kübracım,bende astım var,alerjik astım olsaydı,farklı alerejenlere karşı tepkisi olurdu.yani sadece hastalandığında hırlamasından astım olmaz merak etme.bence en güveniliri araştırma hastanesi.ayrıca test yaptırdın için rahatladı,boşuna canı yandı diye düşünme,yaptrımasaydın hep aklında kalıcaktı.
ayrıca farklı besinlere de alerjim var,anladığın üzere ben çok çekiyorum yıllardır alerjiden.bebekliğimden beri gelen kulak sorunum var mesela...neyse anlatmak uzun sürer de,sonuç olarak,besin alerjisi durumunda vücut mutlaka tepki verir.alerji bu demek zaten;basitçe şekliyle,bazı maddeleri vücut zararlı olarak algılayıp tepki veriyor...
yumurta alerjisi olsa tepki verirdi mutlaka vücudu,kabarma,kaşıntı,nefes darlığı vs...
ayrıca astımın tedavisi yok,sadece belirtilerini azaltma adına verilen ilaçlar var...çocukluk yıllarındaki astım da geçici oluyor genelde,7 yaşından sonra geçiyormuş genelde,yeğenimde böyle oldu...
sonuç olarak bence endişe etme hiç,sadece hırıltı astım belirtisi olmaz,yani hastalığı dışında hırıltısı yoksa..mesela ben yünlü şeylerle karşılaşınca hırıltım başlarve daha bi çok alerjenle beraber tabii.özellikle mevsim geçişlerinde..
bu arada balgam söktürmek için bitkisel bişiler denesen,öksürük şuruplarına pek güvenmem ben..çoğu ülkede de yasaklandı zaten..
sıkma canını arkadaşım,bence Ecrin gayet sağlıklı ve kendisiyle çok ilgilenen bir annesi olduğu için de çok şanslı..öpüyorum ikinizi de..