canım şu kendini bir rahat bırak olacağı varsa olmaz bu kadar düşünmeye zaten rahatla biraz kuzum sabret bekle bence.
canım emzirme dışında üzerine ezan okunmayacakmış yani gece olduysasabah ezanı okunmadan alacaksın gusülünü ve bu aradada bişey yiyip içmeyeceksin birlmeyenler olabilir bir birimizi uyarmaklada sorumluyuz o yüzden söyleyeyim dedim
gelcem şimdi değil senin yola çıkmış olman lazım
iyi hoş diyosunda reyhancım olmuyo işte aklımızda fikrimizde o var yapabilceğim bişey yok
bu arada kızlar benim gittiğim hastanede kanda beta hcg 35liraydı galiba.sizinkilerde ne kadar merak ettim çok pahalı benceeeeyada ben hep negatifi duyduğum için banamı öyle geliyo???
arkadaşlar ya acaba erken yaptırdığım için çıkmamış olabilirmi daha üç dört günüm var adet olmama yükselen çok var değerleri int baktımda
o zaman olmayacakmış gibi düşün bu gün gelen arkadaşım bile umudumu kesince hamile kaldım diyor bu doğru hepimizde biliyoruz sen yapabilirsin ben biliyorum kendine uğraşlar bul canım ne bileyim elişi kitap falan en azından bir süre hayatımızı hep ona göre kuruyoruz geçen günleri düşününce olan bize oluyor tabi eşlerimizede :85:inşallah canım ilk buradan senin hamilelik haberini duymak istiyorum gerçekten içimden öyle geçiyor kendimden bile önce sonra masalcan sonra da sırayla hepimiz :118:iyi hoş diyosunda reyhancım olmuyo işte aklımızda fikrimizde o var yapabilceğim bişey yok
aaaa kocişime haber vermedenmi çıksaydım ayolll
tabii hayatım gidebilirsin dedi bana.. yoldayım şimdi bu msjıda telefonumda net var ordan yazıyorum.beni düzce merkezden alabilirmisin
kızlar ocağa yemeği koyup geliyorum hemen.. işten yorgun argın gel bir de yemek derdine düşşş... öffffffffff:84::84::84::84::84::84::84:
kızlar ocağa yemeği koyup geliyorum hemen.. işten yorgun argın gel bir de yemek derdine düşşş... öffffffffff:84::84::84::84::84::84::84:
ya bu kara,handan nerdeler???
orkideyle minede pek gelmiyoooo
canım ben 1 senedir sabah duş alıyorum zaten. allahım görüyo ama malum bebiş için yoksa bırakırmıyım.. allah affetsin valla.. ama napalım mecburuz.. kalkıp hemen duş alsak sıcak sudan spermler ölüyo bi anlamıda kalmıyo sonra...zaten nanemolla bizim spermler, temelli gidecek sonra
canım ben sigaraytı hamile olduğumu duyar duymz bırakmıştım.. 3 ocaktan beri içmiyorum ve canım da istemiyor... bir tiryakiyken nasıl bıraktım bende anlamadım
2. soruya gelince canım.. ben bir saat bacak bacak üstüne atıp ayaklar havada yatıyorum...
aşılamanın tuttuğu ay soldan yumurtlamıştım.. yarım saat sırt üstü bacak bacak üstünde bel altında yastıkla yattım.. geri kalan yarın saatte ise sol tarafıma yattım
inşallah en kısa zamanda gelir semicim.....
mis kokulu bebeklerin olsun inşallahhh
sakın böyle düşünme canım... o zamnlar söylediğimiz her cümle ergen psikolojisi ile saçma sapan oluyor...içini rahat tut sen...
biraz geç oldu dosbacım ama günaydınnn
ohhhh gez bakalım sen...benim yerime de bol bol gez ve poğaçalardan böreklerden ye semicim... ben de öğle yemeği için eve geldim.. şimdi tekrar işe gideceğim..
febecim adetten bir kaç gün önce kırmızı leke gelebilir.. inşallah adet lekesi değildir canım.. ama ilişki sonrası geldiyse tahriş de olabilir canım... bir kez de bana olmuştu..
bu arada benim kanama hala devam ediyor... ne zaman bitecek fenalık geldi valla... tamam bitti diyorum.. pedi çıkarıyorum.. yine leke yine leke...
NEYSE KIZLAR BEN KAÇAR.. SAAT İKİDE TOPLANTI VAR.. TOPLANTI OLMASAYDI 10-15 DK GEÇ GİDEBİLİRDİM AMA ŞİMDİ GİTMEK ZORUNDAYIM
slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm bu ayda umutlarım söndü bugün kanda gebelik testi yaptırdım 0.100 çıktı yani negatif daha adet olmadım ama olurum herhalde yakında umutlar marta kaldı
daha önce 18 veriyordum ama en son tahlilimi tam hatırlamıyorum ama 15di...
valla o sevinçle ne ödediğimi bielmiyorum(
olsun kocişte yok otururuz kız hadi ya naz yapma işte misafir ol gel banabörekler açayım sana çayda yaparım paştamda vay yaaa
tumecim sağlık ocağında kan testide yapıyolarmı????canım burda sağlık ocakları ve hastaneler ücretsiz..
iki tane özel tıp merkezi var.. birinde 15 diğerinde 20 lira...
minecim eğer adet olmazsan iki gün sonra testi tekrar et canım
oleyyyalırım nedemek kaçta burada olursun acaba?
sağlık ocağında kan testi yapıyorlar ve ücretsiz diye biliyorum şeker o kadar para vermiyorsunuz değil mi?
ayyy şaka gibi biz niye okadar para bayıldık o hastanelereee .ben sadece idrar testi yapıyolar zannediyodummm.. madm bedava yapılacak bişe o hastanelerde neden okadar pahalıııııı.sinir oldum şimdi.bu hastaneler resmen hırsııızzzz
rnerde oturuyor teyzweniz
ulus pazarı eskiden iyiydi artık ist.dan pazarcılar gelmiyor bildiğin pazar artık
bende adapazarına sık gidiyorum dayımız orda bizim birde kardeşimin sözlüğsü
ortada buluşalım kız
k.pederim geldi:bana kaldı mutfak.bir yandanda yemek yapıyorum.
herkeste burda maaşallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?