benimkiyle konuşmaya başlayım niye benle konuşmuyosun diye niye konuşmuyoruz mu diyo tabi konuşmuyorsun iki kelama konuşma sohbetmi denir git öbür odaya duvara anlat oda arada çıtırdayıp ses verir elbet bide bizi begenmezler
aynen öyle canım ilgi istiyoruz bütün gün evde yalnız canımız sıkılıyor onları bekliyoruz bir geliyorlar doğru kumandaya bende durması bile rahatsız ediyor
bunlar hiç mi sıkılmıyor diyorum ama akşama kadar işyerinde sıkıntılarını atıyolardır elbet yoksa böyle hayatmı geçer konuşmadan
benimkide eee anlat neler yaptın der benim standart zaten yedim içtim yattım ne anlatayım
hiç bişeyi bana anlatmaz bazı adamlara şaşırıyorum arkadaş gibi ne güzel şunu anladım insan bekarken sevgiliyi istiyor evliykende dertleşecek arkadaşlarını arıyor
hımmm onlar olmasaydı ben biliyorum ne olacağını erkenden uyurduk herhak sessizliktenbu yazdıklarını söylüyordum bende.oda bende yoruluyorum dinlenmek istiyorum derdi.
en azından günümün nasıl geçtiğini sor 2 kelime et ne yaparsan yap derdim.ama şimdi iyi çok şükür.
kızlar evimizdeki düşmalar tv ve pc zaten
olmadığını düşünün.eşlimle en çok konuştuğumuz anlar elektriklerin olmadığı anlar
bunlar hiç mi sıkılmıyor diyorum ama akşama kadar işyerinde sıkıntılarını atıyolardır elbet yoksa böyle hayatmı geçer konuşmadan
şimdi hakkını yiyemem gezmeye çıkartır ama çıt yok etrafa bakar geliriz yemeğe götürür etrafı izleriz arada eee konuş der böyleee işte anaaaaaaaaaaaaaaaaaam:96:uyumuş bizimki
şimdi hakkını yiyemem gezmeye çıkartır ama çıt yok etrafa bakar geliriz yemeğe götürür etrafı izleriz arada eee konuş der böyleee işte anaaaaaaaaaaaaaaaaaam:96:uyumuş bizimki
hımmm onlar olmasaydı ben biliyorum ne olacağını erkenden uyurduk herhak sessizlikten
o konuda bende bişey diymem istediğim yerlere götürür yemek yeriz susarak yemek yenir nasıl bilirsin öyle ben bugün hayretlerdeyim çoktan gitmesi lazımdı uyumamşı halen ne bekliyor çok merak ettim soramıyorumda küstüm diye
benim bir fikrim var ama
ay kızlar pcye tekme attım resmen kapandı birden neyse hala sağlam
konuşmamasının tek güzel yönü benim için ben onu kızdırayım bağırıp çağırmazsadec gözleri kıpkırmızı olmuş bir şekilde gözleriyle konuşur:113:bende ona bakmam zaten :82:
fikrindeki olamaz tabi benim düşündüğümle aynıysaama hayal ediyorsada suda hayalleri hastayım daha
eee hani sen küstün hasta olmasan yani
kız gönlünü almak iöçin bekliyordur belki
sabah uyanınca veririm uyuyor şimdi
git eyhancım bunu eşine ver haketmiş
febe hayırdır tatlım sen bu saatte
sendemi kavga ettin yoksa:26::26:
ii geceler kızlar
bakıyorum da bu gecenin konusu eşler :))
çekiştirin bakalım :))
ayyy ben adamı nasıl çekiştirsem bilemedim ki...yıllardır izlediği vadiyi benim fatmagül için bırakıyo gece gece tvbudan seyrediyo hahaha :))
şimdi hakkını yemeyeyim...hatta benimle dizileri eleştirir...
çok nadir iş sıkıntılarını yansıtır...eee bu kadar konuşunca birazda kahrını çekmek gerekiyor sanırım
eee hani sen küstün hasta olmasan yani
kız gönlünü almak iöçin bekliyordur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?