarılı geçti dedi bakalım hayırlısı. Muayeneden daha kısa süren ve kolay olan bi işlem kızlar hiç tedirgin olmayın sakın. bu akşamda dahil bir hafta boyunca birlikte olmamızı söyledi, bir jel verdi 15 gün kullancam hamile kalmayı kolaylaştıran progesteroon içeren bir jelmiş. normal hayatına devam edebilirsin dedi orada 15 dakika çatalda bacak bacak üstüne atarak yattım. şimdide sağ kasığımda biraz ağrı var ama yumurtam o taraftaydı sanırım o nedenden. birde spermi su ile veriyorlar sanırım enjektör doluydu çünkü. bakalım 15 gün sonra hayırlıssı ile belli olcak, günün özeti bundan ibaret canlarım
İSİM AŞILAMA TARİHİ KAÇINCI AŞILAMA RAHATSIZLIK SONUÇ
bades 2 ekim 2.aşılama sperm hrkt.zayıf
YS88 3 ekim 2.aşılama
konden 6 ekim ilk aşılama sebepsiz inferlite
semi 7 ekim ilk aşılama HSG.sol tüp şüpheli
connet ilk aşılama
tume ilk aşılama çikolata kisti mevcut
nisa16
gunaydın canım, neguzel sen atlattın. İnsallah ALLAH yuzunu (yuzumuzu ) güldürür kucaklarımızı doldurur, her dua ettıgımde nerde varsa, dua ıcın elını kım acıyosa bos cevırme dıye dua edıyorum cunku bunu ancak yasayan anlar, canım arkadasım dılerım ALLAHtan aşılaman tutar.....
aşılama tarihin kesinleştiğinde bildir connetcim.inşallah bebiş bu ay merhaba der karnından:Saruboceq:. portakal suyu için taze bol bol.ilaçtan sen kaçın derim. eşinin bi kez kullanmasından bişey olmaz heralde. benim eşim dişi için antibiyotik kullandı içirmemeye çalıştım doktoru aradık hiç önemli diil o kullanabilir dedi kullandıbilmiyorumkismile benim doktorum bişey olmaz dedi. ama alkol almasın die sıkı sıkı tembih etmişti.gunaydınlarrrr, dun dr gıttım 10. gunumde yumurtam 17 mm olmus cuma gunu tekrar cagırdı bakaalım cumaya kadar catlarsa catlama ıgnesıne gerek kalmıcak dedı, ama egerkı cuma catlamamıssa ıgne verıp catlatıp ALLAH bı engel vermezse cumartseı yaparız dedı suan ıcın kesın degıl ama buyukm ıhtımal cumartseı gunu ılk asılamamı olucam buarada benımde sebebsız, yaaa ben grıp oldum ama ılac falan almadım umarım bısey olmaz, esımde grıp elımden geldıgınce ılac ıcırmedım ama dun dayanamadı bı tane ılac verdım bısey olurmu acaba ya...
aşılama tarihin kesinleştiğinde bildir connetcim.inşallah bebiş bu ay merhaba der karnından:Saruboceq:. portakal suyu için taze bol bol.ilaçtan sen kaçın derim. eşinin bi kez kullanmasından bişey olmaz heralde. benim eşim dişi için antibiyotik kullandı içirmemeye çalıştım doktoru aradık hiç önemli diil o kullanabilir dedi kullandıbilmiyorumkismile benim doktorum bişey olmaz dedi. ama alkol almasın die sıkı sıkı tembih etmişti.
semiyi ben de mrk ettim.inşallah ii geçmiştir.:Saruboceq:
merhaba kızlar
sonunda aşılamamı oldumalkisalkisalkis kondencim dediğin gibi kısa ve ağrısız bir işlem
işlem sırasında hiç problem yoktu ama şuan sağ ve sol yumurtalıklarım çok fazla acıyor
dr um 1 2 gün ağrın olbilir dedi, ben bunu sağ ve solda 4 er yumurtam olmasına baglıyorum
ağrı kesici kullanabilirsin dedi drum bende öyle yaptım
kızlar kafama takılanlar var
1 sizinde ağrınız olmuşmuydu
2 dr um bana neden jel vermedi herkese veriyormu
3 10 gün sonra gel dedi sonuç içinmi dedim hayır yumurtalıklara bakmamız lazım dedi sizide drunuz çağırmışmıydı
çok mu sordumkafamçokkarıştı
drum konusunda tereddüdlüydüm zaten artık hiç güvenim kalmadı
eşimin sperminde sorun yoktu 2 yıl önceki tahlilde
dr tekrar tahlil yaptırmadı
bugün ki sonuçlarıda doğum hanede öğrendi aa eşinin hareketli sayısı düşükmüş dedi
hani çok yakışıklı olmasa hemen bırakıcam bu dru
böyle işte kızlar bugün böyle geçti
duacınızım dualarınızı bekliyorum öpüyorum
merhaba kızlar
sonunda aşılamamı oldumalkisalkisalkis kondencim dediğin gibi kısa ve ağrısız bir işlem
işlem sırasında hiç problem yoktu ama şuan sağ ve sol yumurtalıklarım çok fazla acıyor
dr um 1 2 gün ağrın olbilir dedi, ben bunu sağ ve solda 4 er yumurtam olmasına baglıyorum
ağrı kesici kullanabilirsin dedi drum bende öyle yaptım
kızlar kafama takılanlar var
1 sizinde ağrınız olmuşmuydu
2 dr um bana neden jel vermedi herkese veriyormu
3 10 gün sonra gel dedi sonuç içinmi dedim hayır yumurtalıklara bakmamız lazım dedi sizide drunuz çağırmışmıydı
çok mu sordumkafamçokkarıştı
drum konusunda tereddüdlüydüm zaten artık hiç güvenim kalmadı
eşimin sperminde sorun yoktu 2 yıl önceki tahlilde
dr tekrar tahlil yaptırmadı
bugün ki sonuçlarıda doğum hanede öğrendi aa eşinin hareketli sayısı düşükmüş dedi
hani çok yakışıklı olmasa hemen bırakıcam bu dru
böyle işte kızlar bugün böyle geçti
duacınızım dualarınızı bekliyorum öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?