canım ben şimdi netten okuyorumda.. düşükten sonraki ilk adet kanamasından sonra gebelik şansı o zaman daha çok artıyomuş. benim anladığım kadarıyla düşükle beraber oluşan kanamalarda gebelik şansı olmuyomuş yani yumurtlama zamanı olmuyo sanırım gördüğü işlemden dolayı canım.ilişkiyide zaten 10-15 gün sonra öneriyo. azda olsa kanama ilişki pek önerilmiyo çünkü enfeksiyon riski çoğalıyo ve tabi sonucunu artık sen düşün sonra bide enfeksiyonla uğraşmak lazım.. allah korusun..
aşk olsun bitanem yardımcı olmayı çok isterim tabi. başını şişirdim ne demek kuzum...
seve seve... cevaplayabıleceksem senı rahatlayabıleceksem ne mutlu banaaaaa
evet bende baktım biraz... şu an tek isteğim kanamanın kesilmesi.. her gün azalıyor ama bir türlü kesilmiyor......
tabi bu halde çalışmalara başlayamam... antibiyotiğim bitti, buscopan ve prunol vermişti onlarda bitti.. yani şu an enfeksiyon riskine açığım aslında
bunlar sana
slm kızlar nasılsınız
dün misaifirim vardı... akşama acayip bi baş ağrısı başladı girmedim ağrı kesici aldım yattım
bugünde yine başım ağrıyoooo( ve şimdi misafir gelecek ve yine ağrı kesici aldım
tumecim kanama bildiğim kadarıyla normal hayatım hatta iyi.. için temizleniyo diyorlar...benim bitti gibi...çok az da olsa günlük oluyo... cuma günü kontrlüm var..bende yumurtlama dönemimi kaçırmak istemiyorum ama kısmetten ötesi olmuyo
beklemek lazım masalın dediği gibi enfeksiyon falan Allah korusun
selam dosbacım hoşgeldin canım ve de geçmiş olsun..
dikkat etmek lazım dosbacım.. enfeksiyon olmasın diye nasıl korudum kendime, temizliğe çok dikkat ettim,işyerinde bile wcye girmedim eve geldim.. yumurtlama gününü kaçırmayım diye tehlikeye atlamayım değil mi ama:))
semi için 313 ayetel kürsi
kalan 100reyhan|63 |OKUNDU
orkide|50|?
semi|50|?
masalcan|50|OKUNDU
inşallah hayırlı olur canım.. rabbim tez zamanda bebeğini göndeiriri inşallah .. ben hocaya gitmedim ama tesadüfen eşim bir hocayla konuşmuş..
çocuğa isim verin demiş.. yani doğduğunda ismini o verecekseniz evin içinde ona seslenin demiş..sanki yanınızdaymış gibi konuşun ve bol dua edin demiş.. eşimde ama kız erkek nerden bileceğiz deyince, hem kıza hem erkeğe giden bir isim bulun demiş...
ben şu an isim arayışındayım:44::44:
valla bitanem 2-3 ay oldu gideli de hatırladığım kadarını söyliyim sana...
bi aralar burda konuşuldu şu sübyan işleri... işte üstünde sübyan olanlar hamile kalamıyomuş filan..
bende duydum k.valdeme sordum. oda sağolsun araştırdı bi hoca buldu gittik..
gittik anlatık hocaya durumumuzu oda işte sübyan olduğunda işe yarar dedi ama yoksa işte üç harfliler rahatsız edermiş ,uyku düzeni kalmazmış, sürekli üstümde baskı hissedermişim, onu üzerimden hiçbi şekile çıkarmamam lazımmış bıraktığım yerde alıyolarmış...( tövbe tövbe bu dediklerim cinler yani))
ondan sonra cenaze görmeyecekmişim, gelin görmeyecekmişim bebek ziyaretine gitmeyecekmişim.
bunu taktıktan sonra doğurana kadar ben takacakmışım doğurduktan sonra bebeğe takacakmışım aynı şeyleri oda yaşayabilirmiş ve 7 sene boyunca çocuğun üstündende çıkarmayacakmışım.. ee gelin göremez falan filan işte bana ne dediyse çocuk içinde geçerliymiş...
e bu riski almak istemedim zaten eşim bunları duydu dellendi kalk gidelim kafayımı yedınız fılan söylene söylene bi hal oldu. bana k.valdeme,k.pederime anaaaam sıradan geçirdi hepimizi valla.
yani tırstık geldık evımıze... otur kendi duanı kendın yap dedı eşim.. kendin dua edersen daha çok kabul olur filan dedi yani o sayfayıda kapattık böylece
hoşbulduk canım... evet önce kendi sağlığımız...yoksa ne eşimize :)) ne de gelecek bebişlere bi faydamız olur...bende temizliğime çok dikkat ettim inş. bi sorunum yok...cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek
bu arada misafirler aradı gelmek üzerelermiş ben çıkıyorum
başım ağrımazsa gece uğrarım
hepinizi öpüyorum
yani o0 yok gelin görmeyeceksin falan saçma bence
reyhan sen bana 70 okundu yaz 7 daha ekliyeyimde 70 olsun tamam mı canım
ya ben geldim herkes nereye gitti
:95::95::95::95::95:
semicim ben burdayım canım.. bir ara çamaşır asmaya geçtim
masalll bitanem neymiş o mikroenjeksiyonn?
benim bildiğimden farklımı yani anlamadım???
ben tüp bebek için doktorla konuşmaya gittiğimde,spermi mikroenjekiyonla yumurtanın içine bırakıyoruz,döllenmesini bekliyoruz ,döllenincede transfer yapıyoruz demişti özetle. şimdi benim kafam karıştı senin dediğin nasıl bi yöntem tatlım ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?