2010 Ekim Ayında Transferi olan ve olacak arkadaşlar

Kızlar yine yine bir akıntı geldi..pembe kan...çok az damladı ama...bugün 8,gün bu tutunma lekesi filan olamaz..neki şimdi bu...bişey olmasın..acil cevap yazın hadii...moralim bozuldu yaaa

Kızlar yine yine bir akıntı geldi..pembe kan...çok az damladı ama...bugün 8,gün bu tutunma lekesi filan olamaz..neki şimdi bu...bişey olmasın..acil cevap yazın hadii...moralim bozuldu yaaa

bence hemen doktorunu ara. progesteron miktarını artırabilir belki... taze kanı pek sevmiyorlar. benim ilk denemeden sonra 7. günden itibaren giderek artan kanamam oldu. dr normal dediği için birşey yapmadım ama sonra keşke progesteronu artırsaydık dediler. İlk gün koyu renkti giderek taze kan rengine dönüştü. Şimdide 4. gün ve 5. gün sabah lekelenmem oldu. jelimi günde ikiye çıkardılar bilmiyorum bakalım... inşallah hayırlısıyla bizimle kalsın bebeklerimiz. çok endişelenme ama boş da verme. Mutlaka dr ile görüş.

Son düzenleme:

EVET AMA BEN PROGESTORON FİLAN KULLANMIYORUMKİ..SADECE GÜNDE BİRKERE OLMAK KOŞULUYLA JEL KULLANIYORUM...

GERÇİ ABARTACAK KADAR ÇOK BİR KAN DEĞİLDİ..AMA PEÇETEYE GELDİ ÇOK AZ...
YİNDEDE KORKUYORUM İŞTE ACABA KÖTÜ BİŞEYEMİ İŞARET DİYE..BİLEMİYORUM KIZLAR YAAAAA :çok üzgünüm:

kullandığın jel progesteron içeriyor zaten canım, bende onu kullanıyorum. ya herkes de farklı şeyler oluyor o yüzden en iyisini doktorlarımız bilir herhalde.

Son düzenleme:

Sevgili ses_82, bu donemde hep ruyalarımızın konusu belli:)ben de hep gebelik,regl,bebişlerle ilgili ruyalar goruyorum.bugun benım de regl olacakmıs gibi karnım agrıyor.tuvalete gitmek bile istemiyorum.bugun e2 ve progesteron tahlili istemisti doktorum .transferim persembe ayın 14 unde yapılmıstı.salı gunu yaptır sonucu bldir ona gore progesteron ayarlaması yapalım dedi.bakalım bugun oglene dogru giderim ben de.bir aklım diyor hazır gitmisken betahcg de yaptır:) ama daha 5. gunu oldugundan cıkmaz ,bu sefer de moral bozarım diye korkuyorum.

Kızlar moralim çok bozuk 15 Ekim'de transferim. Yapılmıştı şimdi Eve geldim hungur hungur ağlıyorum , is yerindrkilere sürekli bahaneler uydurma, her soran kisye farklı birsey söyleme , iğnelerden popomun üstüne oturamAma, her dk adet sancısı gibi bir Ağrı duyma, izmirin En yağışlı en soğuk gunünde kısa kollu gomlekle oturup, onunla bile siril siklam terlemeler , yakın bir arkadasın hamile olduğunu duymak hersey beni olumsuzluğa itmeye başladı neden böle oldum ben????

Merhaba ses simdi zamani degil moralini bozmak bebegini düsün.
Istekilere hesap vermek zorunda degilsin.
Haberleri yok mu tedavinden ?

Merhaba ses simdi zamani degil moralini bozmak bebegini düsün.
Istekilere hesap vermek zorunda degilsin.
Haberleri yok mu tedavinden ?

haberleri yok canım sadece eşim kendi annem babam biliyor. buyılki 4.denemem 3. transferim hergecengün daha da zor geeçiyor zaman.bu tedavimde sinirlerim cok bozuldu normal adet tarihim bu cuma sanırım hormonlarım carpışıo, bakalım hangisi baskın gelecekk

sevgili ses,moralini bozma biz de ailelerimiz dısında kimeye soylemedik.ben de ise gitmedigim icin bissuru bahaneler uyduruyorum:)cunku ilk denememde teyzeler dayılar,amcalar hepsinin haberi vardı.dolayısyla herkese acıklama yapmak beni bir kere daha yoruyordu.Ben de dun siteye yazdım acaba betahcg yaptırsam mı diye.nitekim dayanamadım yaptırdım1.75 cıktı.5. gun oldugu icin olmamasına sasırmadım ama progesteronm dusuk cıkınca doktor 3 fitil yerine 5 e cıkardı.bakalım hayırlısı bir salı gelse de rahatlasam.

