herkese slm.
Kızlar az önce muskamı taktım.rabbim vesile kılar işallah.
Kadın(tüpümün tıkalı olduğunu falan söyledim)işallah kalırsın dedi 3 5 ay tak dedi.
Yani nasipdedi bize inanmak düşer dedi.ama ilk başta 2 tüpümüde kapalı zannetti ben ne yapabilirimki buna dedi.
Her neyse laf nerden geldi bilmiyorum sizleri bile anlattım kadına
özellikle seni masalcım yani konuşma öyle gelişti
neyse kadının sana çooook slmı var.tüpe başlayacaksa önce bana gelsin dedi.
Adını söyledi ama unuttum ona birşey yazarım dedi bebeğinin ona tutunmasını sağlar dedi.ben bu kadar diyorum dedi
he birde senin hocaya gittiğini hocanın sana söylediklerini ve korktuğunu anlattım çok şaşırdı
neyse kızlar zaten aranızda giden vardır diye tahmin ediyorum
demek istediğim benim kadının dediklerinden çıkardığım sonuç
tedavimiz öncesi gidip yazdırsaydık inanark tabi bebeğimizin tutunmasında sonrasında düşmemesinde yardımcı olacaktı allahın izniyle bu dualar
tume mine dosba geldi aklıma kızlar gitmediyseniz bir gidin canlar ya
bişey kaybetmezsiniz
ben dayımın kızı vesilesiyle gittim
daha 19 yaşındaneyse 2 düşük yaptı bu kadına gitti şimdi çok sağlıklı ve 1 aya doğumu var
bizim neden olmasın dimi ama
He birde masalcım tabi sana kalk buraya gel kadına demiyorumorda tekrar bir git istersen başka bir kadına
herkese slm.
kızlar az önce muskamı taktım.rabbim vesile kılar işallah.
kadın(tüpümün tıkalı olduğunu falan söyledim)işallah kalırsın dedi 3 5 ay tak dedi.
yani nasipdedi bize inanmak düşer dedi.ama ilk başta 2 tüpümüde kapalı zannetti ben ne yapabilirimki buna dedi.
her neyse laf nerden geldi bilmiyorum sizleri bile anlattım kadına
özellikle seni MASALCIM yani konuşma öyle gelişti
adını söyledi ama unuttum ona birşey yazarım dedi bebeğinin ona tutunmasını sağlar dedi.ben bu kadar diyorum dedi
he birde senin hocaya gittiğini hocanın sana söylediklerini ve korktuğunu anlattım çok şaşırdı
tedavimiz öncesi gidip yazdırsaydık inanark tabi bebeğimizin tutunmasında sonrasında düşmemesinde yardımcı olacaktı allahın izniyle bu dualar
TUME MİNE DOSBA geldi aklıma kızlar gitmediyseniz bir gidin canlar ya
bişey kaybetmezsiniz
daha 19 yaşındaneyse 2 düşük yaptı bu kadına gitti şimdi çok sağlıklı ve 1 aya doğumu var
he birde masalcım tabi sana kalk buraya gel kadına demiyorumorda tekrar bir git istersen başka bir kadına
herkese slm.
kızlar az önce muskamı taktım.rabbim vesile kılar işallah.
kadın(tüpümün tıkalı olduğunu falan söyledim)işallah kalırsın dedi 3 5 ay tak dedi.
yani nasipdedi bize inanmak düşer dedi.ama ilk başta 2 tüpümüde kapalı zannetti ben ne yapabilirimki buna dedi.
her neyse laf nerden geldi bilmiyorum sizleri bile anlattım kadına
özellikle seni MASALCIM yani konuşma öyle gelişti
adını söyledi ama unuttum ona birşey yazarım dedi bebeğinin ona tutunmasını sağlar dedi.ben bu kadar diyorum dedi
TUME MİNE DOSBA geldi aklıma kızlar gitmediyseniz bir gidin canlar ya
bişey kaybetmezsiniz
he birde masalcım tabi sana kalk buraya gel kadına demiyorumorda tekrar bir git istersen başka bir kadına
aleyküm selam bitanem.. selamı başımın üstünde sağolsun..
ayrıca sanada çok teşekkür ederim bitanem...
ben gittiğimde sübyan için gitmiştim canım. ondan çok korkmuştum, korkuttu hoca yani. iyide bi hocaydı ben güvendim ona ama zaten söylediklerini biliyosun o yüzden sübyan için gitmem birdaha .ama başka bi dua için tabiki giderim, tabiki gönülden inanırım.
reyhanın dediği gibi kendim de okuyorum bütün kalbimle bütün inancımla okuyorum rabbim hayırlısını versın diyorum her zaman...saglıklı sıhatlı hayırlı evlat nasip etsin rabbim bize inşallah....
aklımda bitanem ama eşimden gizli gitmem lazım çünkü kızıyo.. inanmadığından değil tabiki inanıyo ama hocanın söylediklerinden sonra bu konu bir daha açılmayacak demişti.. huzurlu olan evimi huzursuz yapamam dedi kestirip attı..
