2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

sabah uyanınca veririm uyuyor şimdi

havamı atmaya geldin kız zaten kızgınım fatmagülü hiç izliyemiyorum diye ondan bu şikayetim

neyi almak için bekliyor acep orkide söylede beklemesin bari:26:

gitti bile bugünde bunla bir çeneden kurtuldum diyor adam bence banada fatmagülü izletmedi arada bile açmadı önceden reklam aralarında bakıyordu

havamı atmaya geldin kız zaten kızgınım fatmagülü hiç izliyemiyorum diye ondan bu şikayetim

:
yok şekerim ne havası :)) (ii davranayım sinirlenmiş :))
ahh canım sende ozaman netten seyret... aynı anda veren siteler var...
adama da kızma...
ama konuşmamasına üzüldüm... canları isteyince bülbül oluyorlar

yarın geçmiş olsuna misafir gelecek ev dandini....iyisimi erken yataım sabah ev temizleyecem...kızlar ben kaçıyorum hepinize ii gecelr

geçmişolsuna bir gün önceden haberlimi gidiliyor kız zaten hasta bari gitmeden hemen önce ara sinir oluyorum böyle insanlara

internetimiz sınırlı canım video izleme diyor ama inadına yarın izleyemediğim son 2 bölümü izlicem

geçmişolsuna bir gün önceden haberlimi gidiliyor kız zaten hasta bari gitmeden hemen önce ara sinir oluyorum böyle insanlara

ne 1 günü hayatım 2 gün önce :))
valla elim kolum kalkmadı...annem gitmeden börek yapıp dolaba atmıştı bi de lahana sarması...
eşimde tatlı almış saolsun...
bana sadece evi temizlemek kaldı... bi de geçmiş olsun diye değil kimsenin üzüntüsüne gelmem diyooo...
delirtti beni...kaç ay korunacakmışım onu sormaya geliyo hatun
neyse bende bu konuda çok dertliyim
laf sokmadan bi yarını atlatırsam dosbadan iyisi yok :)))

şöyle meraklı insanlara deli olurum dr bu konu hakkında uzun bir süre konuşmamam gerektiğini söyledi sizede ricam açmayın de bitsin

bende kaçıyorum kızlar
sonra demesin benimki nasıl hastasın sen diye
naz yapıp kendime baktıracam azıcık
görüşürüz iyi geceler

işe gitmeden günaydın demek istedim

herkese günaydınnnnnn

hayırlı cumalar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…