2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bana bıraktı 2. aşılama olabilir dedi sen ne düşünüyosan tabi dedi. ara verelim dedim bende işte siz dedi kendiliğnde hamile kalamayacak çift değilsiniz dedi % 30 kendilinden olur dedi ve 1. aşılamadaki iğnelerin etkisi halen vucudunda var dedi. en zor sizinki dedi sebepsiz bu grup çok zor dedi .buz dağının görünmeyen kısmıda var .onu bilmeyis 20 yaşındaki birine tüp bebek yaptım dedi yumurtalıkları o kadar kötüydüki dedi zaten hamile kalamazmış normal yolla f yani kısacası tedavi sürücinde sorun ortaya çıkabilio sosya çevreye takma rahat ol daha birsürü şeyler işte.

evet maalesef zor bizimki sebepsiz infertilite.ama yinede çok şükür yumurtamız var.erken yaşta menopoza girenler yada hiç canlı spermi olmayanlar var..
hayırlısı ne diyelim..

Son düzenleme:

evet cnm bende adet olduğum günü 1.gün olarak alıp sayıyorum.. bugün 26.günüm mesela :)

hmm olabilir cnm.bizim nikah oldu,hemen kimliğimizi değiştirmedik.ama her yerde gözüküyodu evli olduğumuz.şaşırmıştım ben yani.. oda öyle bişe demekkii

kızlarrrrrmisafirim vardı pazara gittim bugün yogundum şimdide yemek yapmaya girişicem belki akşamada misafirliğe gideriz neler yapıyorsunuz yoksun yine

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm bu ayda umutlarım söndü bugün kanda gebelik testi yaptırdım 0.100 çıktı yani negatif daha adet olmadım ama olurum herhalde yakında umutlar marta kaldı

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm bu ayda umutlarım söndü bugün kanda gebelik testi yaptırdım 0.100 çıktı yani negatif daha adet olmadım ama olurum herhalde yakında umutlar marta kaldı

yaaa minecimm çok üzüldümmmm... bende yüreğim ağzımda bekliyorum.gidip test alıp yapsammı diyede düşünüyorum...:18::18::18::18:

canım benim bende seni merak ediyordum çok üzüldüm inan inşallah olacak elbet birgün üzme kendini

hayırlısı olsun bitanem... üzme kendini mutlaka bizimde kucağımızın dolacağı gün yakındır bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…