2010 Ekim Ayında Transferi olan ve olacak arkadaşlar

Haklisinda canim 0 ile 5 arasi transferden 12 gün sonra.
Sende 6 gün sonra yaptirdin umut var bence bir say 6 gün daha kat kat katlanirsa.

insallah cnmm,hepimizin bebişleri tutunur hayırlısıyla.sen nasılsın,nasıl geciyor gunlerin?bugun bende regl sancısı gibi bir agrı var guzel seyler dusunmeye calısarak kendimi oyalıyorum.

insallah cnmm,hepimizin bebişleri tutunur hayırlısıyla.sen nasılsın,nasıl geciyor gunlerin?bugun bende regl sancısı gibi bir agrı var guzel seyler dusunmeye calısarak kendimi oyalıyorum.

Ben bugün kendimi daha iyi hissediyorum.
Evde dolandim is yaptim. Siddetli adet sancilarim geçti hiç agrim olmadi diye bilirim bugün iyi mi kötü mü bilemiyorum.
Simdilik evdeydim yarin is basi yapiyorum.
Sen kendini nasil hissediyorsun ?

Ara ara olan regl sancıları dısında iyiyim cok sukur ben de.artık bugun ise gideyim diyorum.normal yasama donmenin zamanı.hem zaman daha cabuk gecer.

aycank merhaba,
Oncelikle hayırlı ugurlu olsun,inşallah bebişine kavusursun.yumurta toplama sonrası regl sancısına benzer agrılar olması cok normal.sonucta kucuk de olsa bir operasyon geciriyoruz.iğnelerle yumurtalar toplanıyor ve içimizde bazı yerlerde hassasiyet olabiliyor.ayrıca maasallah fazla yumurtan varmış,onların boslugu da agrı yapmıs olabilir.sen kendine dikkat et,doktorun verdigi ilacları ozellikle antibiyotikleri zamanında ic.hicbirseycigin kalmaz insallah:)[/QUOTE]

sağol canım buğün çok iim şükür dayanacaz artık bukadar ağrıya, buğün aradılar 12 tanesi döllenmiş :) burdakilerden güzel haberler aldıkça içim kıpır kıpır oluyo:teytey::teytey::teytey: inş yakında hepimiz burdan sesleniriz hamileyimmm diye:lepi:

sağol canım buğün çok iim şükür dayanacaz artık bukadar ağrıya, buğün aradılar 12 tanesi döllenmiş :) burdakilerden güzel haberler aldıkça içim kıpır kıpır oluyo:teytey::teytey::teytey: inş yakında hepimiz burdan sesleniriz hamileyimmm diye:lepi:[/QUOTE]

Tedavin hayirli olsun. Az kalmis transfer için.
Insallah hepimiz kavusuruz bebislerimize.

Ara ara olan regl sancıları dısında iyiyim cok sukur ben de.artık bugun ise gideyim diyorum.normal yasama donmenin zamanı.hem zaman daha cabuk gecer.

Ben bugün is basi yaptim en azindan zaman geçiyor.
Evde olmuyor yatarakta beklemek insani dahada bir düsündürüyor.
Doktor transferin ilk gününde demisti normal hayatina dönebilirsin.

merhaba arkadaşlar yazılarınızı okudum aslında benimde bu ay olacaktı ama olmadı dr uzun protokolü uygun gördü malesef 2 kez tüp bebek tedavin negatifti.şimdi ise genart ta tedavim devam ediyor sonuç ne olacak bilmiyorum ama yinede biraz olsun umudum var allah herkese nasip etsin sizlerinde inş. tutar bana önermek istediğiniz birşey varsa yazarsanız sevinirim

merhaba arkadaşlar benim 2.aşılama tedavimi doktorumun önerisi ve benim de isteğimle tüp bebeğe çevirdik. Eğer herşey yolunda giderse 3-4 Kasım gibi transfer işlemimi yapacaklar. 29 ekim'de büyük ihtimalle yumurta toplama işlemim olacak. Aslında hem umutluyum hem korkuyorum. Benim sorunum polikistik over eşimde de varikosel başlangıcı var sperm hareketleri yavaş. Şansımız daha yüksek diye tüp bebeğe geçmeyi uygun bulduk tabii tek yumurta transfer ediliyormuş bu da başarı oranını düşürüyor. Allah'tan hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum. Bu topiğe yazarak size ve kendime uğur getirmişimdir umarım.

