konumuzla alaksı yok ama danışmak istediğim bi durumumuz var
tanıdık biyerden her hafta süt geliyor birazını içiriyorum birazınıda yogurt yapıyorum aldıgımız yogurtdan iyidir diye düşünüyorum özellikle süt ile ilgili çıkan haberlerden sonra. seçici olmaya özen gösteriyoruz ama yanlış mı yapıyoruz genelde cam şişede günlük süt alıyoduk sizce ne yapayım ayrıca yumurtamızda oradan geliyor tse onaylı değil yanı taze getiriyorlar yazın iyi oluyor otladıkları için ama kışın her tavuga yapıldıgı gibi yemle besliyorlar..yinede bu yumurtalar bana daha iyi gibi geliyor.şimdiden tşkler..
ben doğallıktan yanayım ne kadar doğal o kadar iyi.. süt sağlıklı bir şekilde size ulaşıyorsa sorun yoktur diyorum. satın alınan kaynatılan sütün zararlı olduğunu söyleyenlerin pastörize sütün satması için yapılmış bir tuzak bence. ayrıca bir makalede okumuştum bizler patörize süt yoğurt tükete tükete vücüdumuzun gerekli olan yararlı bakterilerden arındığını ve bu yüzden kanserin çoğaldığını kanser tedavisinde de vücüdün yoksun olduğu bu bakterilen vücuda takviye edilmeye çalışıldığı yazıyordu.. umarım bir nebze olsun içinizi rahatlabilmişimdir :)