Seninde transferin bu cuma miydi ?
Bugün daha iyim gazim kalmadi. Sadece karnim sis. Birde arada sirada sag tarafimda kötü bir agrim var.
Bende progesteron 200mg kullaniyorum sabah bir fitil aksam iki fitil.
Bugün sen gezmeye çiktin. Ben halen dinleniyorum ise baslamadan önce.
Progesteronu hap olarak mı kullaniyorsun?bana bu tedavimde iğne verdi ama her tarafım delik deşik
merhaba benimde ayın 13ünde çarşamba akşam transferim oldu dondurulmuşlarla. ilkinde 7. gün kanamam olmuştu ve devam etmişti kanama diğer günler. sonuç negatif oldu tabi. şimdi 4. gün yani dün sabah oldu kanama. Kalktım tuvalete gittim çamaşırımda birşey yoktu ama tuvalet kağıdı koyu kırmızı kan oldu. dr crinone jeli ikiye çıkarmamı söyledi. Öğleden sonra bu sabaha kadar kanama olmadı hiç. bu sabah kalktım yine tuvalette bu sefer dünkünden az kan gördüm. Moralim çok bozuk. umarım hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz.
kızlar benim transferim 10 ekimde oldu..yani bugün transferimin sekizinci günü....
perşembe günü test günüm..aslına bakarsanız benimde hiç umudum yok..sadece göğüslerim hafif acıyo okadar..
bakalım hayırlısı...umutlanmak istiyorum ama umudum yok işte...
selam kızlar....rabbım hepımızın kalbıne gore versın ıns...
dılıyorum emeklerınınzın karsılıgını verır yuce rabbım...
ben agustosda yaptırdım tup bebegımı....ıns ekım ayıda sıze ugurlu gelır ve hayatınızın en guzel haberını alrsınız....
kılzar şimdi tuvaletten geliyorum..sıcak bişey aktı sanki..gidip bakayım dedim..hergün normal akıntı oluyodu..şimdi wc de baktım kahverengi bişey akmış..resmen kahverendi..ama kan filan değil benzetemedim
[ı]nasil bir akinti sivi mi yoksa kati mi ?[/ı]
bence de tutunma kanaması olabilir,suan ici moralimizi yuksek tutmamız lazım.cunku hamilelik belirtileri ile regl belirtileri o kadar birbirine benziyor ki.tam s-zamanında betahcg yapmadan moralimizi hicbirseyin bozmasına izin vermeyelım ki bebişkolarımız daha da sıkı tutunsun bize:)
kılzar şimdi tuvaletten geliyorum..sıcak bişey aktı sanki..gidip bakayım dedim..hergün normal akıntı oluyodu..şimdi wc de baktım kahverengi bişey akmış..resmen kahverendi..ama kan filan değil benzetemedim
canım crinonen jel kullanıosan oda biraz kahŞenizverengi olarak geri geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?