hoşgeldin canım çocuk için tüm tedaviler hep adetin 2. günü muayene ile başlar sonrada yumurta gerek hap gerek iğne ile büyütülerek takibe alınır senin doktorun gerek yok demiş ilginç belki rahim filmini gördükten sonra yani açıksa birdahaki adetinde başlayacak sonra istenilen büyüklüğe gelindiğinde kalçadan çatlatma iğneni onların söylediği saatte vurulup 36 saat sonra aşılama için hastaneye gidiyorsun bu arada eşin 3 günlük perhizde olması gerekiyor anladın sen onusonra sana aşılaman yapılıyor hiç ağrısız işlem esnasında hiç birşey duymuyorsun canım doktora göre değişiyor 15 dk yarım saat farklşı şekilde yatırıyorlar.
fiyata gelince yaptırdığın yere göre değişiyorben özelde yaptırdım benim klomenle yaptırdığım ilk aşılamam 550 tl sadece aşılamaya 500 verdim 50 ilk muayene ve ilaca verdim. 2. aşılamamda 450 aşılama için 50 indirim yaptılar herhaldeama gonal-f diye bir iğne verdi 450 ıu 811 fiyatı siğortalıya 400 falan sanırım onuda düz 1000 tl de öyle işte canım başka merak ettiğin birşey varsa sor yardımcı oluruz
sorma canım misafirlerim bir gitti hemen pc başına geçtim allahtan bir kaç kişi vardı sohbet ettik iyice alışkanlık oldu burası benim için.bende seni öpüyorum canımama masalcancım valla biliyodum bir an aklıma gelmedi
işte ne yapayım kızmadın dimi bu öpme
bundan dimi başka değil:44:
aynen öyle yaa insan sırf onun için gitmeye cesaret eemiyor
sana bişey söyleyeyim mi canım bence iş doktorla alakalı değil olacaksa oluyor mesala benim doktorumun yaptığı aşılamalarda tutanda oluyor tutmayanda kişiyle alakalı ama bizi ancak tüp paklar onun içinde ben istanbul memoriali düşünüyorum iyi bir merkez az fazla veririm ama baştan savma yapmazlar bende sürekli sürekli aşılama gibi tüpte yaptıramam öyle düşünüyorum doktoruna güvenmiyorsan tüp konusunda sadece böyle tüp bebekle uğraşan merkezlere git derim herşey onlarda son sistem şekliyle mevcut bu benim düşüncem.![]()
öpme tamamen seni sevdiğim için tatlım
şaka şaka:) unutuyoruz kızım ne olursa olsun insan aklında tutamıyo zaten...
aklımızda ols bile karıştırıyoruz zaman zaman
evet haklısın bitanem dr alakası yok belki ama sanki dalında başarılı biri olursa şansımız daha da artacakmış gibi geliyo. tabi herşey rabbimiin elinde. ol demesini bekliyorum... nasip tabi.
ama kafam çoook karşık, neye karar vereceğme bilmiyorum...
ama sanki yeni dr olacakmış gibi geliyo adam prof ondan tercih edebilirim sanırım.....
tabi önce kocişle konuşmam lazım... prof demek daha fazla para demek. onuda ayarlamak gerek