herkese merhaba;
kübracım Ecrinin daha iyi olmasına sevindim,en kısa zamanda toprlanır umarım canım..
yokluğumdaki konulara şöyle bir göz gezdirdim,Kübracım bu aldığın açık süt veya yoğurttan kaynaklanmış olabilr mi acaba enfeksiyon? ben yoğurdumuzu açık alıyorum,yıllardır k.valideme getiren bi adam var ondan.hiçbi sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar ama burası küçük yer,köyde nasıl üretiliyo az çok biliyoruz.orası İstanbul hani pek bilemiyoruz nerden geldiğini.yani tertemiz de olabilr,sadece bi fikir benimki.ben sütü hep pastörize kullanıyorum ama,faydalı olduğuna inanıyorum..
melcim,demek kesin gidiyosunuz A.BD ye? umarım herşey hepiniz için iyi olur.benim fikrim ;hayatta böyle fırsatlar bir kere geliyo insana,değerlendirmek lazım.senin işin için de ,geldiğinde bulabilrsin diye düşünüyorum,kariyere bıraktığın yerden başlamak zor da olsa imkansız değil,belki senin için de çok iyi fırsatlar çıkabilir. ayrıca bazen mola vermek de lazım:)yeni yerlerin tadını çıkar bence..tabii oralarda bizlere yazmaya devam edersin umarım:)
esincim umarım istediğin gibi bi ev bulursun.zaten taşınma işi yazın daha rahat olur sanırım zamanın var yani :)Rüzgar nasıl,gece uykusu sorununu çözebildin mi,?
bu arada Ata'da da geçemeyen öksürük var.öyle kriz gibi gelmiyo ama gün içinde bazen uyurken devam ediyo. onun dışında biş yok.alerjik falan mı bilemedim..zencefilli çayı denedim işe yaramadı pek,tadını da çok sevmedi ne yazık ki.
bu arada konuşması da ilerledi çok şükür paşamın.
bu arada diş hekimi bi ark. görüştüm,dişlerindeki siyahlık için,demir ilacından veya antibiyotikten olsaydı,fırçalamayla falan asla azalmazdı dedi. kesinlikle beyazlattırmayın veya ilaç kullanmayın dedi.sebebi diş çıkarken üstünde zar gibi bişi olyomuş,yemek artıklarıyla kararma yapıyomuş,zamanla geçer dedi,sevindim. ön dişleri için de emziği hemen bırakın çene yapısı bozulmaya başlamış dedi.bu hafta denemelere başlıyoruz..emziği henüz bırakmamış va rmı bizden başka??
bi de 2 gündür çişini söylemeye başladı..ancak alaturka tuvalete gidiyo,terliklerini giyip çömeliyo çok komik:):)
yazacak çok şey birikmiş uzun oldu kusura bakmayın..öptüm hepinizi..