hıııımmmmm bu daha güüzel tatlım))))
yok canım ben kurtlar vadisine takılıyorum. mecbureeennn
fatmagül sarmadı beni niyeyse:44:
ee artık tanırsın beni görünce seni göremedik ama artık sende kırmızı karanfil takarsın yakana
çokmu demode oldu
ay valla çok üzüldüm sana şimdi
5 dk izlemek bile işkence o diziyi
valla kız yapamıyorum olmuyor benim pc'de yemn ederım her gün deniyorum valla.
takarım e olacak kuzum demode değil her zaman uygulanabılecek bir şey kırmızı karanfil.
çok severim ben karanfili
yaaaaa.....
kocişte uyuyo ama değiştirme diyo ben duyuyorum diyooo...
yazııık kıyamam benden onada bulaştı gribim. acaba o da hamılemı?????
kız dur yemin etme gerek yok inanıyoruz tatlım
bende 2 haftadır uğraşıyorum anca becerebildim
neyse canım ya ben çıkayım gece yine gelirim belki kızları yakalarım
bizde sıkı yönetim var hergün kaç saat nete girmişim tek tek bakıyor bizim ki
çok fazla vakişt geçiriyormuşum muş miş mış
öpüyorum canım duanı bitirdim bugün rabbim dedim masala bebeğini nasip et işallah kırmızısız birgün geçiririz yarın
he he gülüyoruz ama bazı kocalar hamilelikte eşleri ne yaşıyorsa aynısını yaşıyorlar biliyosun dimi tatlım
kimbilir senin kocişte psikolojik hamiş tir
kızlra nasılnız ben yoktum evde dünden beri yeni geldim sayılır yegenimi getirdim bende kalacak cumartesiye kadar annesi rahatsız malum 4 aylık bi tane daha kızı var buda küçük 3.5 yaşında onu uyuttum geldim buraya bende onlarla dolduruyorum çocuk özlemlerimi mine rüya görmüş inşallah rüyası gerçek olurda bizde çoşarız burası hamilelr topingi olur masalın test günüde yaklaşıyor bende duanı bittirdim canım inşallah senden güzel haberler alırız canım haberlerini dört gözle bekliyoruz
orkidecim allah kabul etsin bitanem sağol.
amaaaan yeğenlerde olmasa neyle avunurduk acaba. bendede 2 tane var allah bağışlasın.
teyzemi halamısın kuzum???
ah canım ne güzel yazmışsın uyuttum geldim diye
kendi bebişlerimizide uyuttuk geldik kızlar diyecez işallah birgün
bende her gördüğüm bebeği içime sokasım geliyor valla bir sürü bebek var etrafımda
ama şimdi yavaş yavaş uzaklaşmaya başladım kucağıma alamıyorum eskisi gibi
birkaç aydır yani önce mutluyluk veriyordu şimdi üzüntü vermeye başladığını hissettim
neden bilmiyorum sanırım umutsuz olunca dokunuyor başka bebekler
ah canım ne güzel yazmışsın uyuttum geldim diye
kendi bebişlerimizide uyuttuk geldik kızlar diyecez işallah birgün
bende her gördüğüm bebeği içime sokasım geliyor valla bir sürü bebek var etrafımda
ama şimdi yavaş yavaş uzaklaşmaya başladım kucağıma alamıyorum eskisi gibi
birkaç aydır yani önce mutluyluk veriyordu şimdi üzüntü vermeye başladığını hissettim
neden bilmiyorum sanırım umutsuz olunca dokunuyor başka bebekler
ay semicim diyecek bişey bulamadım. bendede oluyo bu duygu zaman zaman bencilmiyim diye düşünüyorum. hele hamileik haberi alınca bi burukluk oluyo. çok üzülüyorum ama bu durumuma, sonra içim içimi yiyor niye böyle düşünüyorum diye. ama yapacak bişey yok bence psikolojim normaal değil ondandır.
teyzeyim 2 tane ablam var ikisininde 2 şer tane çocukları var iki kız iki oglan darısı bizlere teyzeyim
benim kız kardeşim yoko kadar isterdimki olmasını
2 erkek kardeşimvar henüz birtanesi sözlü
annem babam torun bekliyor ama maalesefdah torunları yok
ne şanssız bebek olacak benimki bu konuda ne teyzesi olacak ne amcası
2 hala 2 dayı ile idare edecek artık
hamile haberi aldığımda burukluk yaşamıyorum bizim yaşadıklarımızı onlar yaşamasın sağlıkla kucağına alsınlar diye düşünüyorum
ama 2 3 aydır eskisi kadar bebek sevemiyorum görünce üzülüyorum düşünüyorum neden acaba diye
sanırım önce umut vardı inancım vardı
şimdi belki biraz azaldı hiç sahip olamama korkusu başladı yavaş yavaş o yüzden bebek takımlarına bile bakamıyorum üzüyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?