2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bunlar hiç mi sıkılmıyor diyorum ama akşama kadar işyerinde sıkıntılarını atıyolardır elbet yoksa böyle hayatmı geçer konuşmadan

benimkide eee anlat neler yaptın der benim standart zaten yedim içtim yattım ne anlatayım
hiç bişeyi bana anlatmaz bazı adamlara şaşırıyorum arkadaş gibi ne güzel şunu anladım insan bekarken sevgiliyi istiyor evliykende dertleşecek arkadaşlarını arıyor

aynen öyle canım ilgi istiyoruz bütün gün evde yalnız canımız sıkılıyor onları bekliyoruz bir geliyorlar doğru kumandaya bende durması bile rahatsız ediyor

bu yazdıklarını söylüyordum bende.oda bende yoruluyorum dinlenmek istiyorum derdi.
en azından günümün nasıl geçtiğini sor 2 kelime et ne yaparsan yap derdim.ama şimdi iyi çok şükür.
kızlar evimizdeki düşmalar tv ve pc zaten
olmadığını düşünün.eşlimle en çok konuştuğumuz anlar elektriklerin olmadığı anlar

şimdi hakkını yiyemem gezmeye çıkartır ama çıt yok etrafa bakar geliriz yemeğe götürür etrafı izleriz arada eee konuş der böyleee işte anaaaaaaaaaaaaaaaaaam:96:uyumuş bizimki

bunlar hiç mi sıkılmıyor diyorum ama akşama kadar işyerinde sıkıntılarını atıyolardır elbet yoksa böyle hayatmı geçer konuşmadan

bende diğer topikteki kadınlara imendim.ne esprili eşleri var.
benimkinin güldüğünü zor görürsünüz ben en çok buna dertlenirim

hımmm onlar olmasaydı ben biliyorum ne olacağını erkenden uyurduk herhak sessizlikten

şimdi hakkını yiyemem gezmeye çıkartır ama çıt yok etrafa bakar geliriz yemeğe götürür etrafı izleriz arada eee konuş der böyleee işte anaaaaaaaaaaaaaaaaaam:96:uyumuş bizimki

kız kocan işe gidecek yorgun saatte geç oldu uyur tabi kendini üzme eşinede kızma.bak herkesinki aynı

o konuda bende bişey diymem istediğim yerlere götürür yemek yeriz susarak yemek yenir nasıl bilirsin öyle ben bugün hayretlerdeyim çoktan gitmesi lazımdı uyumamşı halen ne bekliyor çok merak ettim soramıyorumda küstüm diye

ya semicim benim bir arkadaşım var kocası bir kmik bir komik anlatamam her haliyle güldürüyor çok ilgili eşine kadınlar ilgiyi sever dozunda oldun ascığada razıyız ama bu kadar odun olunmazki
he aklıma ne geldi bir gün eşime msj yapıyorum (bayılır) anam bu bir sohbet ediyor hiç susmadan:44: tabi bende hoşuma gidiyor dalmışım öyle konuşuyoruz bu arada 1 saat masaj yapmışım anlamadan sonra jeton düştümeğer kullanılmışım ben sıkılıp bırakıyorumya oda benim dalmamı sağlamış çok sinir olmuştum ooo dedim demekki ağzın varmış ama yerine göre açıyorsun

hımmm onlar olmasaydı ben biliyorum ne olacağını erkenden uyurduk herhak sessizlikten

benim bir fikrim var ama

ay kızlar pcye tekme attım resmen kapandı birden neyse hala sağlam

git eyhancım bunu eşine ver haketmiş

febe hayırdır tatlım sen bu saatte
sendemi kavga ettin yoksa:26::26:

ii geceler kızlar
bakıyorum da bu gecenin konusu eşler :))
çekiştirin bakalım :))
ayyy ben adamı nasıl çekiştirsem bilemedim ki...yıllardır izlediği vadiyi benim fatmagül için bırakıyo gece gece tvbudan seyrediyo hahaha :))
şimdi hakkını yemeyeyim...hatta benimle dizileri eleştirir...
çok nadir iş sıkıntılarını yansıtır...eee bu kadar konuşunca birazda kahrını çekmek gerekiyor sanırım

konuşmamasının tek güzel yönü benim için ben onu kızdırayım bağırıp çağırmazsadec gözleri kıpkırmızı olmuş bir şekilde gözleriyle konuşur:113:bende ona bakmam zaten :82:

konuşmamasının tek güzel yönü benim için ben onu kızdırayım bağırıp çağırmazsadec gözleri kıpkırmızı olmuş bir şekilde gözleriyle konuşur:113:bende ona bakmam zaten :82:

reyhan benim kocayı anlatıyor bak kocanın bir eşide benim burda var hiç yabancılık çekmiyorum ben bunlara

yarın geçmiş olsuna misafir gelecek ev dandini....iyisimi erken yataım sabah ev temizleyecem...kızlar ben kaçıyorum hepinize ii gecelr

git eyhancım bunu eşine ver haketmiş

febe hayırdır tatlım sen bu saatte
sendemi kavga ettin yoksa:26::26:
sabah uyanınca veririm uyuyor şimdi
havamı atmaya geldin kız zaten kızgınım fatmagülü hiç izliyemiyorum diye ondan bu şikayetim
eee hani sen küstün hasta olmasan yani

kız gönlünü almak iöçin bekliyordur belki

neyi almak için bekliyor acep orkide söylede beklemesin bari:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…