2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

O ol derse herşey olur inanıyorum Rabbim verecek

alemsim masalcım ya:))))KEDİ GİBİ :))

mart ayı bebek ayı olur inşallahhhh..

kesinlikle febecim... Allah eli ayağı düzgün, sağlıklı bebekler versin bize... ben hep böyle dua ettim

dosba korkuyorum ben senden
yani tickerindan.:18::18:

ben de ben de:18::18::18:

Son düzenleme:
dosba korkuyorum ben senden
yani tickerindan.:18::18:

korkma tatlım hemen gitsin diye kilocuklarım öle yaptım

tumecim sende korkma tatlım :))
nasıl yapıyoruz o ticreri bende yapamk iztiyorum ama bulamadım((
canım burda anlatsam uzun sürer hem çok ii anlatamıyorum ama ana sayfada adım adım anlatıyor eğer takılır yapamazsan yardımcı olmaya çalışırım

iyi akşamlar kızlar kırmızı şokunu henüz atlatabildim tam olmasada

iyi akşamlar kızlar kırmızı şokunu henüz atlatabildim tam olmasada

iyi akşamlar canım... ne desem boş ama biliyosun ne kadar üzülürsek üzülelim sadece kendimize zarar veriyoruz, öyle değilmi... nasip, rabbim ne zaman ol derse o zaman gelecek bizim inatçı keçiler...

hepimiz aynı hissleri paylaşıyoruz bitanem...
ben dedim mart ayı uğurlu gelecek... kedi gibi doğuracağıııııızzz....

inş canım ya bana bakma benim her ay ki psikolojim böyle ama cabuk toparlanıyorum zavallı eşim neler çekiyo benle bi bilsen

kızlar selam, arada gelip topiginizi okuyodum, asilama yaptırmayı düsündügüm icin...
simdi bugün adet oldum, insallah bu ay bende asilama yaptırıcam.....

slm.nasılsınız kızlar.
ben hasta oldum ya.başım ağrıyordu kaçgündür bugün dahada beterim
dengem yok başım dönüyor.puffff

ne olsun canım işte aynı şeyler üzüldüm senin adına ama inşallah birgün olacak vardır bundad bi hayır diyelim bende bugün ilaca başladım bakalım ne olacak sen doktora gidecekmisin bu ay

evet cnımyarın arayacağım pazartesiye randevu verir büyük ihtimalle ama bu ay son daha gitmiycem olmazsa yaza kadar bekliycem tüp yaptırcam kesin kararımı verdim

evet cnımyarın arayacağım pazartesiye randevu verir büyük ihtimalle ama bu ay son daha gitmiycem olmazsa yaza kadar bekliycem tüp yaptırcam kesin kararımı verdim

git bakim canım bu ay nediyecek doktorunla düşüncenide paylaşırsın o seni yönlendirir hem en azından yaza kadar dinlenirsin inan dinlemek çok iyi geliyor kafanda azda olda atıyorsun o düşünceyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…