2010 Ekim Ayında Transferi olan ve olacak arkadaşlar

Canım Allah tamaına edirsin..Donmuşlarla denemiştin yanlış mı hatırlıyorum??? Benimde donmuşlarum var o yüzden sordum???

Eve dondurulmuş embriyo transfer edildi. Süreç çok zahmetsiz ve stressiz...Umarım sizin de dondurulmuşla güzel haberlerinizi alırız.

Rabbim büyük denilecek başka birşey dediğin gibi moral ve sabır Allah yar ve yardımcımız olsun

Eve dondurulmuş embriyo transfer edildi. Süreç çok zahmetsiz ve stressiz...Umarım sizin de dondurulmuşla güzel haberlerinizi alırız.

gözün aydın arkadaşım. Allah sağlıklı bebekler nasip etsin. ben de bir kaç gün önce negatif sonucumu aldım. Atlatmaya çalışıyorum. Siz nerede yaptırdınız acaba cevaplarsanız sevinirim

hihoyyyt Tebrik ederim...Gözünüz aydın.Benim de bugün 12.günüm kan testim 470 çıktı:)

Hayırlı olsun, Allah hayırlısıyla, sağlıkla, mutlulukla tamamına erdirir inşaallah

Tesekkürler arkadaslar.
Sagolun güzel dilekleriniz için.

Yojimbo senide tebrik ederim seninde degerin güzelmis insallah kat kat katlanir degerlerimiz.

canım yeni aldım haberini çok sevindim inş katlanır değenir ve hiç ayrılmaz yanından meleğin hayırlı uğurlu olsun

benimde perşembe günü hamilelerin duası kabul olur dua et bize :) herhangi bir belirti yaşadın mı canım benim 5-6 günü çok ağrım oldu inş bişi olmamıştır

canım yeni aldım haberini çok sevindim inş katlanır değenir ve hiç ayrılmaz yanından meleğin hayırlı uğurlu olsun

Insallah arkadasim yarin kan vericem.
Dualarim seninle bitanem. Ben transferden sonra hep adet sancisi çektim bazen yogun ve siddetliydi, bellim agriyordu ve son hafta gögüsümde hasasiyetlik vardi.

bunların hepsi var ama kullandığımız ilaçlardan iğnelerden oluyo diyenler var umutlanmak istemiyorum bende.kaç tane transfer yapıldı

bunların hepsi var ama kullandığımız ilaçlardan iğnelerden oluyo diyenler var umutlanmak istemiyorum bende.kaç tane transfer yapıldı

Içini rahat tut sende kavusacaksin bebisine perseme g¨nü allahin izniyle.
Bir çok öyle diyorlar birde hamile olanlarda bu belirtileri yasadi.
Kisiye göre degisebiliyor. Benim halen hafif adet sancilarim oluyor.
Bana 2 embriyo transfer edildi. Iki gün transferi.
Sen ?

ohh 2 tane ne güzel ikiside tutmuştur inş bir kız bi erkek sağlıkla doğar inş canım,banada 2 tane 5. gün transfer edildi doktor çok zayıfsın 2 tane zor olur tutarsa dedi gel bi tane koyalım dedi vucudun kaldırmaz dedi bende rabbim taşıyamayacamız güç vermez nasipse ikiside olsun deim. beni çelimsiz gördü sanırım :)

Hiç belli olmaz canim o kiloya falan bakmiyor.
Burda bir arkadas vardi zayif mi zayif ipinceydi kup kuru ikiz bebekleri oldu.
Allah sanada güç verir ikisi tutar insallah.
Sen kaç kilosun ve boy ?
Ben 1m65 Geçen hafta tartildim 53,5 kg geldim.

bende sonucumu aldım demin 0.100 çıktı o kadar üzgünümki daha kimseye sölemedim herkes hamilelik haberimi bekliyo aslında sizinle paylaştım çok yorgunum bedenim yorgun beynim yorgun

2.ci denememdi ve bu macerada burda bitti daha girmicem arkadaşlar bu siteye allaha emanet olun

inş dediğin gibi olur doktorum korkuttu biraz beni 1.70 52 kilo
buarada buğün adet günüm henüz olmadım ama sevinemiyorum ilaçlarmı geciktirdi acaba ecz test almamak için zor duruyorum :)

benimde tutmadı bu gün kan verdim doktorum negatif dedi inşallah bi dahaki sefere

kızlar allah sabır versin size ailenize rabbim kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermez buda bizim imtihanımız sabırla geçeceğimiz günü bekleyeceğiz pes etmeyin umudunuz kaybetmeyin üzülmemek elde değil ama dua etmekten başla çaremiz yok

Bence iyisin.
Testi bende almak istedim ama kendimi tuttum.
Sende tut canim gününü bekle.
Ne zamandi test tarihin ?
Ben bu sabah ikinci kani verdim sonucu bekliyorum.
[/QUOTE]

yaa sonuç ne çıktı inş ikiye katlamıştır benimde yarın bakalım heyecanla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…