tumecimmm ve dosabacımm biliyorum hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ve paylaşabiliyoruz.rabbimde hayırlı sağlıklı evlat istiyoruz demekki var bi hayrı bu durumunda öyle düşünüyorum ben..
rabbim en kısa zamanda verir inş O ol derse oluverir...
O ol derse herşey olur inanıyorum Rabbim verecek
O ol derse herşey olur inanıyorum Rabbim verecek
merhaba kızlar...
geçmişi çok okuyamadım ama anladığım kadarıyla febeyede mineyede kırmızılar gelmiş..
üzüldüm ama inşallah mart ayı bize uğur getirir en azından kediler gibi doğururuz inşallaaaaaaaaaaahhh...
hakkınızda hatta hakkımızda hayırlısı diyelim... rabbim hepimize gönderecek meleklerimizi inşallaaahhh:)))
tumecimmm ve dosabacımm biliyorum hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ve paylaşabiliyoruz.rabbimde hayırlı sağlıklı evlat istiyoruz demekki var bi hayrı bu durumunda öyle düşünüyorum ben..
rabbim en kısa zamanda verir inş O ol derse oluverir...
dosba korkuyorum ben senden
yani tickerindan.:18::18:
dosba korkuyorum ben senden
yani tickerindan.:18::18:
tumecim sende korkma tatlım :))alemsim masalcım ya:))))KEDİ GİBİ :))
mart ayı bebek ayı olur inşallahhhh..
kesinlikle febecim... Allah eli ayağı düzgün, sağlıklı bebekler versin bize... ben hep böyle dua ettim
ben de ben de:18::18::18:
canım burda anlatsam uzun sürer hem çok ii anlatamıyorum ama ana sayfada adım adım anlatıyor eğer takılır yapamazsan yardımcı olmaya çalışırımnasıl yapıyoruz o ticreri bende yapamk iztiyorum ama bulamadım((
iyi akşamlar kızlar kırmızı şokunu henüz atlatabildim tam olmasada
iyi akşamlar canım... ne desem boş ama biliyosun ne kadar üzülürsek üzülelim sadece kendimize zarar veriyoruz, öyle değilmi... nasip, rabbim ne zaman ol derse o zaman gelecek bizim inatçı keçiler...
hepimiz aynı hissleri paylaşıyoruz bitanem...
ben dedim mart ayı uğurlu gelecek... kedi gibi doğuracağıııııızzz....
inş canım ya bana bakma benim her ay ki psikolojim böyle ama cabuk toparlanıyorum zavallı eşim neler çekiyo benle bi bilsen[/QU
ay yazııııkkk... napıyosun kız adama... zaten yeterince onlarında var sıkıntısı..
hıı biz daha fazla yıpranıyoruz sıkılıyoruz ama onlarında psikolojisi normal değil bence...
yazık kız kocişlerimize
naber fundacığım
ne olsun canım işte aynı şeyler üzüldüm senin adına ama inşallah birgün olacak vardır bundad bi hayır diyelim bende bugün ilaca başladım bakalım ne olacak sen doktora gidecekmisin bu ay
evet cnımyarın arayacağım pazartesiye randevu verir büyük ihtimalle ama bu ay son daha gitmiycem olmazsa yaza kadar bekliycem tüp yaptırcam kesin kararımı verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?