2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ben en çok yatak odasına yapılan dantellere acıyorum
çarşafa yastığa falan
benimde anam sağolsun hep yatakodasına yapmış.hepsi sandıkta
:120:hiççç sevmem bide pileli pileli sürekli yıkanan şeyler onlamı uğraşacağım ütü falan işim olmaz ama ben kolay gösterişli şeyler yapmayı çok severim kendim uydururum mesela boncuk işledim salon takımı havlu kenarı falan yapıyorum sevdiklerime dantel pul karışımı farklı şeyleri severim daha yeni kendime klozet takımı yaptım banyom çimenlik bahçesi gibi tabi 4 takım yaptım bide isteyenlere yapamam diyemiyorum öylede bir huyum var o zamanda sıkılıyorum bişeyden. başka söz mendili sepet süsleme falan filan veeeeeeee inanmayacaksınız yatak odamdan sıkılmıştım ve mobilyamı kendim griye boyadım ve çok güzel oldu gören ağzı açık kalıyor kimsede yok orenk tabi biraz çılgınım ve üretmeyi severim
sana katılıyorum canım :129:
ya da
bende bir tuhaflık var
yaprak dökümünde ferhundeyi
aşkı memnuıda bihteri seviyordum
onlar olmadan dizinin bir anlamı yokta o yüzdendir başka yönden kötü kadın olabilirmisin acaba?

düşünme fabecim insan her ay 1 gün geçse bile ümitleniyor işte minecim nerelerdesin görüşemedik bayadır.

merhaba reyhan eltimdeydim bebeği sevmeye gidiyorum çok tatlı ayrılamıyom yanından eşi gece çalışıyo orda kalcaktım ama eşim çok yorgundu kalmak istemedi yarın akşam kalcam yanında bi de doktorumu aradım bugün kan tahlili yaptırdığımı negatif çıktığını ama hala adet olmadığımı söyledim daha erken dedi 27 sinde yaptır eğer olmassan dedi çıkmayabiliyomuş yani yine umutlarım arttı offfffffffff offfffffffffff

sanıım ben kötüyüm reyhancım
ay ben hiç yapamam öyle incik boncuk
değişik şeryler tasarlayasmam kafamda
ancak taklit
hımmm sen isteyene hayır diyemiyorum mu dedin

minecim hadi işallah canım bebeğin senledir işallah

handancım hayırdır tatlım sen bu saatte

iyi akşamlar nasılsınız bakalım
iyi akşamlar canım iyiyiz sen nasılsın?
evet öyle oluyor canım insan bir gün ayrı duramıyor şimdi bide çok alıştınya hiç ayrılamazssın.inşallah rabbim bizede o duyguları yaşatır.

:44: evet hayır diyemiyorum sende istiyormusun?
reyhan gelsene canım diğer topiğe gülelim biraz.çok ilerlemişler

ohoooo ben onları hep okuyorum bana ilerlememiş yani iyi madem ben gidiyorum kimse kalmamış burada :26:

gülmekten karnım ağrıdı
kadının biri altına yapmış ya gece uyurken
koptum resmen ya

sen ne ara okudun hepsini
ben size söylediğim akşamdan sonra girmedim bir daha.
sorma ya tam rezillik
ağladım gülmekten

günaydınnnnn herkese....
mutlu huzurlu ve sağlıklı bir gün geçirirsiniz inşallah....

sabah kimse olmuyor tabi
sabahtan dersim yoktu.. işe geç gidiyorum bugün...

neyse kızlar akşama görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…