2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

iyi hoş diyosunda reyhancım olmuyo işte aklımızda fikrimizde o var yapabilceğim bişey yok

bu arada kızlar benim gittiğim hastanede kanda beta hcg 35liraydı galiba.sizinkilerde ne kadar merak ettim çok pahalı benceeee yada ben hep negatifi duyduğum için banamı öyle geliyo???

canım burda sağlık ocakları ve hastaneler ücretsiz..

iki tane özel tıp merkezi var.. birinde 15 diğerinde 20 lira...

arkadaşlar ya acaba erken yaptırdığım için çıkmamış olabilirmi daha üç dört günüm var adet olmama yükselen çok var değerleri int baktımda

minecim eğer adet olmazsan iki gün sonra testi tekrar et canım

iyi hoş diyosunda reyhancım olmuyo işte aklımızda fikrimizde o var yapabilceğim bişey yok
o zaman olmayacakmış gibi düşün bu gün gelen arkadaşım bile umudumu kesince hamile kaldım diyor bu doğru hepimizde biliyoruz sen yapabilirsin ben biliyorum kendine uğraşlar bul canım ne bileyim elişi kitap falan en azından bir süre hayatımızı hep ona göre kuruyoruz geçen günleri düşününce olan bize oluyor tabi eşlerimizede :85:inşallah canım ilk buradan senin hamilelik haberini duymak istiyorum gerçekten içimden öyle geçiyor kendimden bile önce sonra masalcan sonra da sırayla hepimiz :118:

kızlar ocağa yemeği koyup geliyorum hemen.. işten yorgun argın gel bir de yemek derdine düşşş... öffffffffff:84::84::84::84::84::84::84:

aaaa kocişime haber vermedenmi çıksaydım ayolll
tabii hayatım gidebilirsin dedi bana.. yoldayım şimdi bu msjıda telefonumda net var ordan yazıyorum.beni düzce merkezden alabilirmisin

oleyyy alırım nedemek kaçta burada olursun acaba?

kızlar ocağa yemeği koyup geliyorum hemen.. işten yorgun argın gel bir de yemek derdine düşşş... öffffffffff:84::84::84::84::84::84::84:

çalışan bayanların işi çok zor...hele bizim gibi stresli hatunlara Allah yardım etsin

sende çalışıyorsun canım eşinle sıraya koy bi gün sen bigün o nasıl olur?

ya bu kara,handan nerdeler???
orkideyle minede pek gelmiyoooo

bende merak ediyorum karayı ama hiç girmemiş netinde problem vardır belki.kızlarda gelip yazmıyorlar ki

üzerinden bir namaz vakti geçmeyecek diye biliyorum.ben ezan okunmadan kalkar namazımı kılar yatarım.pratik oluyor

ne böreği kız.lahmacun günü
ee bende et yemez.aç kalıyorum aç
5 tane dolma yedim hepsi bu
işkence gibiydi 6 7 çocuk var.ve sürekli çığlık atıyorlar.kafamın içinde davul çalıyormuş gibiydi.
karar verdim çıkıcam günden falan.başım zonkluyor her gittiğimde.ben başım ağrısın diye gitmiyorum ki.mahabbete eee gürültüden kimse kimseyi duymuyor zaten

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm bu ayda umutlarım söndü bugün kanda gebelik testi yaptırdım 0.100 çıktı yani negatif daha adet olmadım ama olurum herhalde yakında umutlar marta kaldı

üzüldün tatlım.hayırlısı olsun.mart hepimize hayırlı gelsin işallah

daha önce 18 veriyordum ama en son tahlilimi tam hatırlamıyorum ama 15di...
valla o sevinçle ne ödediğimi bielmiyorum (

benim yaptırmak nasip olmadı ama 54 tl idi

olsun kocişte yok otururuz kız hadi ya naz yapma işte misafir ol gel bana börekler açayım sana çayda yaparım paştamda vay yaaa

ben geleyim
ben geleyim

kızlar şimdi haberde gördüm aklıma geldi yetenek sizsinizde arefi izledinizmi? ben 2 şovundada hayretler içinde kaldım sanırım düşünce gücünü kullanıyormuş ama netten bakın derim özellikle yarı finaldeki şovunu sizde inanamayacaksınız

canım burda sağlık ocakları ve hastaneler ücretsiz..

iki tane özel tıp merkezi var.. birinde 15 diğerinde 20 lira...

minecim eğer adet olmazsan iki gün sonra testi tekrar et canım
tumecim sağlık ocağında kan testide yapıyolarmı????
oleyyy alırım nedemek kaçta burada olursun acaba?

bilmemmm uçarak geliyourm işte

semiciğim gel canım benim ama sende kandırma aslında bana en yakın sensin bir 1 buçuk saat falan istersen gelirsin yani çünkü ben izmite çok geliyorum ulus pazarına falan bide eşimin teyzesi var orada

sağlık ocağında kan testi yapıyorlar ve ücretsiz diye biliyorum şeker o kadar para vermiyorsunuz değil mi?

rnerde oturuyor teyzweniz
ulus pazarı eskiden iyiydi artık ist.dan pazarcılar gelmiyor bildiğin pazar artık
bende adapazarına sık gidiyorum dayımız orda bizim birde kardeşimin sözlüğsü
ortada buluşalım kız
k.pederim geldi:bana kaldı mutfak.bir yandanda yemek yapıyorum.
herkeste burda maaşallah diyelim

sağlık ocağında kan testi yapıyorlar ve ücretsiz diye biliyorum şeker o kadar para vermiyorsunuz değil mi?

ayyy şaka gibi biz niye okadar para bayıldık o hastanelereee .ben sadece idrar testi yapıyolar zannediyodummm.. madm bedava yapılacak bişe o hastanelerde neden okadar pahalıııııı.sinir oldum şimdi.bu hastaneler resmen hırsııızzzz

ben geldiiiiiimmm.. bi anda kapattım benim elti geldi deeee
görmesin diye nasıl kapattım bilemiyorum:))

reyhan bende gliyorum canım.. herkez geliyo ben gelemezmiyim kiii

sağlık ocaığnda sadece idrar yapıyolar dye biliyorum bendeee... yapıyolaarsa süpermiş yaaa

neresi olduğunu unuttum ama böyle tepede biyer askeriye var onu görmüştüm birde çingenelerin mahallelerinden geçiyoruz ne tarif ama oo ada pazarı 2. adresimiz dayım orada doktor serdivanda çok sevdiğim bir yaşlı teyze var oda donatılarda aslında yakın bir zamanda gelmeyi düşünüyorum görüşebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…