Sevgili Burcubaby, insallah hersey yolunda gider.aramıza hosgeldin.umarım ilk denemende mutlu sonuca ulaşır,bebişini kucagına alırsın.ve tabii ki umarım hepimiz güzel sonuclarımızı alır,bebişlerimize kavusuruz:)

Maaasallahhh:) cok sevindimmm.bebişlerine bir adım daha yaklaştın arkadaşım.Allah devamını nasip etsin inş:)

kızlar nasılsınız?3. tedavim ama ilk defa beklemek bu kadar zor geliyor....yarın tam transferimin bir haftası doluyor cumartesi yaptıracagım sanırım iğneler popomu mahvetti.normalde yarın adet tarihim ara ara adet olacakmısım gibi agrılarım oluyor. ama tabiki aldığımız bukadar ilaca karsın imkansız.daha önceki protokollerde estrofeme davem etmiyordum .hala günde 3 tane estrofem içiyorummm.alllahım insallah busefer bebişlere kavusuruz......

seninle aynı gün olmuş transferimiz.. bakalım hayırlısı ile alalım sonucumuzu

sen de mi c.ertesi yaptircaksin testi?kimi dr daha gec istiyormus da o yuzden soruyorum..
evet,insallah sonuc nolursa olsun bizim icin en hayirlisi olsun,ama gonlumuzdeki de hayirli olani olsun ins

sen de mi c.ertesi yaptircaksin testi?kimi dr daha gec istiyormus da o yuzden soruyorum..
evet,insallah sonuc nolursa olsun bizim icin en hayirlisi olsun,ama gonlumuzdeki de hayirli olani olsun ins

aslında test günüm ayın 25 i pazartesi yani ama kanama olunca dr bekleme cuma cumartesi yaptır testini dedi kanama devam etmiyor ama yinede yaptıracağım. pazartesi birde bunun için izin almayayım diye. Geçen seferde kanamam olmuştu Dr. yine 12 yerine10. günde yaptırmamı istemişti ve malesef değerim sadece 4 dü... 12 günde tekrar yaptırdı 1 e düşmüştü.

insallah bu sefer istedigin gibi,guzel sonuclar alirsin,aliriz..

]

Tedavin hayirli olsun. Az kalmis transfer için.
Insallah hepimiz kavusuruz bebislerimize.
[/QUOTE]
sağol canım transfer pazartesi olacakmış burdakilerin çoğu 3.günde oluyodu benim 5. günde olrumacak...tanıdığım tanımadığım herkese dua ediyorum mübarek günde dualarımızı geri çevirmesin Rabbim :Saruboceq:

Maaasallahhh:) cok sevindimmm.bebişlerine bir adım daha yaklaştın arkadaşım.Allah devamını nasip etsin inş:)
amin canım benim çok sağol Rabbim hepimizin güzünü güldürsün kucağımızı boş bırakmasın:)

Kızlar dayanadim7. Gunumde idrar testi yaptım sonuc tabimi negatif daha çok erken diye kendimi teselli ediyorum

Kızlar dayanadim7. Gunumde idrar testi yaptım sonuc tabimi negatif daha çok erken diye kendimi teselli ediyorum

çok erken değil mi ama keşke biraz sabretseydin içine kuşku düşürmüşsün zaten idrarda çok geç çıkıyor arkadaşım inşallah bebeğin seninle mutlu haberlerini hep birlikte okuyacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…