Kızlar benim de tranferim yarın oluyor, benim için de dua edin :)
Kızlar yine yine bir akıntı geldi..pembe kan...çok az damladı ama...bugün 8,gün bu tutunma lekesi filan olamaz..neki şimdi bu...bişey olmasın..acil cevap yazın hadii...moralim bozuldu yaaa
bence hemen doktorunu ara. progesteron miktarını artırabilir belki... taze kanı pek sevmiyorlar. benim ilk denemeden sonra 7. günden itibaren giderek artan kanamam oldu. dr normal dediği için birşey yapmadım ama sonra keşke progesteronu artırsaydık dediler. İlk gün koyu renkti giderek taze kan rengine dönüştü. Şimdide 4. gün ve 5. gün sabah lekelenmem oldu. jelimi günde ikiye çıkardılar bilmiyorum bakalım... inşallah hayırlısıyla bizimle kalsın bebeklerimiz. çok endişelenme ama boş da verme. Mutlaka dr ile görüş.
ozzozz sana katılıyorum belkide kendimizi bosuna üzüyoruz sürekli olarak ama insanın elinde olmadan yapıyor bende hep rüyalarımı yorumlamaya başladım akşam rüyamda 10. günde 63 cıkmış bhcg dktor tekrar yap ikiye katlarsa dyordu forumları cok
Merhaba ses simdi zamani degil moralini bozmak bebegini düsün.
Istekilere hesap vermek zorunda degilsin.
Haberleri yok mu tedavinden ?
sevgili ses,moralini bozma biz de ailelerimiz dısında kimeye soylemedik.ben de ise gitmedigim icin bissuru bahaneler uyduruyorum:)cunku ilk denememde teyzeler dayılar,amcalar hepsinin haberi vardı.dolayısyla herkese acıklama yapmak beni bir kere daha yoruyordu.Ben de dun siteye yazdım acaba betahcg yaptırsam mı diye.nitekim dayanamadım yaptırdım1.75 cıktı.5. gun oldugu icin olmamasına sasırmadım ama progesteronm dusuk cıkınca doktor 3 fitil yerine 5 e cıkardı.bakalım hayırlısı bir salı gelse de rahatlasam.
haberleri yok canım sadece eşim kendi annem babam biliyor. buyılki 4.denemem 3. transferim hergecengün daha da zor geeçiyor zaman.bu tedavimde sinirlerim cok bozuldu normal adet tarihim bu cuma sanırım hormonlarım carpışıo, bakalım hangisi baskın gelecekk
sevgili ses,moralini bozma biz de ailelerimiz dısında kimeye soylemedik.ben de ise gitmedigim icin bissuru bahaneler uyduruyorum:)cunku ilk denememde teyzeler dayılar,amcalar hepsinin haberi vardı.dolayısyla herkese acıklama yapmak beni bir kere daha yoruyordu.Ben de dun siteye yazdım acaba betahcg yaptırsam mı diye.nitekim dayanamadım yaptırdım1.75 cıktı.5. gun oldugu icin olmamasına sasırmadım ama progesteronm dusuk cıkınca doktor 3 fitil yerine 5 e cıkardı.bakalım hayırlısı bir salı gelse de rahatlasam.
Canım bizimtest tarihlerimiz hemen hemen aynı bende bugün kurtlaniyorun hcg baktirayimmi diye.... Aslinda senin de sonucun iyi çıkmış hergun katlanarak artar bence hadi hamisler arasına seni yazalım....... Sabah yolda gelirken esime eskiden is konusunda nekadar hırslı oldugumu söyledim şimdi is okadar karışık olmasına ragmen tek hedefim cocuk sahibi olmak. Allahım inşallah sesimizi duyuyordur....
Gözün aydin hamilesin 5 gün degerin sifir çikmamis gün gün katlanacak.
Senin transferin ne zamandi ?
Benimki geçen cuma oldu.
sevgili espoir, ben 14 ekimde transfer oldum ama ben hamile oldugumu dusunmuyorum acıkcası cunku sitelerde hep okuyorum 0-5 arası hamilelik degildir diyor ve hic bir belirtim yok ,regl olacakmısım gibi karın agrısı dısında.cunku ilk gebeligim dıs gebelikti.o zaman goguslerimde siskinlik,uyku hali vs tum hamilelik belirtileri vardı.bu sefer hicbir sey hissetmiyorumama Allah'tan ümit kesilmez,hepimiz icin hayırlısı olur umarım.
Kızlar moralim çok bozuk 15 Ekim'de transferim. Yapılmıştı şimdi Eve geldim hungur hungur ağlıyorum , is yerindrkilere sürekli bahaneler uydurma, her soran kisye farklı birsey söyleme , iğnelerden popomun üstüne oturamAma, her dk adet sancısı gibi bir Ağrı duyma, izmirin En yağışlı en soğuk gunünde kısa kollu gomlekle oturup, onunla bile siril siklam terlemeler , yakın bir arkadasın hamile olduğunu duymak hersey beni olumsuzluğa itmeye başladı neden böle oldum ben????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?