2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

evet bende baktım biraz... şu an tek isteğim kanamanın kesilmesi.. her gün azalıyor ama bir türlü kesilmiyor......
tabi bu halde çalışmalara başlayamam... antibiyotiğim bitti, buscopan ve prunol vermişti onlarda bitti.. yani şu an enfeksiyon riskine açığım aslında

aşk olsun bitanem yardımcı olmayı çok isterim tabi. başını şişirdim ne demek kuzum...
seve seve... cevaplayabıleceksem senı rahatlayabıleceksem ne mutlu banaaaaa

bunlar sana

sağol bebeğiiiimmm...

slm kızlar nasılsınız
dün misaifirim vardı... akşama acayip bi baş ağrısı başladı girmedim ağrı kesici aldım yattım
bugünde yine başım ağrıyoooo ( ve şimdi misafir gelecek ve yine ağrı kesici aldım
tumecim kanama bildiğim kadarıyla normal hayatım hatta iyi.. için temizleniyo diyorlar...benim bitti gibi...çok az da olsa günlük oluyo... cuma günü kontrlüm var..bende yumurtlama dönemimi kaçırmak istemiyorum ama kısmetten ötesi olmuyo
beklemek lazım masalın dediği gibi enfeksiyon falan Allah korusun

semicim hocaya gitmişsin canım hakkından hayırlısı olsun... nazar muskasından başka diğerlerine itimatım yok hayatım... onu da yazdığı yeri falan gösterince hoca taşıyabiliyorum
aslında önceden hocalara gidiyoduk ablam için ama şimdi bende sadece ağızdan edilen duanın içtenliğine ve yeterliliğine inanıyorum
ama bizi de düşünmen hoşuma gitti...Rabbim tez zamanda bebişini versin.. valla neyin vesile olduğu önemli değil ama bi gün dualarımız kabul olacak
bu arada bende duaya katılmak istiyorum ama kanamam bitmediği için okuyamıyorum...
ama ilerde isteyene gönülden okurum

selam dosbacım hoşgeldin canım ve de geçmiş olsun..
dikkat etmek lazım dosbacım.. enfeksiyon olmasın diye nasıl korudum kendime, temizliğe çok dikkat ettim,işyerinde bile wcye girmedim eve geldim.. yumurtlama gününü kaçırmayım diye tehlikeye atlamayım değil mi ama:))

hoşbulduk canım... evet önce kendi sağlığımız...yoksa ne eşimize :)) ne de gelecek bebişlere bi faydamız olur...bende temizliğime çok dikkat ettim inş. bi sorunum yok...cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek

bu arada misafirler aradı gelmek üzerelermiş ben çıkıyorum
başım ağrımazsa gece uğrarım
hepinizi öpüyorum

semi için 313 ayetel kürsi
reyhan|63 |OKUNDU
orkide|50|?
semi|50|?
masalcan|50|OKUNDU
kalan 100

bende 63 okumuştum reyhan:)

ilginç ilk defa duyuyorum
ben yapamam bunu sanırım isimler belli
şimdi yaren derim erkek olursa düşünsene yaren erkek
yada kız bir mehmet kaan

masalcım tatlım sen o hocayı araştırsana bir nasıl hoca imiş o anlamadım ben canım
diyeceksinki 1 hocaya gitti hemen inandı falan
ama öyle değil okadar çokki etrafımda sübyan yazdıran ve hiç ama hiç senin dediklerini diyen birine daha rastlamadım
bugünkinede özellikle sordum ama dua bu olurmu öyle şey dedi içindedaha o 3 harlilere karşıda dua var dedi
hem bana sübyan yazmadıki.düşük geçmişi olanlara yazılıyor sübyan
annemde yada kayınvalidemde düşük olayı olup olmadığını falan sordu
mesela diyelim TUME düşük yaşadı ailesindede varsa sübyan olma ihtimaline karşı yazıyorlar ve işe yaradığına kendi adıma çok şahit oldum
ama bana yazdığı sanırım farklı birşey

kolay gelsin canım

yani o0 yok gelin görmeyeceksin falan saçma bence

reyhan sen bana 70 okundu yaz 7 daha ekliyeyimde 70 olsun tamam mı canım

ya ben geldim herkes nereye gitti
:95::95::95::95::95:

slm kızlar...
nasılsınız bakalım??
reyahncımmmm bende okumak istiyorum ama perşembeye anca biter benimki.20tanede olsa okumak istiyorum.bitsinde tekrar konuşuruz bu konuyu

masalll bitanem neymiş o mikroenjeksiyonn?
benim bildiğimden farklımı yani anlamadım???
ben tüp bebek için doktorla konuşmaya gittiğimde,spermi mikroenjekiyonla yumurtanın içine bırakıyoruz,döllenmesini bekliyoruz ,döllenincede transfer yapıyoruz demişti özetle. şimdi benim kafam karıştı senin dediğin nasıl bi yöntem tatlım ???

yani o0 yok gelin görmeyeceksin falan saçma bence

reyhan sen bana 70 okundu yaz 7 daha ekliyeyimde 70 olsun tamam mı canım

ya ben geldim herkes nereye gitti
:95::95::95::95::95:

hoşgeldin bitanem...
valla semicim açıkçası korkuyorum. evet o sübyan için söyledi bunları zaten. ama başka bi dua da okurum sana istersen demedi açıkçası...
hoca küçük bi köy yerinde canım ve herkezler biliyo. para içinde yapmıyo bu işi yani dua filan yazdıgında ücret almıyo. sadece mıllete faydam dokunsun diye okuyan bir hoca. hani böyle üfürükçüler filan gibi değil. ... zaten adam 75-80 yaşlarında herkez tanıyo filan..
bilemedim ya, gerçekten korkar oldum böyle şeylerden.. benimde ailemde hoca hacı olanlar var onlara söylüyorum onlar hep bana dua ediyolar okuyolar allah razı olsun onlardan. zaten annemi babamı söylemiyorum bile her namazda her kuran okumalarında benden başka bişey yok dualarında...
ama hep diyorum ve yine söylüyorum hem nasip işi bu hemde rabbimin elinde.
ben elimden geldiği kadar dualarımı yapıyorum inşallah rabbimde boş bırakmaz dua okuyan kullarını... amiiiiinnn....

semicim ben burdayım canım.. bir ara çamaşır asmaya geçtim

bizim topik çok ilginç
topiği gören kocasız zannedecek bizi
gündüz giriyorum bakıyorum kimse yok
akşam yemek saati.midem açım diye bağırıyor herkes burda
hepinizin kocası vardiyalımı yahu
:44::44::44:

senin dediğin gibi bitanem aynen yani..
tüp bebeği bekliyolar birleşme olsun diye mikroenjeksiyonda dırek yumurtanın içine sperm yerlesştiriyolar. yani senın bıldıgınden farklı değil. acaba daha kesin sonuç alırmıyız diye düşündüm de:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…