vereliniortak superrrr tebrik ederim canim...... cook umutluydum zaten senden:)) hihoyyyt
canım benim yaaaa çok sevindim senin sevincini düşünemiyorum çok bir duygu senin yaşadığın Allah bizede yaşatır inş. dikkat et kendine artık bebişin seninle beraber inş. sağlıklı bebişini alırsın kucağına
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir
Canimmmmm inanılmaz sevindim hayırlısı darısı basımıza bizim içnde dua et yarın tekrar test yapacagım
sen hangi tüp bebek merkezinde yaptırdın bende izmirde oturuyorum da merak ettim inşallah testin başarılı olur allah hayırlısını versin cümlemize
tebikler canım darısı hepimizin başına inşallah bizde senin yaşadığın duyguları yaşarız allah hep mutluluk gözyaşları nasip etsin ama ona bile ağlama bebişin hissediyo biliyosun üzme yiğenimizi
Canimmmmm inanılmaz sevindim hayırlısı darısı basımıza bizim içnde dua et yarın tekrar test yapacagım
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Canım kent hastanesi israel aruhla yaptım çok başarılı buluyorum hem hastane hemde israel beyi...
hihoyyyt Tebrik ederim...Gözünüz aydın.Benim de bugün 12.günüm kan testim 470 çıktı:)Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Kızlar olmadı maalesef. Artık başka bahara...
Tutan tüm arkadaşların gözü aydın, hayırlısıyla kucaklarına alırlar inşallah
Degerim 14cu gün 560
ferdaerd, kavun-ici, ses-82 lütfen moralinizi bozmayın.dondurulmuşlarınız varsa 1-2 sonra denersiniz.inanın çok daha kolay ve rahat oluyor.eğer benim yazın olmuş olsa eminim çok gergin olacaktım.ama aradan zaman geçti, kafam ve dikkatim tüp bebekten uzaklaştı ve çok daha rahat geçti süreç.Eminim sizlerin de öyle olacak.transferden sonra hiç kafaya takmadım dolayısıyla ve pozitif sonucu (şimdilik) gördüm.umarım sizlerin de öyle olur.
kızlar olmadı ikinci tüp bebekte hüsranla sonuçlandı bugün kan tahlilinde 1.20den küçük çıktı((((((( çok kötüyüm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?