2010 Ekim Ayında Transferi olan ve olacak arkadaşlar

kızlar benimde olmadı sanırım cumartesi tahlil günümdü bugun adet sancım başladı ve pembemsi akıntılar geliyor cok moralim bozuk hiç olumlu düşünemiyorum test yapmak da içimden gelmiyor bu sefer çok ümitlenmiştim yine bebeğim tutunmadı bana((((((((

Hemen panik olma bekle.
Kan olmadi sûrece korkacak birsey yok.
Yerlesme akintisi olabilir.

Arkadaşlar merhaba, bugün benim 10.günüm.öğlen hastaneye gittik ve kan verdim.B-hcg değerim 177 çıktı :) Cumartesi yeniden baktıracağız.Şimdilik tutmuş gibi görünüyor (lar).Bana dondurulmuş, 2 embriyo transfer edildi. Eşimle çok heyecanlandık.Bugüne kadar hiç kanama, lekelenme olmadı.(gerçi olup da tutan da çok var) Umarım sorunsuz devam eder.En büyük korkum dondurulmuş olduğu için düşük tehlikesinin daha yüksek olması.Tranferimin ertesi günü ayağa kalktım ve hayatıma devam ettim.Hiç sakınmadım.Merdiven de indim çıktım, uzun saatler ayakta da kaldım, yürüdüm vs. Pişman değilim.Eğer bugün negatif sonucu almış olsaydık yıkım yaşamak istemediğim ben böyle bir yönem bulmuştum ama bu kadar harekete rağmen tutmuş.UMarım katlanarak devam eder.Tedavideki herkese ve kendime bol şans diliyorum:)

Son düzenleme:

Tebrikler degerin çok güzel çikmis 10cü günde.
Benimde yarin kan testim.
Peki belirtilerin var miydi ?

Hiç belli olmaz. adet olup hamile olalar var. Test gününe kadar bekle bakalım :)

Canım tebrik ederim, gözün aydın :) Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Darısı başımıza :)

:lepi: tebrikler canim saglikla kucagina alirsin insalah...... Darisi bizim basimiza :Saruboceq:

ya ne kadar sevinmişsinizdir Allah her daim etsin bu mutluluğunuzu bebeğinizi kucağınıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin. tebrik ederim bize dua et bizlerde bu mutluluğu yaşayalım

tebrikler canım darısı başımıza allah kucağına almayı nasip etsin:ecrin_bebek:

moralini bozma adet olup hamile olanlar var inşallah tutunmuştur kan tahlili için aç veya tok olmak fark edermi

Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir

Gözün aydın canım. Allah yüzünü güldürdü. Şükürler olsun. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinnnn inşallah

vereliniortak superrrr tebrik ederim canim...... cook umutluydum zaten senden:)) hihoyyyt

canım benim yaaaa çok sevindim senin sevincini düşünemiyorum çok bir duygu senin yaşadığın Allah bizede yaşatır inş. dikkat et kendine artık bebişin seninle beraber inş. sağlıklı bebişini alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…