2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

inşallah canım hatırladığım kadarıyla senin rüyaların çıkıyordu
ooooooooooofffffffffffff gene kurtlar vadisi gecesi bu gece
çooookkkk sıkıcıııı..... ama heralde herkez onu seyredıyor:81::81::81:

reyhan febe fundaA Kara nerde bu kızlar
kurtlar vadisinimi izliyorlar yoksa:26::26::26:

ay valla çok üzüldüm sana şimdi
5 dk izlemek bile işkence o diziyi
aşkitolarım kusura bakmayın arkadaşıma gittim kahvaltıya oradanda başka yere gittik kurtlar vadisi gecesiya bugün erkekler toplanıp izliyorlar genelde ben sıkıntıdan patladım tabiii:97: perşembe günleri kabus gibi bişey değil kendilerini geçtim çoluk çocuk girmeye başladı diziye yakında torunlar ortaya çıkar bu film bitmeeeeeeeeeeeeezzzzzzzz
bencillik değil o bitanem anne olamayabiliriz ama yaratılışımızda var o duygular annelik bizde yaşamak istiyoruz inşallah birgün bizde tadarız o duyguları. bu gün gittiğim arkadaşımında çocuğu olmuyor inşallah benden önce bebeğin olurda severiz dedi ama bak sevdirmezsen hiç gelmem dedi delimisin en çok ben anlarım o duygunun ne demek olduğunu bazen açmışım da önümden yemeği çekiyorlarmış gibi çok yaşadım anladınız siz onu
orkide reyhandan haberin varmı

yok şimdi facedeyim göremedim onu onun adet tarihiydi bu aralar acaba adetmi oldu ki

belki gene misafiri vardır.bu aralar bayağı bir yoğun reyhan:))))

hayır olmadım canım ama ümitlenmek yok bana çift çizgiyi görene kadar çünkü hep gecikir benim
masaaaaallllll
hangisi kalsın tatlım
semicim tam tahmin ettiğim gibisin canım kalbinin güzelliği yüzünede yansımış ALLAHIM herkeze kalbine göre nasip etsin inşallah sizler iyiki varsınız iyiki tanımışım dostlarım

canım iyi olmana çok sevindim
yorumun içşnde teşekkür ederim
aylayım ama ben
maalesef çıkmam lazım seni bekledim reyhan valla eger kociş kızarsa reyhan yüzünden dicem

öpüyorum hepinizi
görüşürüzzzzzzzzzzz

reyhancım iyi olmana çok sevindim bitanem.
o kadar alışmışızkı bırbırımıze 1 gün görüşmememiz bile endişelendiriyo beni valla:))))
öpyorum herkezi ben çıkıyorum.
(son yarım saattır çıkmaya çalışıyorum, çıkamıyorum valla)

evet bu konuda sana katılıyorum canım bende eve gelir gelmez doğru pc başına geçiyorum eşimde kızmıyor artık ne yapsın burada moral bulduğumu düşünüyor karışmıyor o yüzden dostluğumuz çok güzel oldu iyi anlaştık.

ne durumdasın?sonnucunu ne zaman öğreniyoruz??

13 bitti canım yarın 14 beklicem. pazartesiye kadar. zaten ayın 9 adet tarıhım bakıcaz bakalım ne olacak son durum. c.tesi yaptırsam diye düşünüyorum ama cesaret edip gidermiyim bilmiyoruuummm...

ne durumdasın?sonnucunu ne zaman öğreniyoruz??

canım bu ece daha öncede burada olan ama işten çıktığı için görüşemediğimiz ecemi? kusura bakma canım valla kafama takıldı adıda ceydaydı sanırım

Son düzenleme:

evet canım iyi anlaştık ve ben çok mutluyum
farkındaysan hala gidemiyoruuuummmm

iyi geceler diyorum ve ben kaçıyorum arkadaşlar....
sizi seviyoruummm ve öpüyorum herkziiii

bu arada ben yarın annemlere gidiyorum cumartesi gecesi geleceğim o zamana kadar merak etmeyin şekerler hepinizi öpüyorum kocaman semicim seni uyarıyorum sakın :92: elleme ok anlaştıkmı sizi özleyeceğim :85:ben gelene kadar kendinize iyi bakın

yaşasın mine bizi hamile görmüş oleyyyyyyyyyama en son beni görmüş olsun ben sizin hamile haberlerinizle sevinirim sonra kendi haberimi alırım degmeyin keyfime gece yarısı kocayı gönderim aş eriyorum senin velet sunu istiyo bunu istiyo ah keşkem 3.5 senenin intikamını bi alsam bu arada ben istanbula geçtim teyzeme havam degişsin diye anca girebilidim arada ugrar haberlere bakarım ama bakın herkez mine gibi güzel rüyalar görsün :71
:

bu ciceklerde topigin en güzel anne adaylarına gelsin
herkesi kocaman öpüyorum

13 bitti canım yarın 14 beklicem. pazartesiye kadar. zaten ayın 9 adet tarıhım bakıcaz bakalım ne olacak son durum. c.tesi yaptırsam diye düşünüyorum ama cesaret edip gidermiyim bilmiyoruuummm...

canım adet gününü bekle bende aşılamada önceden kanda baktırdım acilde dr var dedi cok sevindim herkesede ilan ettim hamileyim diye 3 gün sonra kara haderi(kırmızıları)gördüm cok kötü oldum aldıgımız ilaçlardan bazen kanda var cıkabiliyormuş pazartesiyi bekle ve inşallah pozitif cıkar cani gönünden isterim her mutlu haber umudumuz her mutsuz haber umutsuzlugumuz oluyor seninj için dua etcem

bugün burası sesiz kalmış yine nerelerdesin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:,:95:

şekerlerrr aklım fikrim hep sizdeeee.misafirim var dünden beri.
masalcım hadi inş bayram ederiz güzel haberinleee
minecim rüyan hayır olsun,inş gerçek olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…