- 22 Aralık 2010
- 676
- 5
- 46
Şekerler albüm nasıl yapılır birde onu anlatıverseniz pek bir mutlu oluverecemartık benimde kendimi tanıtma vakti geldide geçiyor bile
![]()
Evet canım seni de tanımayı çok isteriz artık, iyice kaynaştık burda iki yıldır, isimler resimler ortaya çıktı:))
Tuvalet eğitimi konusunda biz ekimcikler başarılı olamadık henüz, yazın denedik bir çoğumuz ama bizimkiler pek istekli değildi ya da inatçı çıktılar. Mesela Benimki 18 aylık civarı yapmadan önce söylemeye başladı kakasını, başlarda çok önemsememiştim erken diye baktım ki her yapmadan önce söylüyor ben de öyle başladım ama nedense hoşlanmadı tuvaletten Ceren'in dediği gibi yapmayınca da kabız oluyor, bizde de kabızlık sorunu var. Sonra bıraktım yapsın bezine diye, sonra bir ara yine denedik annemle yazın bezi çıkardık ama bu sefer her yere yapmaya başladı inatla söymedi hiç, oturtursak da inat etti, taktım yine bezini. üstüne gittikçe bezine yapınca bile yapmadım diye yalan söylemeye başladı ben de dedim "boşver yap bezine sen daha bebeksin, büyüyünce bizim gibi tuvalete yaparsın." Elbet birgün büyümek ister nasılsa. Bu konuda bana bir şey söyleyenlere de diyorum ki "ben de rahatım o da, zamanı gelince tuvalete koşmaya başlarız, şimdi keyfimiz yerinde, bez daha rahatlık:)))" AMa cidden öyle geliyor bana, eninde sonunda bırakacaklar, doktorumuz da acele etmeyin dedi iki yaş muayenesinde.