2010 Ekim Ayında Transferi olan ve olacak arkadaşlar

Progesteronu hap olarak mı kullaniyorsun?bana bu tedavimde iğne verdi ama her tarafım delik deşik

Progesteronu hap olarak mı kullaniyorsun?bana bu tedavimde iğne verdi ama her tarafım delik deşik

Progesteron fitil kullaniyorum ben vajinadan günde 600mg yani 3 fitil 1 sabah 2 aksam.
Birde acid folik kullaniyorum bunlarin disinda baska birsey vermedi doktor.

ben de 8 saate bir 3 tane progestan fitil olarak kullanıyorum ve 4 adet estrofem ve bebek aspirini.benım de bugun regl sancısı gibi bir sancım oldu sanki yarın oburgun regl olacakmısım gibi ama gebelik ve regl belirtileri cok benziyor.ilk seferde dıs gebelik yasadıgım icin biliyorum.ben ilk seferde hatta uzulmustum regl olacagım diye ama gebeli,k cıktı gerci dıs gebelikti ama sonucta bir gebelik olusmus:)

merhaba benimde ayın 13ünde çarşamba akşam transferim oldu dondurulmuşlarla. ilkinde 7. gün kanamam olmuştu ve devam etmişti kanama diğer günler. sonuç negatif oldu tabi. şimdi 4. gün yani dün sabah oldu kanama. Kalktım tuvalete gittim çamaşırımda birşey yoktu ama tuvalet kağıdı koyu kırmızı kan oldu. dr crinone jeli ikiye çıkarmamı söyledi. Öğleden sonra bu sabaha kadar kanama olmadı hiç. bu sabah kalktım yine tuvalette bu sefer dünkünden az kan gördüm. Moralim çok bozuk. umarım hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz.

üzülme yerlesme kanamasi olabilir aslinda bende çok bilgili degilim benim ilk denemem.
Insallah bebegin sana tutunur.

kızlar benim transferim 10 ekimde oldu..yani bugün transferimin sekizinci günü....

perşembe günü test günüm..aslına bakarsanız benimde hiç umudum yok..sadece göğüslerim hafif acıyo okadar..

bakalım hayırlısı...umutlanmak istiyorum ama umudum yok işte...

bence de tutunma kanaması olabilir,suan ici moralimizi yuksek tutmamız lazım.cunku hamilelik belirtileri ile regl belirtileri o kadar birbirine benziyor ki.tam s-zamanında betahcg yapmadan moralimizi hicbirseyin bozmasına izin vermeyelım ki bebişkolarımız daha da sıkı tutunsun bize:)

öyle deme kelebek az kalmis.
Insallah sende kavusacaksin bebegine.
Neden umudun yok ki ?
Umudunu kaybetme. Benim 3cügünüm daha erken bekliyorum

arkadaşlar meraba benim transferim de 11 ekımde oldu çarşamba günü teste gideceğim inşallah hayırlı sonuçlar alırız

selam kızlar....rabbım hepımızın kalbıne gore versın ıns...
dılıyorum emeklerınınzın karsılıgını verır yuce rabbım...
ben agustosda yaptırdım tup bebegımı....ıns ekım ayıda sıze ugurlu gelır ve hayatınızın en guzel haberını alrsınız....

kılzar şimdi tuvaletten geliyorum..sıcak bişey aktı sanki..gidip bakayım dedim..hergün normal akıntı oluyodu..şimdi wc de baktım kahverengi bişey akmış..resmen kahverendi..ama kan filan değil benzetemedim

Insallah ozlem.
Sen hamilesin ? Tebrik ederim darisi bize

kılzar şimdi tuvaletten geliyorum..sıcak bişey aktı sanki..gidip bakayım dedim..hergün normal akıntı oluyodu..şimdi wc de baktım kahverengi bişey akmış..resmen kahverendi..ama kan filan değil benzetemedim

Nasil bir akinti sivi mi yoksa kati mi ?

slm kızlar benimde çarşamba yumurta toplama işlemim olacak dualarınızı esirgemeyin rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin

ozzozz sana katılıyorum belkide kendimizi bosuna üzüyoruz sürekli olarak ama insanın elinde olmadan yapıyor bende hep rüyalarımı yorumlamaya başladım akşam rüyamda 10. günde 63 cıkmış bhcg dktor tekrar yap ikiye katlarsa dyordu forumları cok

merhaba bugün dondurulmuşla 8. günüm sabah 2 damla kahverengi leke geldi tutmadı mı acaba lütfen cevap yazın

canım crinonen jel kullanıosan oda biraz kahŞenizverengi olarak geri geliyor

canım crinonen jel kullanıosan oda biraz kahŞenizverengi olarak geri geliyor

ben bu jeli kaç gündür kullanıyorum..ilk defa böyle kahverengi çamur gibi geldi..kötü bişey olmasında..ama dediğin gibi jeldendir heralde..sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…