Canım Allah tamaına edirsin..Donmuşlarla denemiştin yanlış mı hatırlıyorum??? Benimde donmuşlarum var o yüzden sordum???
ben de sanırım aynı kaderi paylaşıyorum bugün seninlebenim ilk denememdi ik tane blastosistim vardı. ama değerlerime bakılacak olursa durum pek iç açıcı görünmüyor. dr um pazartesi bir daha yaptır dedi ama benim pek umudum kalmadı artık. sanırım bir dahaki sefer için moral ve sabır depolamaya başlamalıyız...
bu arada bebişi tutan bütün arkadaşları tebrik ederim:):)
Eve dondurulmuş embriyo transfer edildi. Süreç çok zahmetsiz ve stressiz...Umarım sizin de dondurulmuşla güzel haberlerinizi alırız.
Kızlar benimde malesef olmadı kanda degerim düştü tekrar deneyeceğim
hihoyyyt Tebrik ederim...Gözünüz aydın.Benim de bugün 12.günüm kan testim 470 çıktı:)
Hayırlı olsun, Allah hayırlısıyla, sağlıkla, mutlulukla tamamına erdirir inşaallah
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir
canım yeni aldım haberini çok sevindim inş katlanır değenir ve hiç ayrılmaz yanından meleğin hayırlı uğurlu olsun
bunların hepsi var ama kullandığımız ilaçlardan iğnelerden oluyo diyenler var umutlanmak istemiyorum bende.kaç tane transfer yapıldı
ohh 2 tane ne güzel ikiside tutmuştur inş bir kız bi erkek sağlıkla doğar inş canım,banada 2 tane 5. gün transfer edildi doktor çok zayıfsın 2 tane zor olur tutarsa dedi gel bi tane koyalım dedi vucudun kaldırmaz dedi bende rabbim taşıyamayacamız güç vermez nasipse ikiside olsun deim. beni çelimsiz gördü sanırım :)
inş dediğin gibi olur doktorum korkuttu biraz beni 1.70 52 kiloHiç belli olmaz canim o kiloya falan bakmiyor.
Burda bir arkadas vardi zayif mi zayif ipinceydi kup kuru ikiz bebekleri oldu.
Allah sanada güç verir ikisi tutar insallah.
Sen kaç kilosun ve boy ?
Ben 1m65 Geçen hafta tartildim 53,5 kg geldim.
benimde tutmadı bu gün kan verdim doktorum negatif dedi inşallah bi dahaki sefere
kızlar allah sabır versin size ailenize rabbim kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermez buda bizim imtihanımız sabırla geçeceğimiz günü bekleyeceğiz pes etmeyin umudunuz kaybetmeyin üzülmemek elde değil ama dua etmekten başla çaremiz yokbende sonucumu aldım demin 0.100 çıktı o kadar üzgünümki daha kimseye sölemedim herkes hamilelik haberimi bekliyo aslında sizinle paylaştım çok yorgunum bedenim yorgun beynim yorgun
2.ci denememdi ve bu macerada burda bitti daha girmicem arkadaşlar bu siteye allaha emanet olun
inş dediğin gibi olur doktorum korkuttu biraz beni 1.70 52 kilo
buarada buğün adet günüm henüz olmadım ama sevinemiyorum ilaçlarmı geciktirdi acaba ecz test almamak için zor duruyorum :)
Bence iyisin.
Testi bende almak istedim ama kendimi tuttum.
Sende tut canim gününü bekle.
Ne zamandi test tarihin ?
Ben bu sabah ikinci kani verdim sonucu bekliyorum.
benimde tutmadı bu gün kan verdim doktorum negatif dedi inşallah bi dahaki sefere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?