Canım bizimtest tarihlerimiz hemen hemen aynı bende bugün kurtlaniyorun hcg baktirayimmi diye.... Aslinda senin de sonucun iyi çıkmış hergun katlanarak artar bence hadi hamisler arasına seni yazalım....... Sabah yolda gelirken esime eskiden is konusunda nekadar hırslı oldugumu söyledim şimdi is okadar karışık olmasına ragmen tek hedefim cocuk sahibi olmak. Allahım inşallah sesimizi duyuyordur....

kaydirigubbakcemile2
Canim benim sen bosver milleti;
Sagligina bak kendine bak kendini düsün ve bebegine.
Seni anlayabiliyorum çok zor bir süreçten geçmissin az kaldi canim dayan.
Benimde kimsenin haberi yok annem ablam ve esim biliyor.
Is yerine gelince yalan uydurdum kist aldirdim dedim. Bende ise yeni baslamistim hatta is arkadasim diyor iyi baslamadin umrumda degil is gelirde bebek daha önemli.

Gözün aydin hamilesin 5 gün degerin sifir çikmamis gün gün katlanacak.
Senin transferin ne zamandi ?
Benimki geçen cuma oldu.

:) cnm insan ne dusunecegini bilemiyor ki,cunku 0-5 arası hamilelik yoktur denildigi icin acıkcası cok umutlanmak istemiyorum.insallah listeye adımızı hep beraber yazdırırız hamişler olarak:)inan iş konusunda ben de oyle,cok idealisttim.varsa yoksa calısaym,toplantılara katılayım yeni fikirler ureteyim istiyordum.simdi hicbiririnin onemi yok,hele ilk gebelik heyecanımı dıs gebelikle yasadıgımda nisan ayında bunu anladım.o zamanlar dış gebelik oldugunu bilmiyordum,normal hamileyim sanıyordum,ohh dunya tozpembe gorunuyordu,iş güç,ev işleri vs hic gozumde olmadı:)simdi bile bugun ise gidecektim, sonra vazgectim progestan biraz dusuk cıkınca nolur nolmaz gebeysem eger kendimi zorlamıs olmayayım diye yine evde kaldım:)annelerimizi simdiden anlamaya baslıyoruz gibi geliyor bana:)

Gözün aydin hamilesin 5 gün degerin sifir çikmamis gün gün katlanacak.
Senin transferin ne zamandi ?
Benimki geçen cuma oldu.

sevgili espoir, ben 14 ekimde transfer oldum ama ben hamile oldugumu dusunmuyorum acıkcası cunku sitelerde hep okuyorum 0-5 arası hamilelik degildir diyor ve hic bir belirtim yok ,regl olacakmısım gibi karın agrısı dısında.cunku ilk gebeligim dıs gebelikti.o zaman goguslerimde siskinlik,uyku hali vs tum hamilelik belirtileri vardı.bu sefer hicbir sey hissetmiyorumama Allah'tan ümit kesilmez,hepimiz icin hayırlısı olur umarım.

Haklisinda canim 0 ile 5 arasi transferden 12 gün sonra.
Sende 6 gün sonra yaptirdin umut var bence bir say 6 gün daha kat kat katlanirsa.

Canım benim moralini bozma. Bak duygusallık da bir belirti olabilirim. Benim daha önce sonuçlanmamış 2 hamileliğim var, ikisinde de hündür hüngür ağlıyordum durmadan :) Sonra kolay şeyler yaşamıyoruz, bütün horman dengemiz bozuluyor. Annemin dediği gibi "tevekkel olmak" lazımmış. Ne demekse :)) Sabırlı gibi birşey sanırım a.s.

kızlar buğün yumurta toplamadan geldik ama çok ağrım var burdakiler çok fazla ağrım olmadı diye yazmışlar ama benim şiddetli ağrılarım oluyo yürürken kasıklarıma batmalar vs 20 tane yumurta toplanmış Rabbim hiçkimsenin emeğini boşa çıkarmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…