2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

git bakim canım bu ay nediyecek doktorunla düşüncenide paylaşırsın o seni yönlendirir hem en azından yaza kadar dinlenirsin inan dinlemek çok iyi geliyor kafanda azda olda atıyorsun o düşünceyi

evet canım ya gerçekten çok yoruldum üç sene olcak nerdeyse aralıksız tedavi görüyorum bu da bitsi,n kastamonuya gitmeyi düşünüyom biraz değişiklik olur hiç olmazsa

kızlar, siz baskasına hic selam vermiyo musunuz? bende sizinle paylasirim diye düsünmüstüm sekerler.. neyse canınız sagolsun....

ben normal yolla hamile kalamıyorum sanırım. 1 kez dahamı aşılama yaptırsam yoksa direk tüp bebeğemi geçsem bilemiyorum kafam çok karışık.. tüp bebek daha yıpratıcı bi dönem bide tutmazsa ...

kızlar, siz baskasına hic selam vermiyo musunuz? bende sizinle paylasirim diye düsünmüstüm sekerler.. neyse canınız sagolsun....

hoşgeldin canım inşallah hayırlı olur aşılaman

vallahi pikepolat doğru söyledi.kimse cevap vermedi kıza
ben yazacaktım ama halim yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tatlım kusura bakma bugün adet olan çok topikte
moraller bozuk.
gel tatlım sen konuşuruz sorun olursa yardımcı oluruzz

semi sendemi adet oldun minecim febecim bu ayda olmadı demek umutlar bidahaki aya kaldı öyleyse sonunda gelsinde bebiş biz bekleriz.

sagol tatlisim ya.... bende bugün adet oldum aslında aynı durumdayım... ama bunun caresi yıkılmak degil, Allah sükür ki bunu anladım... kısmet bu isler, nasibimizde varsa olacak insallah... cok inanıyorum buna...

sagol tatlım ya... iste insan bi tuhaf oluyo , yasayanla paylasmak istiyo...

evet canım biz bütün zorlukları burada atabildik çünkü hepimiz aynı şeyi istiyor ve aynı sıkıntıları yaşıyoruz bizi bizden en iyi kim anlayabilirki içimize atmıyoruz en azından. korkma aklına takılan bişey varsada rahatlıkla sorabilirsin cannım yeni kişilere açığız arkdşlar görmemiştir yoksa hepsi çok şekerdir.

unutkanlıkmı bulaştırdım ben sana acaba:26::26:
10gün oldu daha ben adet olalı taze bitti yani
ay kafamı kaldıramıyorum başım dönüyor arada gidip geliyorum

unutkanlıkmı bulaştırdım ben sana acaba:26::26:
10gün oldu daha ben adet olalı taze bitti yani
ay kafamı kaldıramıyorum başım dönüyor arada gidip geliyorum
:26:hasta oldum deyince ne bileyim hemende utandır zatenkötü semi

cok tesekkür ederim canım... gelirim ozaman gene arada ....eminim tatlıdırlar.. zaten niye olmasınlar ki.. sonucta burada olanın derdi belli..durumu belli...

semi sendemi adet oldun minecim febecim bu ayda olmadı demek umutlar bidahaki aya kaldı öyleyse sonunda gelsinde bebiş biz bekleriz.

evet reyhancım umutlar gelecek aya kaldı bu arada adetlerimiz aynı güne denk geldi hep

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|BAT
kara|28.02.2011
masalcan|05.03.2011
tume|12.03.2011
semi|14.03.2011
reyhan|15.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
dosba|
HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası
bades|doğal|20.hafta
[/QUOTE]

Son düzenleme:
[/QUOTE]

tabloda son durum bu arkadaslar

slm.nasılsınız kızlar.
ben hasta oldum ya.başım ağrıyordu kaçgündür bugün dahada beterim
dengem yok başım dönüyor.puffff
geçmiş olsun semicim..

bende adet oldun sandım kız... diyorumki daha yeni adet oldu ne adeti bu..
jeton yeni düştü valla

selam pikepolat

hoşgeldin...
aşılamadan da şimdiden hayırlı olsun..

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlar yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…