- 22 Aralık 2010
- 676
- 5
- 46
selam kızlar..
esincim saol tatlım iyi olmaya çalışıyorum..yardımcı bakmaya başladık..çünkü halsizliklerim beni geçen hafta çok zorladı..tansiyon sorunum da olduğundan çok fazla hareket etmemem gerekiyor.bugün öğleden sonra eşim biriyle görüşecek aklına yatarsa ben de görüşücem.saolsun hastaneden arkadaşları tavsiye etmiş.bakalım bugün yarın belli olacak..
benim bahsettiğim evlilik danışmanı değil aslında..psikolojik danışman.yani sadece evliliğe dair sorunlara yönelik değil.ama insanın kendi içinde yaşadığı sıkıntıları hafifletmesi ister istemez sorunun evlilik boyutunda da yararı oluyor.en azından arkadaşımda işe yaramış.arkadaşıma sordum senin için..konyaaltı tarafındaymış adı da tülay kök.evlilik için olmasada en azından kendin için bir terapi bu sıkıntılı süreçte sana iyi gelebilir.
doruk paşamı çarşamba günü dr.a götürücem.benim de kontrolüm var..o gün tüm günümüz dr.da geçecek anlayacağınız.doruk un imminoloji için kontrol zamanı..bir dr buldu eşim..sonuçları zaten tr.deki dr.ile de görüştüm o na da göndericem.bir de göz dr.una gidicez.hatırlarsanız gözüne saçını kestirirken kıl kaçtığı için biraz panik olmuştum..göz damları falan sorun hallolmuştu aslında ama on bir haftadır sürekli sık sık gözlerini kırpıyor..arada sımsıkı sıkıp bırakıyor..tik mi yaptı kendine gözünde mi sorun var anlamadım.buarada güzel olan bir hastane var..sadece 12 yaşa kadar olan çocuklar için..aklınıza gelebilecek her bölüm var.göz dr bile tr de bilmiyorum ama çocuk göz dr. olarak ayrı.bakalım şimdilik bizde durumlar böyle.
hepinizi öptüm kocaman..
Melcim umarım o yardımcı işi bir an önce istediğiniz gibi olur, sana çok iyi gelecek diye düşünüyorum, iyi dinlenmen ve kendine iyi bakman gereken bir dönemdesin.
Psikolojik danışmana çok ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum aslında

Bu arada Bizim doktorumuz Rüzgar'ın gözünden şüphelendi bir dönem, bir göz doktoruna gidin dedi, biri küçük, biri büyük duruyor dedi. Biz de araştırdık dedik dünya göz'e gidelim orada çocuk için uzmanlar varmış. Gittik. Gerçi doktorun hiç çocuktan anladığı yoktu, Rüzgar durmadı, ağladı, istediği yere bakmadı vs. çok zor oldu daha bir buçuk yaşında falandı, laftan da anlamıyordu "İsterseniz bakmayalım" falan dedi stres oldu adam. Dedim o kadar gözüne damla damlattınız, bekledik, tabi ki bakın ne şekilde bakacaksanız. Bu damla göz bebeğini büyütüyormuş muayene için ve geçici olarak göremiyormuş ve ışığa karşı aşırı duyarlı oluyormuş. Çok ağlamıştı Rüzgar bir anda göremeyip, ışık fazla olunca, çünkü refleks olarak kısılamıyordu göz bebekleri hep açık.
Ama sanırım bu belirli bir teşhis için kullanılıyor, yani illa böyle bir şey yapmayabilirler.