hatırlarsan söylemiştim eğer sübyan yoksa onu takarsan beni ciddi bi şekilde korkuturlarmış ne uykum kalırmış ne bişeyim.. o yüzden eşimin tepkisi yani.
masalcancım hoca ne dedi canım inan çok merak ettim
valla bitanem 2-3 ay oldu gideli de hatırladığım kadarını söyliyim sana...
bi aralar burda konuşuldu şu sübyan işleri... işte üstünde sübyan olanlar hamile kalamıyomuş filan..
bende duydum k.valdeme sordum. oda sağolsun araştırdı bi hoca buldu gittik..
gittik anlatık hocaya durumumuzu oda işte sübyan olduğunda işe yarar dedi ama yoksa işte üç harfliler rahatsız edermiş ,uyku düzeni kalmazmış, sürekli üstümde baskı hissedermişim, onu üzerimden hiçbi şekile çıkarmamam lazımmış bıraktığım yerde alıyolarmış...( tövbe tövbe bu dediklerim cinler yani))
ondan sonra cenaze görmeyecekmişim, gelin görmeyecekmişim bebek ziyaretine gitmeyecekmişim.
bunu taktıktan sonra doğurana kadar ben takacakmışım doğurduktan sonra bebeğe takacakmışım aynı şeyleri oda yaşayabilirmiş ve 7 sene boyunca çocuğun üstündende çıkarmayacakmışım.. ee gelin göremez falan filan işte bana ne dediyse çocuk içinde geçerliymiş...
e bu riski almak istemedim zaten eşim bunları duydu dellendi kalk gidelim kafayımı yedınız fılan söylene söylene bi hal oldu. bana k.valdeme,k.pederime anaaaam sıradan geçirdi hepimizi valla.
yani tırstık geldık evımıze... otur kendi duanı kendın yap dedı eşim.. kendin dua edersen daha çok kabul olur filan dedi yani o sayfayıda kapattık böylece
masalcım iyiki kapatmışsınız bu konuları..
çok şükür hepimiz inançlıyız ama beni bu konular korkutuyor canım...
bugüne kadar sadece bir kez hocaya gittim.. o da üniversite sınavına hazırlanırken psikolojim bozulmuştu.. geceleri ağlayarak uyanıyordum.. onun dışında bir kez de kurşun döktürdüm. o kadar..
eşinin de dediği gibi kendi dualrımız eminim ki rabbimin yanında daha değerlidir..
sadece yürekten ve gönülden hissedelim
Allah yardımcımız olsun canımcımmm
amin amin bitanem... zaten hocada bana dedi sen kendin okuduğun zaman değeri daha fazla.kendin oku rabbim dualarını kabul eder dedi..
kapattık zaten bu konuyu bır daha açamam eşime valla kıyametler koparır..
doğru söylemiş hocada masalcancım..
inşallah tez zamanda dualarımıxz kabul olur..
neyse sen nasılsın canım.. günün nasıl geçti bugün???
amin bitanem.. inşallah hepimizin kabul olur dualarımız..
iyiyim valla ne olsun. bugün yeğenim bendeydi bütün gün onunla beraberdik..
çarşamba doğum günü hediye filan almaya gittik. yemek yedik dolaştık. şimdi evine götürdüm bende eve geldim işte... yemekle uğraşıyorum şimdide..
sen nasılsın. kanaman bittimi canım ??
ohhhh ne güzel ben hediye alışverişi yapmaya bayılırım...
bende evdeyim canım.. hiç bir şey yapmıyorum.. dünden yemek var.. öyle oturuyorum o yüzden..
kanamam bir tuhaf hal aldı masalcım.. kanlı akıntı şeklinde.. yani tam kanama değil aslında..
bugün kürtajın 16. günü... yumurtlama zamanını da kaçırmak istemiyorum ama kanama da bitmedi...
canım sıkılıyor buna..
doktor olabilir dedi canım ama ben sıkıldım valla...
fenalık geldi artık... gerçi benim adetlerim 35 günde bir falan olur..bazen geçer hatta.. bu durumda yumurtlama gününü kaçırmamışımdır değil mi canım??
zaten kürtaj sonrası 40-45 gün sonra adet görenler var.. hatta 2 ay adet olmayanlar var... sanırım bu da kanamanın devam etmesi ile ilişkili sanırım.
yani şöyle düşünüyorum: kanama ne kadar erken kesilirse yumurtlama o kadar erken olur ve ilk adet gecikmez...
tabi bu benim düşümcem ya da okuduğum topiklerden edindiğim bilgi diyelim
bu durumda ben de akıntı gibi olsa da kanama olduğuna göre yumurtlama olmuş mudur acaba...
of ya hafta sonu doktoru da aramak istemiyorum. doktor değiştirdim ya ben canım.. daha huyunu suyunu tam öğrenemedim adamın:26::26::26:
nyese masalcım bekleyim görelim bakalım
kusura bakma canım seninde başını şişirdim
febecim sen niye sessiz sessiz duruyorsun kuzum??*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?