2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

saol canım yaa bende bunun peşine düştüm rapor ıstedıler bendende ne alakaysa ben ucretsız ıstıom onlar paralı verıo

kızlarr bebeğinize hangi aşıları yaptırdınız hangilerini yaptıracaksınız???
ben çok kararsızım bütün aşıları yaptırıp yaptırmamakta

canım bence bi dok git ben de 30 günlükken akıntım bitii dedim bi baktım kanamam başladı adet heralde dedim çok önemsemedim sonra kanama azalmayınca dok gittim meğer doğumdan içimde parça kalmış bugün temizlettim daha da var içerde dedi doktor çok eskimiş önce gelseydin keşke ded nerdeyse 1 kavanoz parça çıkardı kadın ve daha da var düşün bende önemsemedim ama nerdeyse rahim tehlikeye giriyomuş seni korkutmayımda ben felaket tellalı gibi oldum bi an ama ben şöle böle dedikçe etrafımda kiler olur öle deip durdular bende sallamadım resmen ama canı yanan biz oluyoz sonra bence git dok en iyisini gene onlar bilir sonuçta

:84::84: ben bu kızı gündüz uykusuna nasıl alıştırıcam
az önce kanguruyla dolandık evin içinde nasıl hoşuna gitti nabioz annem diyorum gülücükler atıyo hiiiiiç gözlerde uyku belirtisi yok ayak sallamaya başladı sıkıldı heran çığırabilir :84::84:

kızlar benimde bebeğim ekim doğumlu,aslında kasımda doğmasını bekliyorduk ama,erkenci çıktı....
16 ekimde doğdu....
benim kızım yatağında kendi başınada dursun istiyorum ama hiç olmuyor,uyanık olduğu müddetçe hep kucakta olacak yani....sizin bebeklerinizdede durum aynımı,değilse ben nasıl kendi kendine oyalanmaya alıştırıcam dersiniz,işin kötü tarafı babadada durmuyor,yani beş dakika tut ben sofrayı toparlayayım desem yok....

Son düzenleme:
slm kızlar
nasılsınız?
ne zamandır giremiyorum..annemler gittiler kayınvaledemler geldi...
bunaldım aslında artık bebşimle eşimle başbala kalmak istiyorum..
ablamda dershaneye gidecek benim yaşadığım şehirde bir sene yanımızda..aslında bana ii oluor yardım ediyor ama eşimle başbaşa kalmayı çooook özledim.. böyle işte..

en iyisi yalnız kalmak evde, özellikle akşamları.

yardıma ihtiyacınız olduğunda gelebilseler yeter di mi :) çok şey istiyorum ben de galiba

66 günlük olduk bugün ama düzen falan yok kızlar

hala günü gününe uymuyor. 2 gün boyunca saatlerce uyanık kaldı. hele bir gün 14 saat uyanıktı, kafayı yedik. gece 5lere kadar uğraştık durduk. 14 saat boyunca en uzun 20 dk daldı, o kadar. kalan zamanda hep uyanıktı. hafif mıkırdandı ama ağlama yok, uyanık öööyle. ben kendim için böyle bi yorgunluk bilmiyorum, uyurgezer gibiydim.

2 gün böyle yaptıktan sonra da dünden beri devamlı uyuyor. dün bütün gün uyudu, bugün de öyle. 5 saati buluyor uyanması. dolayısıyla da daha az emiyor. uyandırmak da istemiyorum, çok yorgun düştü. bu ay kilo alımımız az olacak herhalde.

bu arada işe başlayacağım için emzik vereyim artık dedim, benim kızım hazır bekliyormuş. hiç yadırgamadı emziği, 1 saat kesintisiz emiyor. bu emzik anneye büyük kolaylıkmış. gayet sakin duruyor emzikle. mememi almıyor süt geliyor diye, emziği alıyor. çok sinir oldum ama çocuğun ihtiyacı varmış resmen. yine de çekip alasım geliyor ağzından, kendi mememi dayayasım geliyor :)

kızlar yaa

hiç buzluğa attığınız sütü denediniz mi? benim ilk sağdığım süt vardı, onu çıkardım buzluktan biberon denemek için, 40 ml bişeydi. ama bozuk gibiydi yaa, plastik kokuyordu ve tadı iğrençti, çocuk da öğürdü zaten. normal sütümün tadına da bakmamıştım gerçi ama bu buzluktan çıkan iğrençti. diğer buzluktakileri denemeye korkuyorum şimdi, onlar da kokarsa napcam ben, boşuna mı sağıp attım yani?

sağar sağmaz lansinoh süt poşetine koyup buzluğa atmıştım. sizinkiler nasıl??

geçmiş olsun canım.. valla aynen dedigin gibi cevremdekiler olur öyle diyor. öyle cok bi kanamam yok ama akşam birden indi reglimişim gibi. böyle giderse giderim zaten. doktorum bebegin 2aylık olunca gel demişşti.

o kadar iş yaptım yemek yaptım ..geldım yıne kımse yok...oğluşumla müzik dinlioz hemde oğuz yılmaz uğur böceğim nasıl dınlıyor ne zevksiz bebe yaaa

Son düzenleme:
slm kızlarrr.. sabahtan beridurmadım hele şükür biraz iş yapabildim oğlusun sabah banyo faslı masajdı kremlemeydi uyuttu derken uyan uyut bişileroldu yavruma 40 tan sonra gündüz uykusu değiştiiiiii ter içinde kaldım.. bu terleme bir anca önce geçsee yaa sizde ölemısınızz

benımkınınde gunu gununu tutmuo bir gun cok ıyı dınlenıyorum hemm..diğer gun bozuo hemen

terleme bende gecelerı oluo balsurat kısa kolluyla yatıyorum..acaip bişey bende hiç bu kadar terlememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…