sağolun kızlar.dualarınızı esirgemeyin.yarın saat 10.30 da yapılcak bakalım hayırlısı inşaallah
Canım bunu iyi araştır arkadaşım izni bitince patronuyla konuşmuş adamda tamam izin veririm demiş, dilekçeni sonra getirirsin kızda buna güvenerek işe gitmiyor ve 3 gün mazeretsiz işe gitmediği belirtilerek tazminatsız işten çıkarıyorlar kızı..
canım bence bi dok git ben de 30 günlükken akıntım bitii dedim bi baktım kanamam başladı adet heralde dedim çok önemsemedim sonra kanama azalmayınca dok gittim meğer doğumdan içimde parça kalmış bugün temizlettim daha da var içerde dedi doktor çok eskimiş önce gelseydin keşke ded nerdeyse 1 kavanoz parça çıkardı kadın ve daha da var düşün bende önemsemedim ama nerdeyse rahim tehlikeye giriyomuş seni korkutmayımda ben felaket tellalı gibi oldum bi an ama ben şöle böle dedikçe etrafımda kiler olur öle deip durdular bende sallamadım resmen ama canı yanan biz oluyoz sonra bence git dok en iyisini gene onlar bilir sonuçtaay sinir oldum yaa!
2gündür kanamam basladı yine. ped koyuyorum bişi gelmiyo gunluk ped koyuyorum reglimişimki cok geliyor az önce bir indi korktum üstüm basım battı diye. anlamadım bu ne böyle kırkım geceli cok oldu bitmişti.
canım bence bi dok git ben de 30 günlükken akıntım bitii dedim bi baktım kanamam başladı adet heralde dedim çok önemsemedim sonra kanama azalmayınca dok gittim meğer doğumdan içimde parça kalmış bugün temizlettim daha da var içerde dedi doktor çok eskimiş önce gelseydin keşke ded nerdeyse 1 kavanoz parça çıkardı kadın ve daha da var düşün bende önemsemedim ama nerdeyse rahim tehlikeye giriyomuş seni korkutmayımda ben felaket tellalı gibi oldum bi an ama ben şöle böle dedikçe etrafımda kiler olur öle deip durdular bende sallamadım resmen ama canı yanan biz oluyoz sonra bence git dok en iyisini gene onlar bilir sonuçta
66 günlük olduk bugün ama düzen falan yok kızlar
hala günü gününe uymuyor. 2 gün boyunca saatlerce uyanık kaldı. hele bir gün 14 saat uyanıktı, kafayı yedik. gece 5lere kadar uğraştık durduk. 14 saat boyunca en uzun 20 dk daldı, o kadar. kalan zamanda hep uyanıktı. hafif mıkırdandı ama ağlama yok, uyanık öööyle. ben kendim için böyle bi yorgunluk bilmiyorum, uyurgezer gibiydim.
2 gün böyle yaptıktan sonra da dünden beri devamlı uyuyor. dün bütün gün uyudu, bugün de öyle. 5 saati buluyor uyanması. dolayısıyla da daha az emiyor. uyandırmak da istemiyorum, çok yorgun düştü. bu ay kilo alımımız az olacak herhalde.
bu arada işe başlayacağım için emzik vereyim artık dedim, benim kızım hazır bekliyormuş. hiç yadırgamadı emziği, 1 saat kesintisiz emiyor. bu emzik anneye büyük kolaylıkmış. gayet sakin duruyor emzikle. mememi almıyor süt geliyor diye, emziği alıyor. çok sinir oldum ama çocuğun ihtiyacı varmış resmen. yine de çekip alasım geliyor ağzından, kendi mememi dayayasım geliyor :)
slm kızlarrr.. sabahtan beridurmadım hele şükür biraz iş yapabildimoğlusun sabah banyo faslı masajdı kremlemeydi uyuttu derken uyan uyut bişileroldu yavruma 40 tan sonra gündüz uykusu değiştiiiiii ter içinde kaldım.. bu terleme bir anca önce geçsee yaa sizde ölemısınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?